CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by apedehal at 15-10-2020 01:50 PM

Bitch...without neelofa, u r nothing. Eventho bapaknya kaya tp muka u igt boleh jual ka..bcakap pun cam sloth
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 15-10-2020 12:23 PM
aku kalau bab2 artis malaya kaya ni aku sangsi skit...kalau tak MLM, kemungkinan besar scam..cam mac ...

Setuju sangat2
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:53 PM | Show all posts
ai tak rasa LMK ni millionaire..  pak halim bukan jenis tabur duit kat anak.. ingat aritu interview neelofa ngan hans, hans kata dulu masa mula2 masuk industri jahlopa  takde duit..selalu mintak/pinjam duit dia.. nak bayar mekap retis pun tak mampu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I wonder la kan siapa la nak buat si Ameera Khan ni jadi bini. Education takdak. Nak harapkan IG reviews dan muka cantik je. Kalau aku laki mesti boleh mati bosan dgn dia ni, she looks like she cannot even carry a decent conversation, dgn accent ala2 Kylie Jenner dia tu. hakktuihhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex bf dia jerung2 besar tu semua last last breakup juga. Kenapa ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:56 PM | Show all posts
Edited by HoneyManjer at 15-10-2020 01:58 PM

boyfriend silih berganti...
lepas anwar, idzham...igtkan kekal la...sbb tgk idzham pun mcm sayang betul dgn dia ni....
1/2 weeks before tahu dorang break...nmpak idzham treat her n her friend p spa n hantar bunga ke apa tah...

tup2 break pulok....

helloks dah rasanya si idzham...

la ni tgk geli2 dgn cousin sendiri pulak...

untng badan..org elok ada rupa...family kaya...boleh jek bertuko2 macam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:56 PM | Show all posts
baru boleh tepek, kena pakai desktop jugokk...

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 15-10-2020 01:53 PM
ai tak rasa LMK ni millionaire..  pak halim bukan jenis tabur duit kat anak.. ingat aritu interview  ...

Ya lah tu story utk kasi sedap ja tu. lemak ni dlu duk pumpang kat twitter dia pak dia tabur duit la..masa org kondem dia kata guna duit nilopa ke apa lupa da kes apa..pastu masa lemak ni sekolah lg ada video duit belanja sehari beratus ratus dlm beg sekula...tu zmn dia jd youtuber dlu..toksah termakan sgt temberang deyol
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 02:02 PM | Show all posts
Edited by jelitayu at 15-10-2020 02:03 PM

kadang2 tengok dia ni mcm ada ciri2 lembam sikit pun ye jugak...entah lah...tapi nak kata nampak bijak tu, mcm payah sikit...berapa umur dia ni, mcm dah late 20 je drpd gayanya...mcm nak sebaya dng kakak dia pulak......anyway...semoga bertemu jodoh la ye dik....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:07 PM | Show all posts
jelitayu replied at 15-10-2020 02:02 PM
kadang2 tengok dia ni mcm ada ciri2 lembam sikit pun ye jugak...entah lah...tapi nak kata nampak bij ...

hello kaka.. sheols kan international skull... takkan lembam kot?kan sheolss duluu berhijab siap buat video bagitahu international skull is better than government skull
samsung ewwwwww? lelaki kelantan? no thank you!
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:10 PM | Show all posts
paling aku ingat psl LMK ni dia pakai pampers sampai umur 7 tahun ..ke 8 tahun?


yuckkks ...pengotoq
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:10 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 02:07 PM
hello kaka.. sheols kan international skull... takkan lembam kot?kan sheolss duluu berhijab siap b ...

laa..ye ke...hakak tak tau dik...mahap kan la ye.....tapi tu laa...kuat sgt aura lembs nya tu.....



Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:14 PM | Show all posts
jelitayu replied at 15-10-2020 02:10 PM
laa..ye ke...hakak tak tau dik...mahap kan la ye.....tapi tu laa...kuat sgt aura lembs nya tu..... ...

khenn kaka.. dulu international skull kemudiannya home skulled
sekaligus membuatkan iols rasa macam kaka kata la lembs...

macam mana boleh drop dari int skull tu khenn kalau tak ...... ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeke kaya minah ni. Bagus lg si atisha tu. Dia kata yg kaya makpak dia. Bukan dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sewinstyle76 replied at 15-10-2020 01:55 PM
I wonder la kan siapa la nak buat si Ameera Khan ni jadi bini. Education takdak. Nak harapkan IG rev ...

opkos ada uols, tgok je la emma maembong tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:18 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 02:14 PM
khenn kaka.. dulu international skull kemudiannya home skulled  
sekaligus membuatkan iols rasa ...

mungkin juga sebab dah millionaire.....payah2 sekolah buat apa. takde apa nak kejar lagi, cari husband je la....tapi...hmm tak pe lah....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 02:20 PM | Show all posts
Masalahnya ex bf sheols sebelum ni pun semua anak orka, keturunan orang have-have.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow! Kayanya dia. Bsok2 blh la bwk duit tu msk kubo
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sewinstyle76 replied at 15-10-2020 01:55 PM
I wonder la kan siapa la nak buat si Ameera Khan ni jadi bini. Education takdak. Nak harapkan IG rev ...

Ramai je laki suke pompuan bimbo buat bini uols
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 15-10-2020 01:53 PM
ai tak rasa LMK ni millionaire..  pak halim bukan jenis tabur duit kat anak.. ingat aritu interview  ...

Shah jezel pinjam lima ribu dengan hajah masa shooting kat paris. Shah jezel sengkek tak mampu bayar akhirnya hajah halalkan. Baiknya hajah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 07:55 PM GMT+8 , Processed in 0.081285 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list