CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

"Me And My Apek" - Datin Alyah Kongsi Video Bersama Tokram

  [Copy link]
Post time 13-10-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-10-2020 03:39 PM
Tok Ram ni semangat kuat jer pertahankan perkahwinan kali ni
Dahsyat juga pergaduhan dulu sampai la ...

I syak tokram nothing to lose gituh. Ko ghasr ko nak pegi, ko pegi la. Kalau nak stay, diam2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
abbey replied at 13-10-2020 04:18 PM
Linda ni dlu fav student tok ram la, smp si zahid merajuk sbb tok ram asek ngajor Linda

Mun ...

Biasanya ada history melibatkan perasaan ni susah sikit. Walau dah after 10y. Kali kedua lg bahaya (berdasarkan pengalaman sendiri )
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 13-10-2020 12:07 PM
bg meols tin yah dgn tokram ni pasangan yg rare..

knowing tok ram yg penuh dgn attitude, ramai yg ...

Aderla tu aura tin yah tu.. Sdgkan ahmad dhani pon terkasima n cer cer flirt dgn tin. Mujur bo layan.. Kot time tu dia dah kawen ke camno hakak lupo lah plak
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 13-10-2020 01:55 PM
tokram ni mcm lelaki biase je sebenarnya..yg misteri jodoh diorang..tapi aku kesian alyah xde anak,  ...

Rase tok k lagi tuo dari tok ram
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 13-10-2020 04:07 PM
62 celah mananyee... Baru je kat GV hr tu tokram kata umur dah 70..harus laa terung berkedutkan... B ...

Gurau je tu.. Tok ram muko matured umur baru 62 63.. S. Atan uncle tok ram tu tua bape tahun ja dr dia.tp S. Atan npk mude
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 13-10-2020 01:50 PM
dengan karisma tokram, hati penyanyi yg bernombor pun mudah je nak cairkan hatinya tu

yg nak ta ...

Kan.. aku pun fikir gitu. Ramai je yg boleh cair dgn tokram, walaupun tua tapi berkarisma dan misteri gitu. Yg peliknya apa yg buat tokram cair dgn alyah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
abbey replied at 13-10-2020 03:23 PM
insecure dgn linda ke?

linda tanak la dgn tok ram tu, wpun gosip dlu ada history deme ni..

Dulu diorg pernah ada apa2 ke.. tak tau la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa xupdate
Update jelah laki awk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KelisaOren replied at 13-10-2020 01:15 PM
Tahun ni pencabar tinyah linda....sebelum2 ni nana,azharina,noryn aziz,farah dhiya

ifa pukpuk dengan lina pompom tak masuk list ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagai pinang dibelah 2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagai pinang dibelah 2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 13-10-2020 07:50 PM
Rase tok k lagi tuo dari tok ram

Yeke?? Smlm tokram kate dia 70..tok k?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-10-2020 11:39 AM
Sebab tu je kena bukak benang???? Kepalatan tahap infinity la kau reputs. Macam penting sangat la se ...

Maceh kerana memahami...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Deyols ni macam odd couple.

Lagu background tu pulak Another Day In Paradise
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
melendut dah orang tua ni takleh pakai dah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 13-10-2020 12:07 PM
bg meols tin yah dgn tokram ni pasangan yg rare..

knowing tok ram yg penuh dgn attitude, ramai yg ...

ke tinyah yg tackle tokram sampai dapat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah jodohhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:01 PM | Show all posts
Tinyah teringin jugak sweet dengan husband macam fattzura, wawa jenal, chucky mira, zahirAH, sapo lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaaa biarlah tinyah nak Post gambo ke apa Dah laki dia  .Heheee tua ke apa Laki dia kan bukan suami kita kan....!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-10-2020 03:39 PM
Tok Ram ni semangat kuat jer pertahankan perkahwinan kali ni
Dahsyat juga pergaduhan dulu sampai la ...

Mcm saiko plak tinyah punyala cemburu smpai brtindak cmtu..mau nya x saiko katanya dulu brtunggu tangga jgklah dkt lobi hotel setia tggu tokram..she mcm ss pon adoo..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 11:38 AM GMT+8 , Processed in 0.073422 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list