CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 11387|Reply: 51

Edisi Memilih : Siapa PELAKON LELAKI SENIOR POPULAR 2020 (yg masih aktif berlako

  [Copy link]
Post time 13-10-2020 09:55 AM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 13-10-2020 04:05 PM

Hola Chuols...!!

Sempena ABPBH33 yg bakal menjelang tiba November nanti... meols create pulak poll nak tgk giliran pelakon senior Lelaki yg masih aktif dalam bidang lakonan (berlakon) mana yg paling popular 2019/2020.... heheee....mehh laa mengundii senarai pelakon yg meols listkan iaitu ada dalam 90 orang pelakon Lelaki senior .... hahaaaaa.... gegehhhhh tak senaraikan nama depa ni.... Sila pilih top20 yerr... 20 pelakon pilihan chuols..!!

keutamaan kriteria pelakon-pelakon lelaki tersebut (dlm list berkenaan) adalah watak watak diorg adalah abah abah/pakcik pakcik/atuk atuk/moyang/warga emas kejiranan/antagonis tua tak tak insap2 atau suami (suami tua /berusia kpd heroin) drama melayu/malaysia a.k.a watak pembantu/watak 'penyeri majlis' tapi watak tu penting jua (lakonan tiptop)..... hehee...so diorg ni sah2 takde chance nak menyelit dalam top20 ABPBH.

sekali meols listkan ada 90 org pelakon tak termasuk pelakon2 ekstra lagi, still ramai lagi yg masih aktif je berlakon dlm drama, keluar kat TV/filem...kira ramai jua tu yg masih sustain maintain karier walaupunnnnn dikatakan produksi tak ambik depa sebagai watak utama.... hehehhhh...

makanyaaaaaaa...silakan mengundi yachh....kalo chuols tak familiar nama pelakon tu, silakan google yer.... jgn memasing nak who r yus sana sini....!!!! ...meols rotan nanti....!!!!....
P/S : Sila abaikan no.19 tu sbb ada kesilapan teknikal masa nak post bebenang ini...

oh yer...sebelum ni, meols pernah buka poll utk pelakon veteran popular pilihan Forummers CARItizen ...
dan pemenangnya utk pelakon Lelaki ialah : Mustafa Kamal a.k.a CEO Megah Holdings... , apakahh kali ni edisi 2020, heols masih mengekalkan pelakon veteran lelaki paling popular??  sama2 kita nantikan....

A Y U H M E N G U N D I !!!!








Multiple Polls: ( Max 20 choices ), Total 93 Users voted View Voters

Poll is finished

0.89% (9)
0.10% (1)
0.10% (1)
0.69% (7)
0.49% (5)
1.78% (18)
0.49% (5)
1.58% (16)
1.97% (20)
4.54% (46)
3.65% (37)
1.18% (12)
0.59% (6)
0.79% (8)
0.69% (7)
0.59% (6)
0.69% (7)
3.26% (33)
0.00% (0)
2.07% (21)
2.76% (28)
1.97% (20)
1.09% (11)
1.68% (17)
2.17% (22)
3.65% (37)
1.09% (11)
1.18% (12)
0.79% (8)
0.99% (10)
2.07% (21)
1.09% (11)
0.59% (6)
1.38% (14)
2.37% (24)
0.20% (2)
0.30% (3)
3.55% (36)
0.00% (0)
0.49% (5)
1.18% (12)
0.10% (1)
0.99% (10)
5.53% (56)
0.89% (9)
2.27% (23)
0.99% (10)
0.30% (3)
0.39% (4)
0.99% (10)
0.10% (1)
0.00% (0)
2.07% (21)
0.30% (3)
1.58% (16)
0.79% (8)
0.30% (3)
2.17% (22)
1.18% (12)
0.10% (1)
2.47% (25)
0.30% (3)
0.30% (3)
0.99% (10)
0.30% (3)
0.69% (7)
0.39% (4)
0.10% (1)
1.88% (19)
0.30% (3)
0.49% (5)
0.30% (3)
0.39% (4)
0.20% (2)
1.68% (17)
0.30% (3)
1.38% (14)
0.20% (2)
2.07% (21)
0.00% (0)
0.30% (3)
0.39% (4)
0.30% (3)
0.79% (8)
0.20% (2)
1.09% (11)
1.97% (20)
1.09% (11)
0.59% (6)
0.49% (5)
0.30% (3)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 10:11 AM | Show all posts
mane papa megah holding??
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 10:34 AM | Show all posts
papa mana.. takde pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 10:36 AM | Show all posts
mana mustapha kamal? baru nak vote dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-10-2020 11:02 AM | Show all posts
RILEKS.... rilekss..chuols....sorry2.... .....   tadi ada masalah teknikal...

so, sekarang dah ada senarai lengkap utk chuols vote yach...!!!!

JOM MENGUNDI....!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-10-2020 11:03 AM | Show all posts

td ada error tech...terpost tanpa list yg lengkap...


kalo chuols boleh vote kembali, aYUHHHH teruskan mengundi ....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Bam wemy.. rambut n misai dh bnyk uban
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-10-2020 12:03 PM | Show all posts
Suci_Murni replied at 13-10-2020 10:36 AM
mana mustapha kamal? baru nak vote dia

dH Ada chuols..... undi top20 yachh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 12:06 PM | Show all posts
edited, baru perasan dah ada kt bawah2
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua carik papa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
arash ni lagi hensem dri jul ripin dlm drama petang petang tuh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok dah vote.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 03:55 PM | Show all posts
TT, yg no.19 tu Dato' ape? Dato Adi Putra? Dato Fizz Fairus? Dato Aaron Aziz? Dato Awie?



i dok tick, untick. tick, untick. sbb byk sgt nama i nak vote. at least 30 nama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-10-2020 04:01 PM | Show all posts
babydoll replied at 13-10-2020 03:55 PM
TT, yg no.19 tu Dato' ape? Dato Adi Putra? Dato Fizz Fairus? Dato Aaron Aziz? Dato Awie?

no.19 tu abaikan...ada error technical...  hehehhh

4 4 dato yg chuols mention tu wpun dah senior tp still pegang watak hero hero utama drama series/telefilm/movie, watak hero yg ada anak kecik, so takleh masuk dlm kriteria list ni.... heheheee...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Done vote bapak-bapak pilihan penyejuk mata iols
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 06:00 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 13-10-2020 04:01 PM
no.19 tu abaikan...ada error technical...  hehehhh

4 4 dato yg chuols mention tu wpun dah senio ...

hahhah! baiklah!


betul jgk ape yg u cakap ni. tambah2 dato awie. seingat i,mana dia penah berlakon watak ada anak. siap young girl jadi gf dia ada la (hantu kak limah, umi nazeera jd che nin)

terbalik pulak dgn azhan rani yg tak pernah kawin apatah lg ada anak. fimie don,elisya sandha & sweet qismina antara yg i ingt penah pegang watak jadi anak dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2020 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni ikut dilf ke atau bakat
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk sgt pilihan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
arash mohamad..jadi bapak kaya ok, jadi bapak tak kaya pun ok
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Zamarul Hisham crush iols zaman sekolah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:27 PM GMT+8 , Processed in 0.114422 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list