CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 8701|Reply: 54

Wafariena Sampai Menjerit, Seronok Nama Dicalonkan Dalam ABPBH 33

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 02:33 PM | Show all posts |Read mode
Walaupun masih hijau dalam industri, Wafariena berjaya menembusi pencalonan bagi kategori Artis Baharu Wanita Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-33.


Kata pelakon ini dia amat teruja sebaik menerima kiriman mesej daripada kenalan yang memaklumkan tentangnya.


Foto: IG


"Saya menjerit keseronokan sebaik mendapat berita nama menembusi pencalonan ABPBH 33. Orang pertama yang saya cari adalah ibu dan keluarga untuk berkongsi berita gembira ini.

"Sejujurnya, saya memang meletakkan harapan tinggi dan mahu hasil yang positif daripada pencalonan ABPBH 33 ini.

"Sesiapa sahaja yang dicalonkan pasti mengharapkan kemenangan, begitu juga saya. Tetapi, saya tahu persaingan cukup sengit, apatah lagi saya perlu berdepan 19 calon artis lain," katanya kepada BH Online.


  



  



Tambahnya mengalah bukan prinsip dirinya.

"Saya tak akan mengalah tanpa berjuang sejak dahulu lagi. Saya pernah beritahu keluarga mengenai impian menembusi mana-mana anugerah. Alhamdulillah, impian akhirnya dimakbulkan.

"Saya bersyukur, menembusi pencalonan awal pun saya sudah cukup menjadi permulaan yang baik dalam kerjaya saya."

  



Dalam masa yang sama, Wafariena tidak menafikan watak Nurul Ain dalam drama 7 Hari Mencintaiku memberi kesan positif kepada kerjayanya,


Tawaran lakonan datang melimpah ruah selepas itu.


  


"Saya serahkan kepada pentadbir kelab peminat. Mereka sangat teruja ketika saya memaklumkan mengenai pencalonan ABPBH 33. Sebenarnya, saya lebih teruja kerana mengikuti perjalanan anugerah berprestij ini sejak dahulu lagi.

"Mereka gembira dan ikhlas bekerja keras untuk membantu saya tanpa mengharapkan imbuhan dan balasan. Saya bersyukur dapat mengenali ahli kelab peminat yang ikhlas ingin melihat kerjaya saya melonjak."-CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 02:35 PM | Show all posts
whoareyousss.. sorry dekk, tak kenal.. next!
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:49 PM | Show all posts
Themilo replied at 15-10-2020 06:35 AM
whoareyousss.. sorry dekk, tak kenal.. next!

sapa je yang chuols kenal?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:56 PM | Show all posts

19 calon artis lain yang bertanding dengan sheols, pasti la ada sorang dua yang muka familiar..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:57 PM | Show all posts
who aree yussss!!!
tolong sape2 explain sheolss ni sapee...

kalau influencer.... iolss pun influencer dalam kategori "personaliti forum cari"..
pencapaian anugerah paling besar adalah dapat mengutip kredit melebihi 8k

awas restoran2 yang kekwat dengan iolsss... sekali iolss viral buat video siap lah restoran2 ittu ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are yousss??? Ada gred kah? Berbakat kah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:13 PM | Show all posts
Untuk menang kategori ni macam belum mampu lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa ni...calon sendiri..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain ye muka dlm tv ngn muka ig. Kat tv nmpk gelap, ni kat ig tediaa cerah macam pakai fair n lovely.

Ni berlakon watak nurul dlm 7 hari mencintai 2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:33 PM | Show all posts
confirm tak menang punya la ni..
ataupun ada tangan2 ghaib mcm dlm MM sbb drama fenomena kekdahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 02:57 PM
who aree yussss!!!
tolong sape2 explain sheolss ni sapee...


Ni nurul yg terliur kat khuzairi dlm 7 hari mmcintaimu 2
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:43 PM | Show all posts
Edited by katibism at 15-10-2020 03:45 PM

Aiyo... ramainya yg who r yus sheols... nah iols tefek sheols jadi Nurul Ain yg suka dekat Khuzairy. Mungkin dlm drama tu sheols jadi Gold Digger bertudung labuh menutup tekbes sheols kot yg wat ramai x kenal







Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:54 PM | Show all posts
x mustahil laa blh menang...kalau fans die..
lahir dr ummah leluhur yg same dgn boosterita...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
geletisnya kau pompuan .. muahaha
semoga berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakyungpilah85 at 15-10-2020 04:17 PM

Calon je pon.. Lom tentu monang.. So takyah nak jerit2 sangat laaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:27 PM | Show all posts
huk alohhhhh...who are yusss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh la tambah ngan undi diri sendiri..good luck!
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:23 PM | Show all posts
Dak nurul 7 Hari Mencintaiku 2...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:25 PM | Show all posts
who are yussssss
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
La ingatkan dh kuar list top5 nk menjerit bagai.. ke mcm tahun lps top5 hnya akan diumumkan mlm award?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 05:17 PM GMT+8 , Processed in 0.093937 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list