CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 26726|Reply: 172

Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 12:03 PM | Show all posts |Read mode
Adik Neelofa, Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan mendakwa dirinya sudah kaya dan tidak memerlukan jutawan sebagai suami.




Kredit foto: Twitter




Kenyataan itu dibuatnya bagi membalas kenyataan seorang lelaki yang akan memperisterikannya apabila bergelar jutawan kelak ketika sesi Live di Instagram influencer itu.




Kredit foto: Twitter




Perkara itu dikongsikan seorang pengguna di Twitter dan mendapat perhatian ramai warga maya yang memberi pelbagai reaksi di atas jawapan diberikan Ameera.


Malah, segelintir warganet mempertikaikan Ameera yang menggelar dirinya sebagai jutawan, lalu mencetuskan perdebatan mengenai pendapatan adik usahawan, pelakon dan pengacara popular itu.




Kredit foto: Twitter




Kita tunggu sajalah siapa jejaka yang berjodohan dengan Ameera Khan nanti sama ada setaraf atau tidak. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 12:07 PM | Show all posts
eleh ye la tu.. bkn kaum kerabat kau pentingkan kasta ke..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:14 PM | Show all posts
Berita terbaik abad ini..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku da lama tunggu benang ni bila baca tweet yg kt atas tu. so.. LMak byr cukai income tak ni? Fans dah tolong kirakan monthly income tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:18 PM | Show all posts
dia kan kylie jenner... dah tentu la billionaire pelesu... sama macam kylie idola dia tu.... semua palsu macam dia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada apa dengan LMK
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
aku nak tgg tengok bila Atuk besar dah tak ada..kabel dah putus masa tu kaya atau terbongkar semua
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:23 PM | Show all posts
aku kalau bab2 artis malaya kaya ni aku sangsi skit...kalau tak MLM, kemungkinan besar scam..cam macau scam tu...scammer dlm bentuk MLM, forex, gold, etc..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 12:26 PM | Show all posts
Jutawan mende hidup pn menumpang rumah makpak lg. Beli rumah la sbg bukti ko tu banyak duit

Xperlu laki or bakal suami millionaire konon. Yg ko punya exbfs dulu semua anak millionaires tu pebenda

Keluarga sskjp satu ni suka cakap menipu erk. Propa semendang
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tangan berbulu dik?tak sempat wax?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:27 PM | Show all posts
aku lebih berminat dengan charge riview dia, betul ke ig story jer rm1500?? bapak la mahal!!! and betul ker dia buat ads for prada and gucci, whoaryusss si lemak ni?? any prove tak??
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:34 PM | Show all posts
riyadhK replied at 15-10-2020 12:27 PM
Tangan berbulu dik?tak sempat wax?

keturunan leluhur khenn kaka... biasa la tu non malay blooded katanya khenn...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Gile nya post kat ig stories dah rm1.5k? Patut la xfurther study pun tak kisah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:35 PM | Show all posts
kakasotong replied at 15-10-2020 12:26 PM
Jutawan mende hidup pn menumpang rumah makpak lg. Beli rumah la sbg bukti ko tu banyak duit

...

aku rasa kalau dunia ni takde sosial media i.e. FB, IG, Twitter, etc...ummah wanita akan mati mengelupur beramai-ramai ibarat nyawa di cabut dgn tiba2 oleh malaikat maut..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:36 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 12:18 PM
dia kan kylie jenner... dah tentu la billionaire pelesu... sama macam kylie idola dia tu.... semua p ...

Tngok gmbr kt ats tu pun dh thu mcm ala2 gaya Kylie Jenner.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2020 12:34 PM
keturunan leluhur khenn kaka... biasa la tu  non malay blooded katanya khenn...

Kata millionaire kheennnn. Sebelum photos hoot jemput la org dtg wax kat rumah. Haaa gituu. Tak pon pinjam jah setokin tangan Kak hajjah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 12:40 PM | Show all posts
sarah82 replied at 15-10-2020 12:22 PM
aku nak tgg tengok bila Atuk besar dah tak ada..kabel dah putus masa tu kaya atau terbongkar semua

Iol prnh trbca kat thread mna entah x ingt sbb dh lama, ada sorg forumer ni bgitahu bapak c LMK ni ada connection dgn Mahathir Mohd. Mcm2 forumer sorg ni bgithu smpai iol x dpt ikut.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:40 PM | Show all posts
fund pak halim simpan tuk setiap anak tu korg rasa berapa? bukan kemut2 masuk 100 sebulan cam marhaen..

confirm la penuhkan fund siap2 kat anak2 berjuta2.. u know, org kaya style.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:41 PM | Show all posts
nipskacang replied at 15-10-2020 12:34 PM
Gile nya post kat ig stories dah rm1.5k? Patut la xfurther study pun tak kisah.

Tpi reply kat Tweet tu ktanya retis lain pling2 RM300 je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
haritu iols ada stalk ig lemak ni kan....
byk video sheols buat kt igs....
iols terfocus kt mata sheols....
why uols rs mata sheols mcm mata kuyu mata kucing?.....

lama lama tgk seyes tak lawa pn lemak ni....
hrp kan putih jer.....
cer uols perati btol btol muka dia.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:41 PM GMT+8 , Processed in 0.187378 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list