CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Dia Lebih Tinggi Dari Saya, Berkulit Cerah" - Usop Nak Kahwin Dengan

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 02:33 PM | Show all posts
mcm muka pelakon shazleen shahbi tu..yg tu anak mami jgk kn..ada kene mengena ke
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 03:23 PM | Show all posts
untung la Usop dapat anak Mami
ptt la dia tak kisah pun org ckp dia tak ensem
mengata gigi dia bagai
laku je dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 03:28 PM | Show all posts
kekdahnye juara dgn naib juara gigih tayang gf lepas abis program yach
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kata klau tinggi pisang panjang. Tibeerr
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nak cemolot nanti
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama2 menyampah pulak, nk carik yg helokk putih bla bla bla kawen je lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahsi ucop... Mengimbau kenangan sungguh tgk hang.. Moga bahagia dehh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
biasa tgk budak ni dgn family dia..org biasa2 saja...mak dan family dia pun tgk mcm ok saja...mmg lawa budak ni...mmg model pun..tak silap mcm jadi model satu produk..org Bagan Ajam..rumahnya di Desa Murni  Bworth...hehe
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa makwe usop ni... Tgok ade kelibat die time konsert2 big stage aritu. Pakai mask mcm sasha saidin dah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 15-10-2020 11:45 AM
Penang mai....

Macam shazleen shahbi je muka. Tapi shazleen lagi lawa la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 15-10-2020 12:37 PM
Anak mami hantaran kena serba satu wei, depa datang mostly dari family kaya jadi jarang lah nak kawe ...

Mana ada keturunan kaya. Yg biasa pun ramai ja aih.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Camne laki huduh dpt bini lawaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
pape je la ucop oii tp kena mmg kena mention eh kulit putih tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai bright malaysia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 08:52 AM | Show all posts
doubleA replied at 15-10-2020 04:37 AM
Anak mami hantaran kena serba satu wei, depa datang mostly dari family kaya jadi jarang lah nak kawe ...

Mana ada suma mami kaya...
aku pun anak mami...
kawen ngan org2 melayu....
tok laki aku cina plak...
mcm2 rupa anak aku....
mcm siam ada...
mcm benggali ada..
mcm syria pun ada
hantaran pun besa2 jaa haih...
wpun aku mengaji tinggi lagi dari laki aku...


tgk awek usop nih...
biasa2 jaaa...
x dak laa segak mana...
rambt pun karat...
lawa lagi anak2 menakan aku baq hampaaa....
hat laki muka semcm fikri ibrahim pun ada...

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 09:11 AM | Show all posts
semoga kekal bahagia ya Usop
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-10-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga dpermudahkan jodohnya ye ucop
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-10-2020 11:29 AM
Berurat jugak lengan dia ni

Virgin tu nok
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 16-10-2020 09:46 AM
Virgin tu nok

Mana tau virgin?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 16-10-2020 08:52 AM
Mana ada suma mami kaya...
aku pun anak mami...
kawen ngan org2 melayu....


Patut hang matchkan usop dgn anak2 menakan hang...tapi tula cinta xboleh dipaksa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 03:15 AM GMT+8 , Processed in 0.079879 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list