CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 15-10-2020 02:15 PM
Yeke kaya minah ni. Bagus lg si atisha tu. Dia kata yg kaya makpak dia. Bukan dia

Athisha way better
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg dia cakap no need tu, itu la yg dia dapat nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-10-2020 07:32 AM
Kakak2 sheols gigih pulak masuk mrsm

aku rs ms kakak2nya msk mrsm lemak x lahir lg kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:06 PM | Show all posts
nmi replied at 15-10-2020 01:46 PM
Khen, Dari sorang2 teddy bear rich bf sheols boleh plak tak ngaku mmg Cari laki Kaya..

Si lemak ...

apa matlamat hidup mereka ye? sebaik2 manusia ialah yang memberi manafaat pd manusia lain, so apa manafaat mereka2 ni pada agama bangsa dan negara? tanya jeee
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:09 PM | Show all posts

Atisha ni dah habes blaja ke blom sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:09 PM | Show all posts
sukati kau lah LMK, yg pasti duit MAK PAK. better think about ur future, takkan sampai kertu nak ig review ye. nothing new about u. move along.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni membongak ja.. Milionaire ape buat review product sampah kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
untung nya bimbo pon dpt bf orka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 04:26 PM | Show all posts
riyadhK replied at 15-10-2020 12:27 PM
Tangan berbulu dik?tak sempat wax?

haha.. baru nak komen gak pasal tangan dia.
ape ke pelik gila, meols dok belek je. nak kata pakai hand socks ke mcm kaler lutut dia, tak pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:28 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 12:18 PM
dia kan kylie jenner... dah tentu la billionaire pelesu... sama macam kylie idola dia tu.... semua p ...

kak dud..
kelie celah mana kak dud,,
jgn kata kelie, apak keylie pempuan jadian x siap tu pun xde persamaan
kalau kaya pun x serupa, apatah lagi ghuper kak dud...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 15-10-2020 02:10 PM
paling aku ingat psl LMK ni dia pakai pampers sampai umur 7 tahun ..ke 8 tahun?



11 tahun sis, 5/6th grader gitu bak kata omputih
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by knnk at 15-10-2020 04:35 PM
dudaberhias replied at 15-10-2020 01:56 PM
baru boleh tepek, kena pakai desktop jugokk...


Iphone 6 plus je ke?
Bapak cheapskate kau ni.
Aku harap orang2 yang nak buat review dengan kau betterlah fikir 40 kali baru proceed.
Btw kemain kau eh taknak iklankan shawl, dulu waktu pakai braces sibuk pakai tudung nak cover muka
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
SPM dpt brp minah ni???
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:34 PM | Show all posts
kaya sebab duit haram khuennnssss????
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia dah kata dia kaya ok lah duit dia..cuma nak cakap je jangan lah banyak sangat menghina orang..aku suka kakak dia lagi atisha
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 15-10-2020 04:28 PM
kak dud..
kelie celah mana kak dud,,
jgn kata kelie, apak keylie pempuan jadian x siap tu pun xd ...

kejisss sangat kaka
Saja pujis2 sikit dah dia nak sangat jadi kylie jenner khennn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 15-10-2020 12:59 PM
Sesapa yg sskjp mmg jenis perasan sis
Tak semua org kelate tuh sskjp
Tapi bukan senang ye nak ja ...

I rasa betul acik, ramai skkjp macam ni ada sorang member U pun macam acik cakap tu.
Yang lain member kelate molek ja, hat dia special kes sikit ;p
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 15-10-2020 04:30 PM
11 tahun sis, 5/6th grader gitu bak kata omputih

Terus sambung ke period plak pakai pampersnya lols..spoil brat dia ni..ape ke alasan benti skula sbb xboleh jauh dgn mak
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:41 PM | Show all posts
knnk replied at 15-10-2020 04:30 PM
11 tahun sis, 5/6th grader gitu bak kata omputih

double yuuuuckkksss, eeeuuuuuwww

so dia pergi sekolah pakai pampers?

besar mcm tu dah kena pakai adult diapers utk org sakit
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 15-10-2020 01:25 PM
lawak juga lah reply lmk..selayaknya kena sebijik laki gatal tu..perempuann kena tahu harga diri..da ...


Kan.. Dia nye reply tu typical gen skrg.. Ade zass sass gituh.. Dlm twitter berlmbak jenis LMK nye cara.. Pastu ade ler 2 3 makhluk balas "YASS QUEEN" kuikuikui.. Gituhh ahkak skodeng milinial nye tweets..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 06:22 PM GMT+8 , Processed in 0.078925 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list