CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kirana_22 replied at 15-10-2020 04:33 PM
SPM dpt brp minah ni???

Berenti sek rasenye. Dia homeschooling
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 12:34 PM
keturunan leluhur khenn kaka... biasa la tu  non malay blooded katanya khenn...

Mak dia pon xde darah melayu ke???aq ingatkn maknya tu ada gak campur melayu campur arab campur pakistan,no wonder la budak ni selamba je bcakap hina melayu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:52 PM | Show all posts
zuuu replied at 15-10-2020 04:49 PM
Mak dia pon xde darah melayu ke???aq ingatkn maknya tu ada gak campur melayu campur arab campur pa ...

ada... tapi dia malu nak mengaku melayu..
siap bubuh bio (lama dah bertahun2 dulu) Non-malay blooded

macam la kita kisah sangat kalau dia bukan melayu pun takat darah leluhurrr tak payah nak feeling2 kasta sheolss atas langit nun
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 15-10-2020 04:09 PM
Atisha ni dah habes blaja ke blom sebenarnya

Last year katenye thn ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 15-10-2020 04:49 PM
Mak dia pon xde darah melayu ke???aq ingatkn maknya tu ada gak campur melayu campur arab campur pa ...

Kartini zat petiais tu mmg paki totok
Tak tgk ke rupa paras heshe sejibik sejibon bibi paki dok gilis tepung buat capati
Poremer yg puji heshe jelita tuh mmg tak penah pi Pakistan lagi agaknye tgk org sana
Muka kartini zat petiais ni marhaen jahh di lahore sana
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun i xsuke lemak punye perangai tp suami gatal cam tu lg i meluat.. walaupun gurau tp ni live public kot.. bini anak2 family mertua tgk xmalu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 01:56 PM
baru boleh tepek, kena pakai desktop jugokk...

Wow letak payment dlm sampul je? Nak elak money trail ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 15-10-2020 01:49 PM
Bitch...without neelofa, u r nothing. Eventho bapaknya kaya tp muka u igt boleh jual ka..bcakap pun  ...

Tersembur air boba aku...mcm sloth ko bg... aku penat gila dgr dia bcakap..kemain berbisik..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma nak tny yang dia buat IG video with branded stuff tu utk ape ekk??

Nak komen takde class la video tu..takde soul
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 01:56 PM
baru boleh tepek, kena pakai desktop jugokk...

Aik kasut size 37? Tak la tinggi mana...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
jelitayu replied at 15-10-2020 02:02 PM
kadang2 tengok dia ni mcm ada ciri2 lembam sikit pun ye jugak...entah lah...tapi nak kata nampak bij ...

Dia kan pakai Pampers sampai umo 11 tahun...Haha mcm kena plak ko ckp dia budak lembam
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 04:52 PM
ada... tapi dia malu nak mengaku melayu..
siap bubuh bio (lama dah bertahun2 dulu) Non-malay b ...

Khennn...patutnya hambat kluar dr tanah melayu ni...dia ingat dia lawa sgt, mcm cikki tamilnadu je
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 15-10-2020 04:30 PM
11 tahun sis, 5/6th grader gitu bak kata omputih

Kalau dah umo 11 pun masih berpampers bagai, maksudnya sheol ni pengotor la..kencing berak dlm pampers eventhough dah tua bangka mcm tu lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak dia bisnes apa ek? Tingin nak tau
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin menjadi2 dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
IGs beliau cantik2 jah gambar.. and gambar nampak well edited and very intagrammable.. so tak nampak selekeh berlemoih mcm kebanyakan instafamous pprt tanah air tang tu lah nak post gambar tang tu lah nak merempan type panjang2.. gila low class orang guna instagram utk post something nice to see, kalian guna instagram untuk merempan.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku pun reply gitu dekat jantan who are yus tiber masuk nak mengorat biadap mcm nak beli org buat bini.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 15-10-2020 05:54 PM
Khennn...patutnya hambat kluar dr tanah melayu ni...dia ingat dia lawa sgt, mcm cikki tamilnadu je

Memang genetik2 tamilnadu kaka, kan pakistan tu memang mostly etnik leluhur. Dulu pun pakistan tu part of india lepastu berpecah jadi negara islam, india pulak negara hindu... Pakistan2 sini semua kalau panggil deorang india atau mamak mesti deorang marah, padahal memang leluhur sama pun. Choiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal gmbo baju biru mcm bapok sket.. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-10-2020 02:31 PM
Cash payment masuk dalam envelope aje ke?


Semacam je kan. Hahaha

Mcm under the table deal plk.
X nk ade hitam putih transaction bank ke..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 09:18 AM GMT+8 , Processed in 0.088696 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list