CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 1334|Reply: 5

Penumpang Mabuk Didakwa Lakukan Serangan Lepas Kentut Dalam Kereta

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 05:05 PM | Show all posts |Read mode
Seorang penumpang Uber yang mabuk didakwa melakukan serangan selepas kentut di dalam kenderaan berkenaan.


Mirror melaporkan, James Mallett melepaskan kentut ketika Aleksander Bonchev memandu ke kelab malam Chasers di Kingswood, Bristol.


Bonchev yang stres dengan sikap beberapa penumpangnya sebelum itu akhirnya 'meletup' dan menghalau Mallett keluar dari kenderaannya, lapor Bristol Live.




Gambar hiasan




Bagaimanapun, sebaik turun dari kenderaan itu, Mallett menyerang mangsa yang membalas pukulannya untuk mempertahankan diri.


Pendakwa David Scutt berkata, sebelum kejadian, Bonchev menerima panggilan supaya menjemput Mallett dan tiga penumpang lain untuk dibawa ke kelab malam berkenaan.


Bonchev menganggap tindakan Mallett yang 'melepaskan angin' di dalam kenderaannya sebagai melampau sebelum berlaku pergaduhan itu.


Selepas terjatuh akibat ditumbuk pemandu berkenaan, lelaki terbabit dipujuk rakan wanitanya supaya beredar dari situ sebelum ditahan polis bertugas selepas didapati mabuk dan cedera di wajahnya.


Mahkamah dimaklumkan Mallet bertindak agresif terhadap anggota terbabit dan mendakwa diserang pemandu Uber berkenaan.


Difahamkan, Bonchev yang membalas serangan tertuduh patah sebatang jari menyebabkannya hilang rumah kerana tidak boleh meneruskan pekerjaannya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pening jugak baca pasal ni.. sampai hilang rumah, mungkin dgn kerja uber ni utk dia bayar rumah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:34 PM | Show all posts
Situasi yang benar2 boleh bawa gaduh oleh sesiapa saja double malang buat pemandu uber
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 10:31 AM | Show all posts
Duduk rumah je lah time2 covid ni. Sibuk je nak berjimba kat kelab malam.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ha4..  Funny news.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab itulah islam mengharamkan arak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:29 PM GMT+8 , Processed in 0.084910 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list