CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 01:56 PM
baru boleh tepek, kena pakai desktop jugokk...

Cash payment masuk dalam envelope aje ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 15-10-2020 02:17 PM
opkos ada uols, tgok je la emma maembong tu

Emma tu ada la talent juga. Pandai melukis. Boleh berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
#lhdn take note this issue
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:35 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-10-2020 02:31 PM
Cash payment masuk dalam envelope aje ke?

kalau baca email theyols tu macam gitu la rhoperrnyaaa

bayangkan la kaka.. nak bayar INFLUENCER tapi kena post duit tu pakai poslaju
influencer caj rm30 pun pakai online banking
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 02:35 PM
kalau baca email theyols tu macam gitu la rhoperrnyaaa

bayangkan la kaka.. nak bayar IN ...

Fishy sangat kan bayar cash
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 01:56 PM
baru boleh tepek, kena pakai desktop jugokk...

Method of payment tu.
why tak go thru bank account???
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-10-2020 02:31 PM
Cash payment masuk dalam envelope aje ke?

iols dah terfikir money laundering plak.lol.tkt akaun bank kena siasat dgn amla ke??
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga ko kawen dengan setat pilihan cam kakak ko jugek la dek.. dah x pandang rete khennn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 02:52 PM | Show all posts
bodohnyer netizen2 melayu dok mencapub kt budak nih...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:54 PM | Show all posts
wikedsaikel replied at 15-10-2020 02:44 PM
Method of payment tu.
why tak go thru bank account???

husnuzon mungkin takde akaun bank atau tak nak reveal no. account takut nanti ada anak dato ke atau dato sri masukkan duit berkepuk2... sheolss kan dah kaya buatpe nak duit berkepuk2 dari orang yang tak di kenali..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 01:56 PM
baru boleh tepek, kena pakai desktop jugokk...

nak avoid LHDN la nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 15-10-2020 01:49 PM
Pendek ni je ke kurex?
Ingatkn maki pnjang sket

Selagi dia tak berlakon, tak jadi penyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lengan je dah mcm boloh meriam

Jari dia tu klo cekup penuhhhh kepala tapir bleh buat

Eeiii puak camni klo buat bini abissss dia ratah ko mcm mkn biskut lemak Hup Seng aaaa

Tenguk cam atok sedare dia kne fuck dgn menantu tu haa sampai maaaaaati ko..dah tadak ayaqqq nk kuo..dia paksa gak..ciannnn

Depa tu sedare mare budak ni ler..gang gengis khan sme tu..eeeiii tambah bulu mcm gorila..mampuihhh ko dia paksa pancut one after another 10 kali..klo nikah ngan dia..elok la ko andertu budak weii or carik nigga memana mcm kadazan kim tu..tu satu betine giler idup atas bumi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:20 PM | Show all posts
rumah keluarga dia kat Kelantan
mcm dorm rumah anak2 yatim
katil bersusun sebelah menyebelah
ingat rumah dia se-gah
arwah OEM tu

bilik nenek dia pun tak besar mana
utk bertaranum dgn selesa

tang mana tu dia millionaire already

and that ciapan was for her as 2nd wife
queen ker tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu ada org tu ckp

lucky i'm not malay sambil buat muka x kuaser eeeuuuwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:24 PM | Show all posts
Sebaiknya para lelaki lupakan lah hasrat nak peristerikan ameera dan masuk family neelofa ni. Mereka ni bukan biasye2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
lama2 dia ni makin pelik
pada pdgn aku, muka makin lonjong, cengkung, bibir terjuih, mata membesar, portion pinggang dan bontot tu pelik, lirikan mata dia tu di suka buat macam slo mo dlm video2 tp dia jenis buat real life so rasa mcm lemau plk.

bukan nak kutuk fizikal dia, tp fizikal dia makin pelik tu sbb makin kurus ke??


yg ig storu di selalu tag produk ti mmg di dibayar atau dia nak perhatian drpd jenama2 tu? musykil acikkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 15-10-2020 03:20 PM
dulu ada org tu ckp

lucky i'm not malay sambil buat muka x kuaser eeeuuuwwwww

Kakak2 sheols gigih pulak masuk mrsm
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 15-10-2020 01:53 PM
ai tak rasa LMK ni millionaire..  pak halim bukan jenis tabur duit kat anak.. ingat aritu interview  ...

Dulu masa zaman dewi remaja sheols n family taraf2 orka kampung je. Mana ada ada kaya bergaya mcm skrg. Skrg ni bru nak merasa hidup mewah sbb tu masing2 jakun semacam posing depan kereta, show off barang2 branded from head to toe

Orang kaya baru orang panggil
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 15-10-2020 01:46 PM
Khen, Dari sorang2 teddy bear rich bf sheols boleh plak tak ngaku mmg Cari laki Kaya..

Si lemak ...

Membongak joo eyyy lemak nehhh tp kat twitter kemain bbnu mengidolakan sheols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 10:47 PM GMT+8 , Processed in 0.078726 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list