CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4595|Reply: 21

Penyanyi , Pelawak, Pelakon-Mark Adam 'Sapu' Semua

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 03:00 PM | Show all posts |Read mode
Mark Adam tak kisah jika karier nyanyiannya dikatakan kurang menyerlah.


Mark Adam anggap ia adalah fasa yang perlu dilalui dalam karier sebagai pelakon, penyanyi dan pelawak.


Anak kelahiran Filipina ini menyifatkan pencalonannya sebagai artis Komedi Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-33 adalah rezeki.


  



"Jujurnya, saya tiada masalah sekiranya orang lebih mengenali saya sebagai pelawak, penyanyi atau pelakon sekalipun. Apa saja cabang seni yang saya ceburi, saya tetap akan memberikan yang terbaik," katanya kepada BH Online.


Bukan satu kategori, Mark juga dicalonkan di dalam kategori Artis Versatil Popular.


  



"Saya ingatkan satu kategori saja, rupa-rupanya dua. Alhamdulillah, semua ini saya anggap sebagai penghargaan.

"Kalau bertanya saya soal menang, saya akui kemenangan adalah impian semua orang. Apatah lagi ABPBH adalah antara anugerah penghargaan besar buat anak-anak seni di Malaysia.

"Jadi, sekiranya menang, ia boleh dikatakan sebagai penghargaan buat kami. Tetapi, bagi saya, dicalonkan sahaja sudah cukup besar maknanya."

Foto: IG




Sementara itu Mark mengaku jadual seninya terganggu akibat  Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB). -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 03:10 PM | Show all posts
Masih nak buat juga ke ABPH ni. Buat majlis secara online ke nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:30 PM | Show all posts
alah xde maknanya la menang ni..
bersyukur je la dah tercalon..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki Mark Adam di bumi Malaysia. First time aku tengok MA live when he was a nobody. Dia diundang menyanyi di majlis perkahwinan member aku. Mmg sedap suara dia, isteri dia ade join skali. Masa tu dia blum jd artis & tak kuar tv lagi. Aritu tgk satu show ni & MA balik Filipina jenguk kampung dia. Nmpk mcm kawasan setinggan. Tapi dia x nmpk awkward walopon hidup mewah kt Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah rasa mark ni lawak.. Sebab struggle dia nak menghabiskan cakap bahasa malaysia tu je yg wat orang ketawa kot.. {:shy
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu Pemilik bubble bee
Pengkawan baik soeb
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:29 PM | Show all posts
dia ni da lama dok malaysia pun masih xpandai cakap BM..bangla n nepal sampai lagi fasih dari dia ni cuma bab mengeja cm hanat la..ikan masa lemah btul lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia lawak ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kakyungpilah85: Xpernah rasa mark ni lawak.. Sebab struggle dia nak menghabiskan cakap bahasa malaysia tu je yg wat orang ketawa kot.. {:shy


Macam dibuat2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
X lawak pon bg aku dia ni. Tp dia awet muda. X nmpk mcm 40an
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapu je ke? Ada #cuci sekali tak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 08:52 AM | Show all posts
Dia sapu semua pun tak memberi apa-apa kesan kepada rakyat Malaysia.. Kalau dunia sukan lagi banyak kesan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia saja2 je kot buat2 sengal tak reti cakap BM sebab org suka dia macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni suluk ke hape eh??muka iras2 penyanyi suluk nama din bisa..tiberr iolss thu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pada i pun dia tak lawak..
lebih pada selenge or buat-buat selenge..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 01:25 PM | Show all posts
mark nyanyi je la, tapi sbb nak cari makan kan terpksalah jadi pelawak
walaupun tak lawak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-10-2020 01:40 PM | Show all posts
kalau menang pun xpe. kalau x menang pun xpe... good luck !
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mark ni kalau percakapan heols x pelik mcm bangla boleh jd hero akasia.. heols quite helok jugak la..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka awet muda mamat ni...patut xyah buat style kelakar sbb muka dia bukan utk melawak tapi muka stok hero akasia
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Taste tgk MA ni...org nak kata apa katalah...hehehe.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 06:07 AM GMT+8 , Processed in 0.094627 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list