CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Tak Perlu Kerap Periksa Telefon Pasangan, Cukup Tahu Password Sahaja” - Sy

  [Copy link]
Post time 14-10-2020 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada apa dgn dia nih? Ai doubt y dia ni x control partner dia..ntah2 tiap2 masa duk cek fon partner dia...{:smile
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-10-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully u walk the talk la syifa. Jgn sembang je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok gaya macam tak seiring sejalan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
{:laugh{:laugh{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2020 06:22 PM
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampa ...

Hawau kurex ..senapas aku baca..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lawonya dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2020 06:22 PM
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampa ...

Apsal aku baca dlm intonasi diva aa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tau password pun tak guna sipah ooii..sekarang sapawi sedang dikelilingi oleh awek2 portugal yang tek selambak
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape lah syipa melbin kalau nak dibandingkan dgn awek latino / kokesen yg jauh lebih hot? Buat stok geli2 pun belum tentu g
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 07:47 AM | Show all posts
Fuh senafas baca komen kurex... mcm baca jampi gitu.. hahaha

Kawen dulu la syifa ooii bru sembang... Tkot nnti pawi balik tetiba dh ank 2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ah ko try dulu belaki la..ngam x ngam
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg bertanya pon satu hal.. Sipak tu dh kawin ke yg kau beria mintak advice diaa.. Sembang je lebih, 3 muka surat pn mmpu karang diknon.. Berjela2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:17 AM | Show all posts
Sorry la betina sundal. Takde point nak dgr cakap kau. Kau satu pengalaman berumah tangga pon takda. Aku sebagai orang yg dah kawin, bagi nasihat, percaya antara satu sama lain je. Guna instinct sebagai pasangan utk check HP masing2. Kerap atau tidak itu terpulang. Hanya orang yg dah bersuami isteri je boleh paham soal hati dan perasaan. Isteri boleh curiga, suami pon boleh curiga. Sebab tingkah laku pasangan tu kau boleh rasa perubahan BILA KAU DAH BERKAHWIN TIDO SEBANTAL MAKAN SEPINGGAN BERAK SEJAMBAN!
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 14-10-2020 09:58 PM
Ada apa dgn dia nih? Ai doubt y dia ni x control partner dia..ntah2 tiap2 masa duk cek fon partner d ...

Kalau tak masakan tmj berbunyi
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 10:03 AM | Show all posts
Boleh sabar ke pjj dengan sapawi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 10:05 AM | Show all posts
sapala yg bodo amat tanya soklan gitu kat si sipah ni.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 14-10-2020 09:25 PM
Hang beriye bagi tips privasi pasangan, hang ada pasangan ka sipah
Jantan yg hang mengaku bopr ...

geli plak aku bayang muka pawi main dgn mat saleh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 10:46 AM | Show all posts
blom sah jd laki bini xyah byk bukak mulut sgt...tunang pun blom tentu kawin...yg lelaki tak bukak mulut ckp pape, yg pompuan lak cam murahan...cehhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 15-10-2020 08:17 AM
Sorry la betina sundal. Takde point nak dgr cakap kau. Kau satu pengalaman berumah tangga pon takda. ...

Dia dah rasa ke pengalaman rambut sendiri kepok2 yg wangi bau shampoo sebelum tido tibahhhhhh boleh bau ayaqlior basi laki dia keesokan paginye
Sembang kari budak tek setitik ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 11:03 AM | Show all posts
babydoll replied at 14-10-2020 09:13 PM
nape bila i tgk dia ni, mengingatkan i pada apa yg jadi pada jejaring runcing x apek kfcm?

mek ghenduu nk baca dedulu..
mek sr x berdaftar je masa tu, gelak sakan baca
kaka hering lah..
jejari dompot
mcm2..
hahahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 03:39 PM GMT+8 , Processed in 0.088956 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list