CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?

  [Copy link]
Post time 16-10-2020 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Yuck!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-10-2020 10:21 AM | Show all posts
org kaya pun x ngaku kayala
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-10-2020 02:31 PM
Cash payment masuk dalam envelope aje ke?

iols rasa akaun dia bapak dia jaga so nak tak nk untuk berbelanja terpaksa la suruh bayar cash.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 12:18 PM
dia kan kylie jenner... dah tentu la billionaire pelesu... sama macam kylie idola dia tu.... semua p ...

Kylie tu bukan millionaire ke sebeno nya uols?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk thread patutnya jadi gini:
‘Bapak Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?’

Untung jadi kaya. Semua dah tersedia. Tp bg I hidup lemak nampak boring. Tak banyak benda pun dia buat selain drpd posing depan camera & post gambar dkt ig. Kawan2 pun takde. Yg ada puak sskjp dia je lah.

Btw, kylie tu takat millionaire. Belum sampai billionaire. Sebelum ni ada case yg si kylie ni ada tipu. So status billionaire tu ditarik tak silap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 15-10-2020 08:50 PM
Pelik dah jadik jutawan pun tapi gigi tak buat2 jgk!

Why gigi sheols???
Iols tengok helok je
Btw.. Lmk ni pesen muka omputih kata resting bitch face...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 02:10 PM | Show all posts
kenapa lama makin meluat betul brat sorang ni.
ada satu komen kat gambar dia, org tu terang2 ckp, THERES NOTHING SPECIAL ABOUT YOU, dan komen tu la paling byk dpt like... hahhaha komen lelain yg puji, tadela sebanyak komen tu. maknanya org mmg meluat la dgn dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun terasa boringnya hidup dia. Masa muda ni patut spend masa dgn kwn2, travel, menimba sebanyak ilmu yg boleh, challenge herself.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-10-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 16-10-2020 11:20 AM
Kylie tu bukan millionaire ke sebeno nya uols?

Millionaire tu btol. Aritu kan forbes kate die billionaire.

Tu dah di tarikh balik.
Millionaire saje.. Bkn billionaire.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 15-10-2020 01:53 PM
ai tak rasa LMK ni millionaire..  pak halim bukan jenis tabur duit kat anak.. ingat aritu interview  ...

Ai sampai skrg mcm x pecaye sheols camni masa mula2 masuk industri jadi tibaiunta
Bleh tahan kedek yach pak halim rambut rebonding tu ekkk
Dah lama2 sheols keje, dapat fund RM200k buat kasut tu msti sheols ada kebas sikit2 buat beli itu ini, dah lama2 ada nama bru nmpk OKB
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 16-10-2020 07:22 PM
Millionaire tu btol. Aritu kan forbes kate die billionaire.

Tu dah di tarikh balik.

Oo i see..
Baru iols.tau..
Tapi iols.suka tengok kak tiri dia punya fridge..
Hahaha...mcm.mcm.adooo....
Lain lain tu lantak.dia.lah kan...haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku tahu bapa dia memang millionaire.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
spunk3d replied at 16-10-2020 06:10 AM
kenapa lama makin meluat betul brat sorang ni.
ada satu komen kat gambar dia, org tu terang2 ckp, T ...

Kenapa ramai meluat dgn lmk ni ye?

Yg isu dulu2 tu lantak la

After sometime, nampak dh byk dia tone down..

Tp mungkin dia x pernah bergaul dgn irg biasa.. Dan dia bukan juga celebrity mcm kakak dia.. Kena pula anak bongsu perempuan, manja lebih

Tgk para kakak syg kt lmk ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 15-10-2020 08:46 AM
Berenti sek rasenye. Dia homeschooling

Dia x ambik spm pun..

Private tutor after sometime..

Dah habis high school pon

Tp x sambung A level/foundation je

Mungkin pak halim ada masukkan dia memana short course for business, benda2 berbyr ni celah gigi pak halim je

Then belajar cari duit terus la mcm gitu

Berbeza dgn kakak dia, Atisha.. Nampak Atisha mcm kebanyakkan org lain juga yg gigih sambung studies..

Parents x memaksa, tp tegas la kot klu nak kan sesuatu mesti commited and focus

Lmk x minat la kot nak further studies..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 04:15 PM | Show all posts
Dia balas kenyataan lelaki yang binggung nak jadikan dia isteri no 2 tu le. Bukannya dia cakap betul pun. Agak-agaklah nak kutuk dia. Dia bukan buat sidang media kata dia jutawan pun. Jangan lupa ye, setiap individu dalam family dia mmg ada bisnes tersendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 16-10-2020 11:20 AM
Kylie tu bukan millionaire ke sebeno nya uols?

Kylie multi millionaire..blm ckp 1 billions lagi syrkt cosmetic dia tu,tp forbes estimates dia akn jd billionaire lah future billionaire tp abg ipar dia si Kanye west tu forbes dah sah kan dia billionaire baru2 ni sbb sykrt kasut dia tu ..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-10-2020 12:22 AM | Show all posts
KingJerico replied at 18-10-2020 04:15 PM
Dia balas kenyataan lelaki yang binggung nak jadikan dia isteri no 2 tu le. Bukannya dia cakap betul ...

yup...  aku pun lebih pada dia nak savage kan jantan bangang tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 09:32 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 04:36 PM
kejisss sangat kaka
Saja pujis2 sikit dah dia nak sangat jadi kylie jenner khennn

sejak bila kak dudee pandai menipu











mek is jujur..
kahhh!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 01:56 PM
baru boleh tepek, kena pakai desktop jugokk...

Apa maksud macbook pro & iphine 6s plus tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 19-10-2020 02:14 PM
Apa maksud macbook pro & iphine 6s plus tu?

Tak pasti lah kaka, mungkin gadget dia guna kot atau sponsor yang dia nak, choii kikiki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 02:32 PM GMT+8 , Processed in 0.172759 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list