CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 18357|Reply: 125

"Me And My Apek" - Datin Alyah Kongsi Video Bersama Tokram

  [Copy link]
Post time 13-10-2020 11:35 AM | Show all posts |Read mode
Lebih tujuh tahun usia perkahwinan, amat sukar untuk melihat Datin Alyah mahupun Datuk Ramli MS berkongsi foto bersama, namun baru-baru ini penyanyi itu berkongsi satu videonya bersama Tokram yang kelihatan seperti dirakam tanpa pengetahuan suaminya itu di Instagram.



Sumber foto : Instagram alyah81





Walaupun hanya video berdurasi kira-kira 10 saat dan kedua-dua mereka duduk di bangku seperti mengamalkan penjarakan sosial, peminat tetap teruja dan rata-rata memberikan komen 'sweetnya' pasangan ni' sambil mendoakan yang baik-baik buat mereka berdua.




  



Pernah ditanya kenapa jarang berkongsi foto bersama, ini jawapan Alyah kepada keluarga.my,

"Kami keluar bersama, cuma tak tayang kemesraan depan public.


"Tokram pun panggil saya Jah di rumah".



Akui Alyah, awal-awal dulu dia tertanya-tanya juga kenapa tak boleh ambil gambar tapi bila difikir kembali, usia Tokram (suami) sudah berapa sekarang kan, dia nak kena jaga hati anak-anak dan ibunya, jadi lama-lama Alyah boleh memahami.





Kredit foto : gempak.com




Kredit foto : Instagram alyah81



Datin Alyah, 39 dan Datuk Ramli MS, 62, mendirikan rumah tangga pada Mac 2013. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu je kena bukak benang???? Kepalatan tahap infinity la kau reputs. Macam penting sangat la sekadar record tanpa pengetahuan. Bongok lahai kau ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:41 AM | Show all posts
Kurex replied at 13-10-2020 11:39 AM
Sebab tu je kena bukak benang???? Kepalatan tahap infinity la kau reputs. Macam penting sangat la se ...

kurex taknak rebah di pangkuan tokram ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 13-10-2020 11:41 AM
kurex taknak rebah di pangkuan tokram ke

Dah kedut dah celah peha tokram tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah... semoga bahagia hingga ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Terung qedot ja pun jah oiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb susah nk tgk berdua...bila up gambar bertutup separuh muka bersama pun netizen dah excited...gigih bukak benang. Maknanye ramai jua pemenat kapel ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:53 AM | Show all posts
tok ram tu dah tua...
bukannya BBNU...
harus la bukan citarasa dia up2 gmabr mesra kat media social...

tok ram baya2 mak aku ...hahhaa...alyah pulak baya aku...aiihh...hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak juga up kat media sosial kemesraan dgn tok
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:53 AM | Show all posts
Owhhh...bagus ni utk ekonomi malaysia zaman pandemik ini...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Dah kedut dah celah peha tokram tu

Hahahahaha!.


Keji punya statement. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
bila baca psl couple ni, terfikir jodoh ni misteri sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 12:04 PM | Show all posts
GV Ahad aritu kata dah 70 tahun haha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 12:07 PM | Show all posts
Edited by qqOfficial at 13-10-2020 12:09 PM

bg meols tin yah dgn tokram ni pasangan yg rare..

knowing tok ram yg penuh dgn attitude, ramai yg bgtau tokram ni garang bebenor, ego, serius, takleh nak ajak gurau, fokus kalo kerja....kalo nak ajak bincang, sembang dia je nak menang.....maestro muzik yg dihormati. kagumi.... yg betul2 penyanyi2, artis tabikk springgg dgn heols....

then tetiba cinlok dgn alyah.... ntah macam mana diorg kapel, apa ayat2 manis tok ram bagi kat tinyah smpi tinyah sangkuttttt... huhuuu...

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 12:08 PM | Show all posts
little_sis replied at 13-10-2020 12:03 PM
bila baca psl couple ni, terfikir jodoh ni misteri sgt..

setuju....

and diorang ni kapel yg misteri juaaaa....

jodoh khenss... kuasa allah....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma nk ckp tokram pakai suit mmg nampak segak..sbb tinggi kurus kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
suka juga tengok pasangan ni, moga bahagia selamanya ye alyah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 12:44 PM | Show all posts
tinyah insecure ke sbb linda dlm gv? lawanya lahai linda...body pun masih mantap..tinggi lampai sesuai dgn tokram...hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 12:53 PM | Show all posts
takut tok ram kene rembat ngn linda ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 01:03 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 13-10-2020 12:07 PM
bg meols tin yah dgn tokram ni pasangan yg rare..

knowing tok ram yg penuh dgn attitude, ramai yg ...

I pernah baca kisah mereka kawin dulu..
tok ram n alya ni kawin kat Batam...tak tau lah kenapa Batam? sama2 single tapi kenapa pilih Batam? so jawapan ni nak tanya mereka lah..
& menurut tok ram lepas aja akad dia tanya Aliya kenapa lah kau sanggup kawin dengan aku? pelik bukan? itulah lah tok ram..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.087327 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list