CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

"Me And My Apek" - Datin Alyah Kongsi Video Bersama Tokram

  [Copy link]
Post time 14-10-2020 11:46 PM | Show all posts
gusip dulu, tokram tak mau orang tau dia dah tinyah dah kawin
siap kena kena rush dengan pihak berkuasa, walaupun sah berkawin
dalam ni ramai orang tuduh tinyah yang roger roger pihak berkuasa
kalau ya pun, so?
motip? sorok status perkhawinan? cuba kena kat orang lain, wajib dikata...perkhawinan wajib diwar war kan..
tinyah sure lah insecure
mujur takat insecure..jenis kaka lama sudah buka langkah
kuasa nak bertunggu jantan ego mulut hangsuang, berkedut kerandut
lainlah kalau duit 7 keturunan berkepuk
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-10-2020 08:09 AM | Show all posts
Shamiez replied at 14-10-2020 11:29 PM
Nak tau jugak....dlm GV sebok dorg tanya da kawen belum



belum kawen..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Me and my apak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-10-2020 03:39 PM
Tok Ram ni semangat kuat jer pertahankan perkahwinan kali ni
Dahsyat juga pergaduhan dulu sampai la ...

org byk duit boleh la gaduh2 langgar kereta kan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian ko alyah
ambik gmbr ngan laki pun curi2
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:10 PM | Show all posts

so mana dia menghilang sebelum ni?
yusof selam siap ckp pesona bintang lgik

pastu dgr cita family xrestu jd retis
dgr cita lg ada vvvip bkenan sbb tu xjdi retis

so mmg xpenah kawen la yaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
i suke tokram nih..mcm toklaki i.. kalau ajak bergambar siap bersyarat.. kadang kelat je muka haha
Tapi bila weols berjalan he mesti nak pegang tangan i
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
luluaurora replied at 16-10-2020 11:10 PM
so mana dia menghilang sebelum ni?
yusof selam siap ckp pesona bintang lgik


Die kristianla..istilah nikah kawen ni lain hihi
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-10-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
luluaurora replied at 16-10-2020 11:10 PM
so mana dia menghilang sebelum ni?
yusof selam siap ckp pesona bintang lgik


Balik Sabah after parents pass away.

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:41 PM | Show all posts
abbey replied at 18-10-2020 01:31 PM
Balik Sabah after parents pass away.

bukan dia memang dah ada di Sabah lepas habis AF?
dia jarang ada show di sini, sekali sekala saja

ada dulu sekali kata nak buat comeback tapi pastu senyap balik

dia lagi selesa jadi penyanyi di Sabah, nyanyi dalam mother tongue dia




Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:42 PM | Show all posts
Capoicapoi replied at 15-10-2020 09:29 PM
org byk duit boleh la gaduh2 langgar kereta kan..

hahaha...kalau marhaen setakat baling pinggan mangkuk
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweet apa cilakak mcm tunggul je si tua kedut tu
Hadap je la tinyah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 18-10-2020 01:41 PM
bukan dia memang dah ada di Sabah lepas habis AF?
dia jarang ada show di sini, sekali sekala saja ...

Lepas AF dia duk KL, tp dlm 2 3 thn je and then bapak dia sakit rasanya. Bapak dia masa dia di AF pn mmg da sakit.

So berulang semenanjung sabah sambil jaga father sakit. Setahun after that mak dia pulak pass away.

Ni yg dia gtau masa interview la..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 03:18 PM | Show all posts
Kurex replied at 13-10-2020 11:39 AM
Sebab tu je kena bukak benang???? Kepalatan tahap infinity la kau reputs. Macam penting sangat la se ...

hahahaa...  sabar kurex...

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
zie_indah replied at 18-10-2020 05:47 PM
Flat kete nama deme OK hehehe

Gituuuu...Terjun acik acik tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Gud luck la alya
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-10-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 18-10-2020 01:42 PM
hahaha...kalau marhaen setakat baling pinggan mangkuk

Pinggan pn mahal skrg chuolsss...corelle,acopal vantage etc...syggg kalau pecah. Marhaen gadoh laki bini setakat mampu update kt whatsapp fb sajorkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
zie_indah replied at 18-10-2020 04:47 PM
Flat kete nama deme OK hehehe

Kete sape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 01:54 PM | Show all posts
Tokram masa perkahwinan pertama dulu kenapa tak bertahan eh?
Adakah disebabkan gosip yang itu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedondon pulak baju tokram ngn linda masa konsert ke-2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 11:17 PM GMT+8 , Processed in 0.186871 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list