CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini pun jd news
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 15-10-2020 03:15 PM
Lengan je dah mcm boloh meriam

Jari dia tu klo cekup penuhhhh kepala tapir bleh buat

Adoii lawaksss
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 15-10-2020 12:34 PM
Gile nya post kat ig stories dah rm1.5k? Patut la xfurther study pun tak kisah.

Namun berbeza okay org kaya berilmu dengan tak. Tengok attitude la. Orang bodoh kelas belakang pon boleh kaya raya. Orang takda adab pon boleh kaya. Namun adab kelaut. Contoh yg pns baru ini eiroooo. Kaya tapi biadab.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 15-10-2020 12:41 PM
haritu iols ada stalk ig lemak ni kan....
byk video sheols buat kt igs....
iols terfocus kt mata s ...

Aku dh lama perasan mata dia ni jenis stim2 mcm sombong. Konon lawa latu. Muka garang dan matang dr usia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 07:52 PM | Show all posts
toynme replied at 15-10-2020 05:54 PM
Dia kan pakai Pampers sampai umo 11 tahun...Haha mcm kena plak ko ckp dia budak lembam

biar betul sampai umur 11 thn pakai pampers? isshh..tak terjangkau dek akal...dahjah 5 dah tu 11 thn....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm bnyk pinjam brg kakak je, jutawan ape camtu. Lelsssss
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
jelitayu replied at 15-10-2020 07:52 PM
biar betul sampai umur 11 thn pakai pampers? isshh..tak terjangkau dek akal...dahjah 5 dah tu 11 t ...

Ada org mcm ni.. tringat masa dok hostel dulu dlm form 1.. sorang budak ni garang nak mampus.. kira mmg takmau la kawan dgn dia.. hahaha

Bengkeng2 tapi jenis kencing malam di tilam.. hahaha . Garangg lah sangatt..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm jawapan bg pihak akak dia jew kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Modus operandi samer ajer dengan kakaknyer
Seksi seksa di awal kemunculan
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:30 PM | Show all posts
newyork replied at 15-10-2020 08:10 PM
Ada org mcm ni.. tringat masa dok hostel dulu dlm form 1.. sorang budak ni garang nak mampus.. kir ...

tapi actually kencing malam ni satu penyakit jugak esp those yg dah besar la. dulu ada kakak satu dorm dng iols seminggu sekali mesti akan ada kejadian dia kencing malam....aduh..kita sebelah katil dia pulak.....form 5 dah kakak tu masa tu....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 15-10-2020 12:23 PM
aku kalau bab2 artis malaya kaya ni aku sangsi skit...kalau tak MLM, kemungkinan besar scam..cam mac ...

Ataupun air lioorr
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
look at his life
my life
and
our life betul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow.. dh jutawan yer... Lhdn dh boleh risik2 pendapatan budak ni.. sumber duit dr mana...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 15-10-2020 12:27 PM
aku lebih berminat dengan charge riview dia, betul ke ig story jer rm1500?? bapak la mahal!!! and be ...

Takde, dia buat suka-suka untuk diri sendiri & untuk pancing those brands ambik dia sebagai model .. takde orang nak ambik dia jadi model pun. Senang orang kita diperbodohkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 15-10-2020 04:46 PM
Berenti sek rasenye. Dia homeschooling

Homeschooling tak exam ke uol? Aiyo mcm mana tu.. Eh lupa cukup pandai baca tulis kira pon dh syukur... Family bussiness cukup utk 7 leluhur keturunan lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik dah jadik jutawan pun tapi gigi tak buat2 jgk!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kirana_22 replied at 15-10-2020 08:45 PM
Homeschooling tak exam ke uol? Aiyo mcm mana tu.. Eh lupa cukup pandai baca tulis kira pon dh syuk ...

Ke homeschooling ala2 sohai laksa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntongla jadi anak org kaya. Emm. Aku anak org biasa ni mampu kutuk dalam forum je la {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 15-10-2020 12:27 PM
Tangan berbulu dik?tak sempat wax?

ish x pasal2 scroll balik kat atas nak tgk bulu tangan dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 15-10-2020 08:50 PM
Pelik dah jadik jutawan pun tapi gigi tak buat2 jgk!

mungkin dia yg sbnr bukan masalah susunan gigi agaknya. maybe something yg mmg xleh nak fix
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:00 PM GMT+8 , Processed in 0.075772 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list