CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Ya Allah, Baru Nak Dapat Kerja..." - Adibah Noor Berang PKPB Mengejut

  [Copy link]
Post time 13-10-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Anggaplah takde rezeki kak diba oooiii...setiap berlaku ada hikmahnya...kotlah kak diba otw ke jb tu excident ke kene musibah ke kene covid ke..sapa nak jaga kucing kak dibah yg seramai 30 hekor tu ..pikir positif kakak.. InshaAllah ada rezeki lain..tak lama pkpb 2 minggu jer
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-10-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 13-10-2020 04:52 PM
hari tu bukan geng retis pun marah2 ke suruh lockdown lagi sekali sebab nak menyelamatkan keluarga m ...

Si eda jebat derhaka tu yg kalut2 nk pkp
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Lately kak dib nampak selalu merentan yek
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
nahhh bila bgtau gini..ramai gakk berhangkut lari balik kampung...nah org bising lagi hangkut virus balik kampung skali..dh udah kang bila diberi masa pn lagi laa mcm2 org sempat plan nk g sana sini..anyway kak dib kan leh apply laa surat ke ape2 jela dh emang katanya kerja khuenz..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
awenda507 replied at 14-10-2020 12:13 AM
Lately kak dib nampak selalu merentan yek


rasanya dh lama dia merentan di twitter tu dgn mcm2 isu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 13-10-2020 02:49 PM
dari sibuk merempan kat twitter baik ko usaha nak selesai masalah ko ni kak oiii...
pi la dapatkan  ...

pelik juga sampai tertanya..ni betul2 mmg dh confirm dpt job ke atau br nk g cari job?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 13-10-2020 01:55 PM
Satgi iols kena hencap sebab guna term retis. Lol

Tp iols yakin ramai retis baca forum ni. Ka ...

Kak dibah sendiri pun berkuntum kat forum ni dan pernah mencemar duli menyapa forumer yg mengumpat beliau
Annyeonghansayursawi kak dibah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Retis n royanan berpisah tiada..sume org terkesan kak deb oii..bertabah je la
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-10-2020 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 13-10-2020 04:02 PM
elok jadi cikgu dulu, kau resign.. eh?

..dia dulu sek mana
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dr merentan gini,baek cr solutions je kak dib..bkn kak dib je terkejut dan terkesan..

tgk trend kes covid pn kite bole agak dh mesti akn ade tmpt yg kne pkpb..apooo pn susah la kalau merentan je..bkn org tak fhm org yg baru nk tarik nafas lega bile dpt cover blk kerugian mase PKP penuh dlu..

dek sbb kecuaian org yg tak reti quarantin blk dr sabah, haa ni la kesannye utk kite sume..nk x nk kne la dok umh smbil bhrp kes turun mcm dlu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Annoyingnya...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon baru balik Dr JB ni, p set dia shooting lah.. 15hb ni maybe nk kena naik JB LG, tp boleh jer apply surat kebenaran.. Sabarlah kak dib oii.. Finas kan dh bgtau blh buat penggambaran asalkan bkn kt zon merah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 klau si adibah ni kna covid dia nk meraung ke x?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 13-10-2020 01:34 PM
Kak Dib buatlah kelas BI online for kids as well as adults. Adults untuk conversational English. Maj ...

mnarik cadangan uols ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:25 AM | Show all posts
kak dibah ni kata main twitter, ig.. tp takkan tak dpt lgsg right info pasal pkpb ni?
kita bukan fully lockdown kak diba oiii.. rajin2 membaca ye kak diba. jgn tahu nak merempan saja.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:26 AM | Show all posts
semoga dipermudahkan segala urusan & dimurahkan rezeki kak dib..
sabar kak.. jgn duk meroyan sgt kt twitter tu..
Buruk plk aku tgk dh tua2 nie meroyan kt socmed..
ptut public figure mcm kak ni spread positive vibes gituu tambah dlm musim2 covid nie..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-10-2020 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dari kak Dib marah, baik kak Dib tanya, lagi bagus, lagi suka orang nak membantu, suka je dia ni, nyanyi sedap, belakon ok, cuma kurangkn sikit angin sepoi2 bahasa tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 13-10-2020 11:48 PM
Kak dibah sendiri pun berkuntum kat forum ni dan pernah mencemar duli menyapa forumer yg mengumpat ...

Yaaaaa dik qiekepampropa sampai depress org cakap dia xhensem kemungkinan besar baca forum ni la. Dia pulak sejenis suka Google bama sendirim
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 13-10-2020 01:34 PM
Kak Dib buatlah kelas BI online for kids as well as adults. Adults untuk conversational English. Maj ...

Tp org kata not her level laa jd cikgu english online..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Pkpb boleh jek keje..kena ada surat majikan jek...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 08:27 PM GMT+8 , Processed in 0.082882 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list