CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 12:42 PM | Show all posts
blue^panther replied at 15-10-2020 12:27 PM
aku lebih berminat dengan charge riview dia, betul ke ig story jer rm1500?? bapak la mahal!!! and be ...

Klau btul2 ada buat review utk high end brands, msti nma LMK ni dh famous mrata tmpat.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke dia ni kaya atas hasil usaha sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by limaubali007 at 15-10-2020 12:55 PM

Baca comment2 tu ramainya yg back up... beria benor back up nye pun.. macam kenal dekat dan tau income dan bisnes keluarga LMK ni.. kipas sheols kot..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kena sita sprm baru ada akai dekk
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 15-10-2020 12:26 PM
Jutawan mende hidup pn menumpang rumah makpak lg. Beli rumah la sbg bukti ko tu banyak duit

...

Sesapa yg sskjp mmg jenis perasan sis
Tak semua org kelate tuh sskjp
Tapi bukan senang ye nak jadi kelate yg bukan sskjp
Sskjp tuh menebal gile dlm diri dorang
Dlm ramai2 kwn kelate acik penah ade, sorang je yg bukan sskjp
Tu pun sbb sheols kawin matsalih dan tak duduk msia
Ada sekor kwn kelate acik makkk aaaiii perasannye lahai kalo sembang tu semua pasal diri dia
Dah la kerjaya pun setakat agen produk timbang kati, skali boleh pi obesi, sebulan asek dok up gambo tu jeh
Padahal laki anak2 dia pakai t-shirt bundle buruk jek kahkahkahkah
Tu belum lagi diaper taik anak belunggok depan pintu rumah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 15-10-2020 12:40 PM
Iol prnh trbca kat thread mna entah x ingt sbb dh lama, ada sorg forumer ni bgitahu bapak c LMK ni ...

yap...sebab tu la..nak tgk lepas atuk tak ada..kaya lagi atau kantoi
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 15-10-2020 12:27 PM
aku lebih berminat dengan charge riview dia, betul ke ig story jer rm1500?? bapak la mahal!!! and be ...

Tadek maknanye segala beg prada gucci tu pun heshe pi ambik kat rak bilik jah ronsen jah
Bdk bimbo ni kan suka ckp meninggi diri padahal otak kosong
Dia mmg bodo betul bukan buat2 bodo
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 15-10-2020 12:27 PM
aku lebih berminat dengan charge riview dia, betul ke ig story jer rm1500?? bapak la mahal!!! and be ...

RM500 haritu, iols nak tepek screenshot by phone ni hauk sikit
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 01:04 PM | Show all posts
ni namanya sembang oink oink pun buleh terebang. abis barisan ex ex jerung dia semua tu anak petani dan juga nelayan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah nak menunjuk sangatlah. Tak pasal2 budak bawah umur diseru sprm.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK: Tangan berbulu dik?tak sempat wax?

Tajamnya mata. Aku plak belek balik pic tu utk sahkan heheh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lawak juga lah reply lmk..selayaknya kena sebijik laki gatal tu..perempuann kena tahu harga diri..dalam hal ni aku pro-lmk..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
yekeh.. baru je berceraian sebab uang kan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:27 PM | Show all posts
dan dia ni kalo senyum nampak gigi tak cantik langsung, cam mix paki biase je
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya kau lemak
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:31 PM | Show all posts
pemenat biasa le tetap nk ckp family idolatt ni millionaire
janji tunjuk brg2 branded
pemenat tetap ckp idolatttt family tetap teratas
look at me ..look at my family
tetap nak jodoh yg millionaire takkan nk jodoh marhean
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 01:37 PM | Show all posts
wikedsaikel replied at 15-10-2020 12:18 PM
Aku da lama tunggu benang ni bila baca tweet yg kt atas tu. so.. LMak byr cukai income tak ni? Fans  ...

Halo LHDN sila siasat!

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:42 PM | Show all posts
haha,lol LMK. Kaya duit ma,pa buleh la ye. Lesen kereta pun takde, kesian takde kebebasan.at least kylie jenner jutawan pun boleh pose depan lambo  ye dok. takpelah, but still business make up flop. takut lipstick2 dia tak laku tu tukar package,bubuh nama hajjah je. takkan sampai penghujung hayat nak ig review, dah boleh dah slow2 fikir future tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 15-10-2020 12:26 PM
Jutawan mende hidup pn menumpang rumah makpak lg. Beli rumah la sbg bukti ko tu banyak duit

...

Khen, Dari sorang2 teddy bear rich bf sheols boleh plak tak ngaku mmg Cari laki Kaya..

Si lemak nie hidup dier duk rumah tak sekolah, bangun pagi pos bfast, g exercise, pakai baju lawa2, g mekap buat rambut, pos igstory suara berbisik manja, tunjuk kucing dsb tidur..tomorrow repeat..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-10-2020 01:27 PM
Bosannya kau lemak

Pendek ni je ke kurex?
Ingatkn maki pnjang sket
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 04:28 PM GMT+8 , Processed in 0.183913 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list