CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

“Siapa Kacau Safawi Rasid Aku Nak Ludah!"-Zarina Anjoulie

  [Copy link]
Post time 13-10-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
1 thing aku kagum ngan family laki dia
Family punya alim
Ok je terima anak kawen dgn dia ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
bising la tetek juling ni....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 13-10-2020 05:03 PM
Gigih la netijen durjana duk kutuk english org. Member2 meols yg native english speaker pun x pernah ...

Betul
Aku selalu lepak ngan mat saleh
Aku minta maaf n minta dorg tegur aku kalau salah
Yg selalu acah2 english upper class tu hah bos aku
Cina kelahiran spore tu
Alahaiiii duhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nie mmg boleh jadi ketua makcik bawang.. ada gaya la.gakk.. bayang kan dia podcast dgn diva aa.. hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:42 PM | Show all posts
speaking english doesnt determine your intellectual...
gitewww iols spiking
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 13-10-2020 05:24 PM
Betul
Aku selalu lepak ngan mat saleh
Aku minta maaf n minta dorg tegur aku kalau salah

Meols pun sama. Awal2 dah bg tau diorang yg english is not my native language gittewh. Tapi diorang ok je. Diorang lagi suka sbb ada effort nak belajar bahasa diorang Yg acah2 upper class tu mostly hauk & berlagak je lebih.

Nak ikutkan english Pawi ni ok je & boleh faham g. english kwn2 meols yg duk Italy & Latin America lagi sedeyh kalau nak dibandingkan dgn Pawi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 13-10-2020 05:42 PM
speaking english doesnt determine your intellectual...
gitewww iols spiking

Meols sokong 100% sebab ramai je yg english berhabuk tapi bimbo
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 06:57 PM | Show all posts
URUHA replied at 13-10-2020 06:54 PM
Meols pun sama. Awal2 dah bg tau diorang yg english is not my native language gittewh. Tapi dioran ...

dia gi sana pon bukan sebgi profesor bahasa pon..dia main bola
tu kemahiran dia
kalu boleh berbahasa inggeris tu nilai tambah
tapi keje dia xberia queen english pon xe
kalu main kat portugal silap2 belajar bahas portugal..

sj je acah2 yg kondem ni.
menyampah kau
jeles la tu..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 13-10-2020 06:57 PM
dia gi sana pon bukan sebgi profesor bahasa pon..dia main bola
tu kemahiran dia
kalu boleh berba ...

Ramai je footballer yg x pandai english tapi boleh berjaya & ada gk yg jadi legend. Contohnya my all time favorite player, Francesco Totti. English kelaut tapi skill padu & siap menang world cup lagi. English berhabuk pun x guna kalau skill sendu

Kalau dah main kt Portugal tu sah2 la ckp portugis. Org Portugal, Spain, Italy, France & Germany x kosser nak ckp english kt negara sendiri Lepas ni leh la Pawi ber “bom dia” hari2
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
CR7 dengan Messi tak reti cakap english. Relek je
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Besarnya lahai.. Letak labu dalam cup ke dek
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 07:26 PM | Show all posts
gigih betul sheols ni menempek untuk naikkan nama dia yg sendu kan ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Who r yussss nk ludah2 org.. ko plak terasa seperti makhluk terkutuk.. ko dah kenapa pompuan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 13-10-2020 05:21 PM
1 thing aku kagum ngan family laki dia
Family punya alim
Ok je terima anak kawen dgn dia ni

Anak biawak.lps tu ada org sggp tanggung. Apa lg. Redha je la. Blh x nk assume cm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:31 AM | Show all posts
bibir pun berjahit nak keluar ludah cemano?

[ig]https://www.instagram.com/p/CGB9k7cMv8p/[/ig]
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:46 AM | Show all posts
ala dia pi sana nk main bola bukan nk mengajar Bi.. cakap janji org paham cukupla..
Esok lusa boleh aje pelan2 dia blaja bg mantopkan lg bi tu...
Hal kecik je..

Anju pn over smpai nk ludah org.. pi ludah sajat tu kot kena air liur kot dia insaf ke jln benar..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 14-10-2020 07:04 AM
Anak biawak.lps tu ada org sggp tanggung. Apa lg. Redha je la. Blh x nk assume cm tu?

Hahahaha betullah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini dikatakan in english..ms.nosy.

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
AshKetchum replied at 14-10-2020 07:31 AM
bibir pun berjahit nak keluar ludah cemano?

Ngerinya tengok bibir dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Overla acik bibir ni. Kalah syifak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 03:52 AM GMT+8 , Processed in 0.073152 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list