CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 9632|Reply: 47

"Dia Lebih Tinggi Dari Saya, Berkulit Cerah" - Usop Nak Kahwin Dengan

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 11:16 AM | Show all posts |Read mode
Rupa-rupanya, Usop dah ada kekasih dan berhasrat berkahwin dengan 'anak mami' dari Pulau Pinang itu sebelum menyertai Big Stage 2020 lagi.




  



Pun begitu, akuinya mereka masih belum menetapkan sebarang tarikh lagi.


Kata pemilik nama Muhammad Saiful Naim Mohd Noor, 23, itu kepada mStar, dia tidak akan menyembunyikan perkara baik.

“Niat saya lama dah sebelum sertai Big Stage... sebenarnya saya nak kahwin. Buat apa saya nak rahsiakan benda baik macam ini.

"Memang sudah ada perancangan dan kalau lagi cepat, lagi bagus. Benda yang baik buat apa saya lambat-lambatkan," katanya.




  



Namun, Usop enggan mendedahkan gerangan anak mami itu kerana belum mempunyai ikatan sah.

"Dia bukan dalam kalangan selebriti tapi hanya orang biasa saja. Dia lebih tinggi daripada saya dan berkulit cerah. Orangnya berasal dari Pulau Pinang... anak mami!

"Saya mengenali si dia selepas saya keluar daripada rancangan realiti Mentor," ujarnya.




Kredit foto: IG




Tak sabar rasanya nak tengok bakal isteri Usop! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 11:27 AM | Show all posts
btul la muka dia cm usop sontorian
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Berurat jugak lengan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 11:31 AM | Show all posts
Bagus lah cepat2 nak kahwin takde lah buang masa bercinta nak kenal hati budi bertahun2 lamanya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie: btul la muka dia cm usop sontorian

View masa nyanyi ternganga tu ke??
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawo bakal bini dia..Ada iras2 reen Rahim sikit. Model kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts

Penang mai....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:05 PM | Show all posts
Kurex replied at 15-10-2020 11:29 AM
Berurat jugak lengan dia ni

aik x kan dgn usop pun kurex ada niat nak bersemoga..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 12:05 PM | Show all posts
hui voguenya bakal bini..mesti high maintenance ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak mami hantaran kena serba satu wei, depa datang mostly dari family kaya jadi jarang lah nak kawen dengan melayu, unless melayu kaya jugak. Keturunan mami penang ni keturunan kaya2. Melainkan family mami ni humble tak kisah hantaran.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ori atau plastik? Ambik la pengajaran kes2 kawin yang kejar kecantikan,penyudahan yang kecewa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 15-10-2020 12:37 PM
Anak mami hantaran kena serba satu wei, depa datang mostly dari family kaya jadi jarang lah nak kawe ...

Takde makna nya la kaya2...ada ramai ja yg duduk kat flat pprt..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 15-10-2020 12:43 PM
Takde makna nya la kaya2...ada ramai ja yg duduk kat flat pprt..

Sebab tu iols tulis mostly. Mostly keturunan kaya sebab bisnes. Ada juga yg biasa2 duduk flat
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 15-10-2020 12:05 PM
aik x kan dgn usop pun kurex ada niat nak bersemoga..

Semoga boleh dapat suara macam ucop.. suaranya, bukan mukanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:14 PM | Show all posts
mamajawie replied at 15-10-2020 11:27 AM
btul la muka dia cm usop sontorian

Lgi2 kt gmbr yg first tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:30 PM | Show all posts
Belibis replied at 15-10-2020 11:40 AM
View masa nyanyi ternganga tu ke??

haah..adoyai..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 01:31 PM | Show all posts

iolllss memang merujuk kepada gmba tu la..hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:34 PM | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 15-10-2020 04:05 AM
aik x kan dgn usop pun kurex ada niat nak bersemoga..

haruslah ....
boleh je kurex ... tutup lampu ..... sambil meraba2 ... tangan berurat ...

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:35 PM | Show all posts
Kurex replied at 15-10-2020 12:55 PM
Semoga boleh dapat suara macam ucop.. suaranya, bukan mukanya

Adoi lawak komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 01:36 PM | Show all posts
who r yussss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 11:31 PM GMT+8 , Processed in 0.107972 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list