CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 16084|Reply: 91

Ruhainies Dah Nikah Sebelum PKPB?

  [Copy link]
Post time 14-10-2020 04:05 PM | Show all posts |Read mode
Tindakan Ruhainies memuat naik gambar bersanding dengan kapsyen 'sempat nikah' mencetuskan tanda tanya di kalangan warganet.


"Alhamdulillah. Sebelum PKPB malam ni saya sempat nikah. Heheheh. Walaupun semuanya agak last minute, semuanya dipermudahkan. Yay tak payah nikah online," tulisnya.








Walaupun ramai tertanya-tanya dan ada yang mengucapkan tahniah, namun segelintir warganet mendakwa ia hanya drama semata-mata.


Mungkinkah jejaka berbaju biru dan wajahnya ditutup dengan jambangan bunga itu adalah Zul Ariffin yang bergandingan dengan Ruhainies dalam drama Wifi Sebelah Rumah?




  



Sebelum itu, Ruhainies juga memuat naik video berbusana pengantin sambil berlari-lari dengan Zul.


Malah, Zul juga dilihat meninggalkan komen mengusik menguatkan lagi dakwaan bahawa ia hanya lakonan semata-mata.











Sementara itu, di Instagram kakaknya, Risteena Munim kelihatan membuat persiapan perkahwinannya apabila bertemu pereka fesyen, Ezuwan Ismail bersama tunangnya, Isa Khan.




Kredit foto: Instagram




Semoga semua persiapan berjalan lancar. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:10 PM | Show all posts
tahniah ...semoga bahagia till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lama tak tengok berita kemut kat sini. tetiber rindu. hehehehe



bukan boleh nih, mesti kisah kakak kemut akan muncul dalam masa terdekat pulak nanti. #takbolehkalah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecoh la dua org nie.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemut kembali lagi.
Ye ke dah nikah? Jangan propa udah ler.. Mau kene lahar berbakul2 dengan kurex
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Takka  kemut nak nikah gitu
Tu nikah koboi je
Dia.mesti nak merelit brand high end bagai
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:23 PM | Show all posts
Siapa ni? baru nak skodeng
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 14-10-2020 04:10 PM
lama tak tengok berita kemut kat sini. tetiber rindu. hehehehe



akan muncul? tu haa dah muncul kat bahagian bawah post tt
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 14-10-2020 04:23 PM
akan muncul? tu haa dah muncul kat bahagian bawah post tt


ha lah, tak perasan pulak.
klise sangat dua beradik ni tau, duta gosip tempatan kesayangan wartawan cari
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:28 PM | Show all posts
Tahniah la kalau betul2 dah nikah.

kalau belum nikah sambut je la besday tu sepanjang tahun berselang seli dgn sista nya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku komen dulu.. Sabar kurex... Sabar... Jangan mencerca.. Aku tau kurex kepanasan tgk abam zul
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:37 PM | Show all posts
Tengok gambar pun dah tau shooting drama. Kalau dua beradik ni nikah ker kahwin, confirm pakai dress kembang setaman. Yedakkk?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2020 04:36 PM
Aku komen dulu.. Sabar kurex... Sabar... Jangan mencerca.. Aku tau kurex kepanasan tgk abam zul

Julripin tu dah tembam sgt dah tengkuk pun dah sebesar belalai elephant..tak de apa sgt yg hensem la ni..mohon kurex berpaling pada hero lain la pulak lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:54 PM | Show all posts
Nikah serentak je lah. Tak payah buat majlis2 bagai time covid ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ini thread terakhir ruhanis kat forum.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sempat jua selit berita sendu namampus si kakaknya. Lakonan je kot. Baju nampak RTW. Org tu kan nak kawen ongkaye, mananye pakai RTW. Tp kan, kemut.... Kau kalo nak kawen, jangan kurg drp anzalna. Kalo level ko bawah drp sheols, ternyata ko propahmetana.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Menguap.....


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
"sementara itu di instagram kakaknya..."
Lol gigih juga nak selit news kakak dia sekali
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama ngan julripin... eewwww
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 14-10-2020 04:54 PM
Julripin tu dah tembam sgt dah tengkuk pun dah sebesar belalai elephant..tak de apa sgt yg hensem  ...

#pastisenak kan? kan pernah burung dia berterbangan dulu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 02:36 PM GMT+8 , Processed in 2.587878 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list