CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1859|Reply: 15

Diupah RM5, Remaja Lelaki Jadi Mangsa Liwat

[Copy link]
Post time 16-10-2020 11:12 AM | Show all posts |Read mode





Hanya kerana mahukan wang saku, seorang remaja lelaki diliwat lelaki durjana!




Kejadian yang berlaku di Sumbawa, Indonesia pada sabtu lalu menyaksikan tertuduh, R Alias Tamara, 35, pekerja salon kecantikan telah menjadikan RR, 14, mangsanya di bilik mandi salon tersebut.





Tertuduh berbaju warna jingga - Tribunnews



Menurut Tribunnews, pada mulanya RR meminta 10 ribu Rupiah (RM2.83) daripada Tamara. Bagaimanapun, pemangsa menggula-gulakan 100 ribu Rupiah (RM28) dengan syarat mangsa melayan nafsu songsangnya.



Mangsa kemudiannya terpedaya lalu mengikut tertuduh ke bilik mandi dan menjadi mangsa salah laku seksual.





Gambar hiasan - Main Place




Setelah memuaskan nafsunya, tertudung memberikan wang sebanyak 20 ribu Rupiah (RM5.67) kepada RR dan juga berjanji untuk memberikan 100 ribu Rupiah (RM28) jika mangsa sanggup melayannya di kemudian hari.



Berikutan kejadian, pihak berkuasa menangkap tertuduh untuk didakwa.



Jahatnya lelaki tersebut. Sanggup menggunakan remaja sebagai pemuas nafsu! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-10-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Leluhurrrrrr....

Tapi budak tu pun deal dgn rege tu kan... Mesti budak tu jantan straight yg boleh ditabur duit. Dekat Malaysia ni pun ramai ye...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
La. Murah nye harga ko dik..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 12:24 PM | Show all posts
budak tu minta duit dgan niat nk layan jantan tu ke atau nk pau jantan kunyit tu???babik tol brita time hari jumaat ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Win win situation la kan.. sorg dpt duit jajan.. sorang dpt kepuasan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 03:24 PM | Show all posts
Gara2 tak bayar ikut deal. Terus dia report jadi mangsa liwat
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 03:30 PM | Show all posts
Betapa tak bernilainya ko budak. RM5.67 tu snack plate kepci pun x lepas dikkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 03:45 PM | Show all posts
bang non pun bayaq rm300 paling kurang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-10-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
If you wanna be a whore. Please dont fuck for free.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 04:00 PM | Show all posts
tupaiterbang replied at 16-10-2020 03:45 PM
bang non pun bayaq rm300 paling kurang

siap jamu karipap dgn kopi. ke tea o? ke nescafe? hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 04:05 PM | Show all posts
kesian.. demi nak rm5 tu sanggup budak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Murahnya rega lubang pungkok
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 07:17 PM | Show all posts
Peliwat Tua tegar Anwar Ibrahim meliwat Saiful Bukahri hanya bermodalkan karipap ajer....

Kini, walaupon dia Peliwat Tua tegar yang cheapskate, rakyat lebih rela dia jadi PM daripada seorang munafik kaki sogok yang kuat berdoa.....

Wallahualam.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 16-10-2020 11:17 AM
Leluhurrrrrr....

Tapi budak tu pun deal dgn rege tu kan... Mesti budak tu jantan straight yg bole ...

Kalau straight, takkan dia sanggup nak hulur belakang?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 16-10-2020 07:21 PM
Kalau straight, takkan dia sanggup nak hulur belakang?

Sis... Banyak je kejadian mat rempit di apom pondan
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 16-10-2020 08:18 PM
Sis... Banyak je kejadian mat rempit di apom pondan

Itu maknanya depa bkn straight... mmg dah senget tapi in denial
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 05:45 AM GMT+8 , Processed in 0.089114 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list