CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

"Me And My Apek" - Datin Alyah Kongsi Video Bersama Tokram

  [Copy link]
Post time 13-10-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ni pencabar tinyah linda....sebelum2 ni nana,azharina,noryn aziz,farah dhiya
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-10-2020 01:26 PM | Show all posts
ok je tok ram tu sbnrnya..tgk rancangan apa tah ritu, drg terjah rumah dia.



Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 01:50 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 13-10-2020 12:07 PM
bg meols tin yah dgn tokram ni pasangan yg rare..

knowing tok ram yg penuh dgn attitude, ramai yg ...

dengan karisma tokram, hati penyanyi yg bernombor pun mudah je nak cairkan hatinya tu

yg nak taunye apa yg tinyah hado sampai tokram cair


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tokram ni mcm lelaki biase je sebenarnya..yg misteri jodoh diorang..tapi aku kesian alyah xde anak, org tua mcm tokram takkan nak buat rawatan kan..klu tok k tu muda lgi rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Trigger dgn Linda n Ashira la tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 02:52 PM | Show all posts
Untuk usia tok ram macam tu maybe dia segan tunjuk kemesraan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:01 PM | Show all posts
tatau la asal tp nape iols nmpk alyah ni mcm syok sndri je..
wlpon dah jdi bini tok ram..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 13-10-2020 12:07 PM
bg meols tin yah dgn tokram ni pasangan yg rare..

knowing tok ram yg penuh dgn attitude, ramai yg ...

Tinyah yg sangkut dgn keseriusan kepoyooan dan keselamberan tokram. Bertunggu tangga jugak tinyah. Semoga berbahagia
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-10-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen pun, gambar cam tu pun sweet ke? Hihihi kurang kasihsayang betul netizen niii
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:11 PM | Show all posts
me12345 replied at 13-10-2020 12:31 PM
Cuma nk ckp tokram pakai suit mmg nampak segak..sbb tinggi kurus kot

org tua ni segak yg benarnyaaa
dia ada karisma dan aura buat org pandang lebih sekali

ehh meols bukan karat tokram aaaa.. tp suka la tgk cara dia dgn nabil & jehan
true color gituuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:23 PM | Show all posts
tinyah ni xde pulak org nak tanya tiap2 tahun bila nak timang anak sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:23 PM | Show all posts
Edited by abbey at 13-10-2020 03:26 PM

insecure dgn linda ke?

linda tanak la dgn tok ram tu, wpun gosip dlu ada history deme ni..
tok ram pn aritu tanak komen time linda, tkt bias ke atau sbb lain


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
abbey replied at 13-10-2020 03:23 PM
insecure dgn linda ke?

linda tanak la dgn tok ram tu, wpun gosip dlu ada history deme ni..

Gosip ape tu chouls?yg meols tau Linda dlu zaman Af yg tokram jadi pengetua
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok Ram ni semangat kuat jer pertahankan perkahwinan kali ni
Dahsyat juga pergaduhan dulu sampai langit mcm nak runtuh
Episod langgar kereta tok ram
Last2 baik jer balik mereka
Tok ram matured enough to handle this.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:42 PM | Show all posts
Kurex replied at 13-10-2020 11:39 AM
Sebab tu je kena bukak benang???? Kepalatan tahap infinity la kau reputs. Macam penting sangat la se ...

          
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
62 celah mananyee... Baru je kat GV hr tu tokram kata umur dah 70..harus laa terung berkedutkan... Bukan bbnu pon laki ko nak selpie sepanjang masa
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-10-2020 04:18 PM | Show all posts
Mawar91 replied at 13-10-2020 03:29 PM
Gosip ape tu chouls?yg meols tau Linda dlu zaman Af yg tokram jadi pengetua



Linda ni dlu fav student tok ram la, smp si zahid merajuk sbb tok ram asek ngajor Linda

Mungkin da abes AF terbawak la kot perasaan memasing, tp ni gosip je la

Tp ada tgk kt youtube fafau tny Linda tk rindu tok ram ke? cara fafau tny tu sesuatu la..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:33 PM | Show all posts
tokram tkda lansung post gmbar tinyah,yg dipostnya muka si jihan hahhahha..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-10-2020 11:39 AM
Sebab tu je kena bukak benang???? Kepalatan tahap infinity la kau reputs. Macam penting sangat la se ...

Kdg2 i xpyh komen, tggu komen uols lg sng. Tepat dan mengena
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 13-10-2020 01:50 PM
dengan karisma tokram, hati penyanyi yg bernombor pun mudah je nak cairkan hatinya tu

yg nak ta ...

I pon tertanya2 apa yg ada pd tinyah. Sbb laki mcm tokram ni mmg pujaan prempuan walau xhensem. Aura serius tu kalau tiba2 mesra atau tnya khabar, prempuan dah boleh jatuh hati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.083196 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list