CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Tak Perlu Kerap Periksa Telefon Pasangan, Cukup Tahu Password Sahaja” - Sy

  [Copy link]
Post time 15-10-2020 11:11 AM | Show all posts
kahwin pun belum sebok nak bagi advise perihal pasangan.. tak malu ke?
ni lagi sekoq perempuan yg mcm serupa takde maruah...
potray gaya muslimah just sekadar fesyen..
pastu mencalarkan imej orang yg betul2 berhijab kerana Allah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 11:11 AM | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2020 06:22 PM
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampa ...

kenapa kah aku baca komen ni style AA...

hahaha...

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 11:25 AM | Show all posts
dah kenapa follower dia gatal tanya soalan orang dah kawen kat cipa padahal dia pon tak kawen lagi, ngok jugak follower dia ni kan......lain la kalau dia dah happily married ever after gitchew, hehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:04 PM | Show all posts
blue^panther replied at 15-10-2020 11:25 AM
dah kenapa follower dia gatal tanya soalan orang dah kawen kat cipa padahal dia pon tak kawen lagi,  ...

mungkin kekonon follower yg bertanya tu adalah diatanya pada diri sendiri la kekdahnya #bercakapdepancermin #mantol
penting ada benda nk gebang sissss

ada ye org berpenyakit gini
kurang kasih sayang kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:20 PM | Show all posts
miemiecha replied at 15-10-2020 11:03 AM
mek ghenduu nk baca dedulu..
mek sr x berdaftar je masa tu, gelak sakan baca
kaka hering lah..

hahhaha!! throwback sgt!

time tu mmg ramai yg sign up sbb nak join cerca jejari runcing.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex is {:hero
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:25 PM | Show all posts
babydoll replied at 15-10-2020 12:20 PM
hahhaha!! throwback sgt!

time tu mmg ramai yg sign up sbb nak join cerca jejari runcing.
...

mek dlu kakak, kenal porem dr opismet mek, so klu ade kne kunci mek berkuntum sebelah dia baca,.. sbb masa tu x daftar..kahkahkah.. siap mek mark le page brp..

ye le, zaman apex kannn
kahkahkah

show me the right road!! demyu kaka hering!
hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dik cipa semoga berbahagia lah hendaknya dgn sapawi ittewww.... kosserrrrr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik perasan cantik walaupn...  muka garang sombong nmpk tua...  bingit perangai pprt to the max
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Si syifa ni aku cuba cari sisi yg nampak dia lawa tapi x jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:07 PM | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2020 06:22 PM
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampa ...

semput aku baca hencapan ko ni ahhahahhahha
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelinye kau sipah. Berangan eh
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga sapawi dpt gf baru heheh
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 08:52 AM | Show all posts
dia ni artis ke, yg aku tau dia adik artis je tp gosipnya bersepah
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-10-2020 07:56 PM
Dia kata dia tak nak tahu sebab kesihatan mental dia penting. Maksudnya....... Hehehhee

Hahaha sbb kalau dia tau dia boleh mental
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk IG pawi tadak gambar shipa pun... baru gf eh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-10-2020 10:36 AM | Show all posts
Kalau iols jadi Sipa, malu weyh nak mengarang ayat cenggitu.
Kahwin tak lagi. 'Couple' dengan Sapi tu pun dah berapa lama?
5 tahun? 8 tahun?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 02:19 PM | Show all posts
okay. nk tau juge jadi kawen ke x... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 04:00 PM | Show all posts
Syifa lebih rela tak tahu, sebab kesihatan mental saya adalah nombor satu."

mesti sbb dia ni jenis meroyan kan klu tgk phone pawi.. sbb tu konon2 xnak ambik tau..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 03:14 PM | Show all posts
nazza2802 replied at 16-10-2020 04:00 PM
Syifa lebih rela tak tahu, sebab kesihatan mental saya adalah nombor satu."

mesti sbb dia ni jeni ...

konon...konon sangat!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:26 AM GMT+8 , Processed in 0.075417 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list