CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Ya Allah, Baru Nak Dapat Kerja..." - Adibah Noor Berang PKPB Mengejut

  [Copy link]
Post time 14-10-2020 09:11 AM | Show all posts
kecoh lah hai. kata educated sngat. tak kan tak tau beza pkpb dgn pkp. aku elok je rentas negeri as long as ada surat
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-10-2020 09:13 AM | Show all posts
wikedsaikel replied at 13-10-2020 07:55 PM
I thought she has friends ke sister/sedara kat JB nun. Macam pernah tertengok kt ig atau twitter

Like I said, takde sebab dia nak terjerit terlolong pasal pkpb, saja jer nak kondem kerajaan sbb dia penyokong pihak satu lagi. Geng2 ayamph...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 13-10-2020 01:55 PM
Kalau dia buat.. Iols nak join.. Sbb iols nk improve sebutan bahasa inggeris iols.

Persediaan utk menerima calon2 nalla ke sisss

Acik syok boleh bagi sarah tesipu2
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 14-10-2020 10:58 AM
Persediaan utk menerima calon2 nalla ke sisss

Acik syok boleh bagi sarah tesipu2

Bahasa inggeris sy ok acik.. Cuma lama dah x guna.. Sy suka lelaki Melayu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:10 AM | Show all posts
mintaklah pihak yg appoint dia keje tu keluarkan surat.. dia leh je keluar selangor dari selangor or kl kalau ada surat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2020 11:04 AM
Bahasa inggeris sy ok acik.. Cuma lama dah x guna.. Sy suka lelaki Melayu..

Bangsa jodoh bukan ketentuan chuols yach
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaazim replied at 14-10-2020 11:10 AM
mintaklah pihak yg appoint dia keje tu keluarkan surat.. dia leh je keluar selangor dari selangor or ...

Nama pun pelakon sisssss
Harus la drama lebih sket
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 14-10-2020 11:25 AM
Bangsa jodoh bukan ketentuan chuols yach

Hahahaha.. Tapi x salah sy berdoa nak Melayu..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-10-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2020 11:26 AM
Hahahaha.. Tapi x salah sy berdoa nak Melayu..

OK baikkkkkk acik doa kat hang calon2 speaking berabuk pula
Ada je nih belen2 depa tgh keja kat msia time2 kobid neh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kecoh lah macai PKR nih. Esok ko sakit & mati salah PM gak la kan. Bukan gomen tak bagi pegi keje pun.
Dia ni in reality quite a cocky biatch, somi aku suka nak beedebat dengan dia ni, bezanya somi aku grad UK uni, minah ni dari Kecoh Uni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 14-10-2020 11:28 AM
OK baikkkkkk acik doa kat hang calon2 speaking berabuk pula
Ada je nih belen2 depa tgh keja kat m ...

Adoiii.. Acik.. Acik.. Kalau johnny depp tu terus terima.. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
PKPB je kot.. Boleh lagi keluar bekerja seperti biasa. Cuma kene ada surat dari majikan.. Yang kelam kabut sgt kenapa? Ke tak paham PKPB tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 13-10-2020 01:34 PM
Kak Dib buatlah kelas BI online for kids as well as adults. Adults untuk conversational English. Maj ...

yang ni iolss agreee ..
mesti enjoy kelas dia kann

why not dia huat online clase untuk dewasa juga
syllabus pronunciation ...

ramai je org malaysia acah mat saleh tapi pronunciation ke laut dalam
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:12 PM | Show all posts

oiiiii

kalau ada KERJA, pergi ajerlahh
ada caranya nyahhh

jangan nak komplen jerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 14-10-2020 12:15 PM
rain2169 replied at 13-10-2020 02:46 PM
Kak Dib....
hang nak marah sapa??
nak buat lagu mana.... virus ni masalah global dah...


mmg masalah global ..

tapi aku plg meluat cikgu ...

ada sorang member aku ni
klu ikut based on citer dia
dah xfit nak keje
tapi gigih la p hospital swasta buat rawatan and then claim puluh2 ribu kat kerajaan
pastu dia suka klu pkp ni semua
gaji jalan
dia bukan buat online class pon
ngangkang je ... nak tgk kdrama

suka la dia
aku bukan dengki rezeki dia yer
tapi bagi aku kerajaan should lebih strict dgn semua pegawai kerajaan dia yg gred 48 ke atas ..
byk lemak diorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap kecek english je baguih tp bodo gak dia ni...pi la mintak surat kebenaran kt producer...pkpB ni bukan lockdown...bersyarat, ajtiviti ekonomi masih lg blh diteruskn..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-10-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Alololo kak dib terkejut keww? Kita dah berbulan hidup dlm zmn covid. Anytime gomen declare  pkp, pkpb, pk ape ntah. Aku dah xde perasaan psl quarantine bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 01:43 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 14-10-2020 11:26 AM
Nama pun pelakon sisssss
Harus la drama lebih sket

kan cam kita public ni bodoh naw tak tau prosedur apa PKPB ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Camtu pegi jela keje..

Asek nak memekak je retis ni.. bsyukur la sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:24 PM | Show all posts
nolya replied at 13-10-2020 09:23 PM
hati2 dgn perkataan dn ucapan anda  Jgn nanti sampai surat saman, baru nak minta maaf..


atas alasan apa dia nak saman aku? cuba explain..tak hingin aku nak mintak maaf...mmg bodoh pun kan si gemok tu...pentingkan diri..harap2 kena covid..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 06:50 PM GMT+8 , Processed in 4.759132 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list