CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Cari-Azza

Wany Hasrita Dikritik Jual Baju Percuma, Hebat Permainan!

  [Copy link]
Post time 14-10-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
SelakLangsir replied at 13-10-2020 09:56 PM
Sapa artis ko kata sendu tu. At least dia byr n pakai tnpa mtk diskaun.
Aku knal artis,famous, ta ...

Wahh artis manakah itu?hint sket chouls..btw da hak die biar la die nak jual ke buang ke net je kecoh..harap thun ni wany menang penyanyi wanita popular plak since Nana x de thun ni walaupun meols fans Nana
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-10-2020 11:07 PM | Show all posts
ira_sindarella replied at 13-10-2020 03:52 PM
Aku penah bagi baju kat retis.. siap ambik gambr sama sama dia pegang baju aku.. tiga hari lepas tu, ...

macam pernah baca ni kat igs sepit siput..hehe sebiji sama
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak wany ni cantik jugak..nowonder menurun ke anak
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 04:32 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 13-10-2020 01:13 PM
Xde salah pun kalau dia dapat free dn kemudian dia jual. Dh jd barang hak dia, suka hati dia lah.

meols pun sependapat...
dah jadi hak dia, terpulang pada org tu nak jual ke ape..
sendiri gatal nak bagi barang pada artis yg sah2 mampu nak beli sendiri..
bila orang tu jual sbb tak hingin nak simpan/pakai.. nak sentap pulerkk...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 13-10-2020 02:52 PM
Aku penah bagi baju kat retis.. siap ambik gambr sama sama dia pegang baju aku.. tiga hari lepas tu, ...

Pengajaran ialah takyah bg retis2 ni apa2 free. Diorang boleh bayar. Nak bagi, bagi kat orang yg memang memerlukan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanjing betul netizen nak sound2 pasal brg free. Suka hati dialah dia nak buat apa. Sah2 dah jadi hak dia. Drpd dia buang, baiklah jual and orglain can enjoy that item.
Busuk perut betul netizen tu. Mati cepat pls
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 13-10-2020 06:44 PM
pernah jln2 kt pesbuk page jual barang preloved baby. dlm tu ramai je jual hadiah baby yg deyols dap ...

Nasib baik u tak kenal i. Kihkihkih.
Sebab masa i beranak, byk i dpt hadiah utk baby, tapi i taknak pun brg2 tu. So i jual je. Dpt duit, i beli brg baby yg mmg i betul2 nak and perlu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 10:06 PM GMT+8 , Processed in 0.233734 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list