CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

"Me And My Apek" - Datin Alyah Kongsi Video Bersama Tokram

  [Copy link]
Post time 13-10-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 13-10-2020 08:01 PM
Kan.. aku pun fikir gitu. Ramai je yg boleh cair dgn tokram, walaupun tua tapi berkarisma dan mist ...

Kan few yrs ago ada bunyi2 gosip angin lalu tin bwk jering pergi negara jiran utk dptkan guna2 cmtula..mcm seolah tin dulu yg guna khidmat ditanah seberang pastu bru bwk jering..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-10-2020 03:49 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tok ram ni jnis msk pakaian. Pkai apa pon nmpk sesuai je. Itu lah tok ram. Sekian sesi menjilat tok ram.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 13-10-2020 01:50 PM
dengan karisma tokram, hati penyanyi yg bernombor pun mudah je nak cairkan hatinya tu

yg nak ta ...

yess aku pn nk tau bnda yg sama sb tonram dikelilingi jelitawan2 yg popular dan tersohorr  tp dia pilih aliyah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 13-10-2020 12:07 PM
bg meols tin yah dgn tokram ni pasangan yg rare..

knowing tok ram yg penuh dgn attitude, ramai yg ...

Macamana dia org boleh terkawin eh...kekal lama pulak tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 13-10-2020 01:03 PM
I pernah baca kisah mereka kawin dulu..
tok ram n alya ni kawin kat Batam...tak tau lah kenapa Ba ...

Oooo..gitu je ke...merisik meminang ada tak eh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-10-2020 11:39 AM
Sebab tu je kena bukak benang???? Kepalatan tahap infinity la kau reputs. Macam penting sangat la se ...

Lain la video cikcap sapik kyle ke, hun haqeem, ikmal amry direkod tanpa pengetahuan nak juga tengok
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
2,3 hari lps ada fan tag tok ram & tin yah kat igs gambo diaorg tgh mkn kat restoran mamak .Betol lah kot sheols kata ,diaorg kat luar macam couple lain jugak ,cuma tak post kat ig je .Hehe betapa rare nya couple ni ,mkn kat kedai mamak sama2 pun orang excited tengok
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-10-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 14-10-2020 08:13 AM
Lain la video cikcap sapik kyle ke, hun haqeem, ikmal amry direkod tanpa pengetahuan nak juga teng ...

Kan.. boleh kita cari video tu...adalah jugak manfaatnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-10-2020 10:10 PM
Deyols ni macam odd couple.

Lagu background tu pulak Another Day In Paradise

Lagu peberet iols tuu
Lama dh tak dengar lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
The metrosexual aura in tok ram....at his age, very few can carry oneself well, like he does....

Alya? barakallah...boleh paham apa yg tok ram maksudkan bila dia paling suker lihat alya diwaktu pagi sejurus bangun tidor...

She is raw gem.....



Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2020 08:20 AM
Kan.. boleh kita cari video tu...adalah jugak manfaatnya

Tu la..video macam tu ada la jugz kebaikan untuk ummah LGBTQ sejagat. Setakat video sweet2 chucky-mira, tinyah-tokkertu, toksrilipis-tokmisai tak payah la
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:53 AM | Show all posts
b_n_c replied at 14-10-2020 08:01 AM
yess aku pn nk tau bnda yg sama sb tonram dikelilingi jelitawan2 yg popular dan tersohorr  tp dia  ...

awat tinyahhh tak jelitawan kaa chuols ....... hehehh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:55 AM | Show all posts
stingjowo replied at 14-10-2020 08:25 AM
The metrosexual aura in tok ram....at his age, very few can carry oneself well, like he does....

...

dedulu masa tok ram meletop zaman kemuncak heols dgn AF, ramai jua yg speku tokram ni rogayah sulong... melalui look, cara heols berpakaian, aksesori segala mala, suka pakai cincin di jari telunjuk even tok ram bersubang okayhhh dedulu..... heheheee..cara duduk heols pun ada yg pertikaikan... dgn mulut hansuang heols tu...

zaman2 heols dok menetap kat hotel sajorrr...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai pompuan tergila dan terperasan dgn tok ram walopun dah tuaa...so bila dpt kt Alyah...meroyan wehh kecam tinyah...sbb bila ada je gambar berdua kecoh..punya aura kapel ni ...kalau ambik gambar sorang2 depa sendiri biasa je..ada gambar bersama..tudiaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Org lelaki yg meliar cam ni..kena gu dgn pompuan yg mampu bertahan sabar dgn perangai dia. Sbb bkn semua pompuan sanggup. Gamaknya tu sbb kekal..give n take. Bergaduh mcm rak..lebih sekali dua tp tetapi kekal..baguslah jodoh kuat. Mmg itulah jodoh ko tok oii...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-10-2020 09:28 AM | Show all posts
jargon replied at 13-10-2020 11:43 PM
Mcm saiko plak tinyah punyala cemburu smpai brtindak cmtu..mau nya x saiko katanya dulu brtunggu t ...

yes ada gusip ni
usaha "ditangga" membawa kejayaan konsepnye

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 13-10-2020 11:01 PM
Tinyah teringin jugak sweet dengan husband macam fattzura, wawa jenal, chucky mira, zahirAH, sapo la ...

ALRam kah? Hahahaaaa...kesian btol hidup tin yah ni. Nk ambik gmbr video dgn tokram pn kena curi2 cmtu. Netizen xla bharap dorg ambik gmbr berpeluk2 manjahhh etc buat sweet2 mcm couple lain. Tp ambik gmbr yg decent je jahhh... bdiri sblh2 cmtu kalau x nk sentuh2 tp harommmmm xde. Meols bersangka baik jela dorg ada je pic together2 tp bkn utk tontonan umum.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 14-10-2020 08:01 AM
yess aku pn nk tau bnda yg sama sb tonram dikelilingi jelitawan2 yg popular dan tersohorr  tp dia  ...

Agaknya tin yah ada yg lebih special & x ada pada penyanyi bernombor tu kot? & sblom tin yah dolu2 tokram pn rapat dgn kak mitch tp mustahil la dorg ada apa2 melihatkn imej kak mitch yg serupa tomboy xde aura kelembutan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:36 AM | Show all posts
Apa yg sweetnyaaaaa?
Mcm selfie dengan crush je level nya.
Kalau meols tggu tokram up gambar cium tin yah jurrrr..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 12:19 PM GMT+8 , Processed in 0.080002 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list