CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1686|Reply: 1

Pico laser?🤔🤔

[Copy link]
Post time 12-10-2020 02:28 PM | Show all posts |Read mode
Hi, ada sesape bole share pengalaman buat pico laser.
Berapa costnya, buat kat mana
Berapa kali buat bole nampak kesannya
Tq
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2020 09:41 PM | Show all posts
i pernah buat 1x di klinik chong kepong..harga trial RM500..3rd layer laser..1st layer tak sakit..2nd layer mula sakit..3rd layer btl2 rasa sakit..walau dah pakai numb cream..berair jugak laa mata sebab doc naek kan volume laser tuh..

lps laser..beautician ltk ais..muka merah macam udang kena bakar..7/8 hari juga nak hilang merah/downtime..takde peeling2..just merah 1 muka..kena elak matahari..pakai sunblock/reapply sunblock (doc+SA takde langsung bgtau apa ptt i buat lps laser..lps laser..doc cpt2 blah..naseb ada terbaca dah laa 1st time laser)

kesan..tak nampak apa..mungkin 1x jek..sebab nak hilang kan parut alergik kat muka..saya lebih suka my clinic..tapi pico laser my clinic mahal dalam RM3k utk yg tak ada downtime..RM1500 utk yg ada downtime sama mcm klinik chong..nih kalau i tak salah..atau harga dah laen skang..tapi my clinic dari doc sampai ke beautician mmg A++ berbaloi bayar mahal..tempat pun best..dia tak kan kontang kanting customer dia..best

i ada lg 1 laser di klinik chong..dah setahun tak ingin datang lagi..biar laa burn..sebab menyampah kat beautician dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 06:04 AM GMT+8 , Processed in 0.082114 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list