CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 15766|Reply: 78

Edisi Memilih : Siapa PELAKON WANITA SENIOR POPULAR 2020 (yg masih aktif berlako

  [Copy link]
Post time 9-10-2020 10:05 AM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 9-10-2020 05:29 PM

Hola Chuols...!!

Sempena ABPBH33 yg bakal menjelang tiba November nanti... meols create poll nak tgk pelakon senior wanita yg masih aktif dalam bidang lakonan (berlakon) mana yg paling popular 2020.... heheee....mehh laa mengundii senarai pelakon yg meols listkan iaitu ada dalam 96 orang pelakon wanita senior .... hahaaaaa.... gegehhhhh tak senaraikan nama depa ni.... Sila pilih top20 yerr... 20 pelakon pilihan chuols..!!

keutamaan kriteria pelakon-pelakon wanita tersebut (dlm list berkenaan) adalah watak watak diorg adalah mak mak/mak mertua/nenek/mak long/mak ngah/makcik/moyang kepada hero heroin drama melayu/malaysia a.k.a watak pembantu/watak 'penyeri majlis' tapi watak tu penting jua (lakonan tiptop)..... hehee...so diorg ni sah2 takde chance nak menyelit dalam top20 ABPBH kecuali yg meols perasan ada nama liza abdullah, jasmin hamid dlm top20 tu ABPBH33 kali ni...

sekali meols listkan ada 96 org pelakon tak termasuk pelakon2 makcik ekstra lagi, still ramai lagi yg masih aktif je berlakon dlm drama, keluar kat TV/filem...kira ramai jua tu yg masih sustain maintain karier walaupunnnnn dikatakan produksi tak ambik depa sebagai watak utama.... hehehhhh...

makanyaaaaaaa...silakan mengundi yachh....kalo chuols tak familiar nama pelakon tu, silakan google yer.... jgn memasing nak who r yus sana sini....!!!! ...meols rotan nanti....!!!!....

oh yer...sebelum ni, meols pernah buka poll utk pelakon veteran popular pilihan Forummers CARItizen ...
dan pemenangnya ialah : Acik Liza Dollah ... , apakahh kali ni edisi 2020, sheols masih mengekalkan pelakon veteran paling popular??  sama2 kita nantikan....

A Y U H M E N G U N D I !!!!



p/s : undian pelakon senior lelaki, sabarr na..... next benang coming soon..


Multiple Polls: ( Max 20 choices ), Total 144 Users voted View Voters

Poll is finished

1.37% (24)
1.88% (33)
0.46% (8)
3.75% (66)
0.91% (16)
0.57% (10)
1.93% (34)
1.25% (22)
0.34% (6)
1.37% (24)
0.51% (9)
1.42% (25)
2.73% (48)
0.68% (12)
0.28% (5)
0.40% (7)
0.80% (14)
0.46% (8)
1.08% (19)
3.24% (57)
1.02% (18)
3.41% (60)
0.57% (10)
0.74% (13)
0.80% (14)
1.42% (25)
1.19% (21)
2.39% (42)
0.40% (7)
0.17% (3)
4.04% (71)
1.48% (26)
1.19% (21)
0.40% (7)
2.16% (38)
0.85% (15)
1.59% (28)
2.56% (45)
1.48% (26)
5.23% (92)
0.74% (13)
1.93% (34)
1.08% (19)
1.19% (21)
2.28% (40)
0.06% (1)
2.16% (38)
0.34% (6)
2.05% (36)
0.85% (15)
0.63% (11)
0.40% (7)
1.37% (24)
1.54% (27)
0.63% (11)
0.17% (3)
0.46% (8)
1.54% (27)
0.34% (6)
0.46% (8)
1.08% (19)
0.57% (10)
0.80% (14)
1.02% (18)
0.63% (11)
0.80% (14)
0.91% (16)
0.57% (10)
0.34% (6)
0.17% (3)
0.40% (7)
1.48% (26)
1.14% (20)
0.34% (6)
1.76% (31)
1.02% (18)
0.06% (1)
0.11% (2)
0.68% (12)
0.06% (1)
0.11% (2)
0.17% (3)
0.11% (2)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.85% (15)
0.40% (7)
0.74% (13)
0.28% (5)
0.06% (1)
0.74% (13)
0.17% (3)
0.91% (16)
0.06% (1)
0.06% (1)
2.67% (47)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2020 10:08 AM | Show all posts
AIDA KHALIDA paling suka

dengan makcik Kismah..Allah dah set from the top
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 10:17 AM | Show all posts
aireen24 replied at 9-10-2020 10:08 AM
AIDA KHALIDA paling suka

dengan makcik Kismah..Allah dah set from the top

mak/mertua yang sungguh lemahlembut
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 9-10-2020 10:08 AM
AIDA KHALIDA paling suka

dengan makcik Kismah..Allah dah set from the top

Macik kismah geram jer
Selamba
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 10:28 AM | Show all posts
AIDA aRIS TAK ADA DALAM LIST PUN
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 10:30 AM | Show all posts
limaupurut20 replied at 9-10-2020 10:28 AM
AIDA aRIS TAK ADA DALAM LIST PUN

ok...dah masukkan ... hehee....

meols pun baru perasan sheols dah berlakon watak mak2 sekarang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 10:30 AM | Show all posts
ANNE NGASRI DARLING NGASRI PUN TAKDO
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 10:31 AM | Show all posts
DEANNA YUSOF PUN XDE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2020 10:33 AM | Show all posts
RITA RUDAINI XDE JUGEEKK
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Fasha sandha dh boleh masuk list ni kot..memandangkan lisda, dynas yg lebih kurang sezaman dgn sheols ada dalam list
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama pun pelakon senior dah tentu ramai yg kenal.. sebab dekat sini pun ramai acik2 yg sezaman dgn deols & membesar dgn lakonan deols, termasuk kurex sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
acik kismah dlm keluarga iskandar ok la.. tapi dalam kg people 2 krik krik sangat scene sheols.. tak seswaii langsung
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 10:47 AM | Show all posts
nama2 dlm list ni pelakon yg masih aktif berlakon yer....dan kriteria keutamaan watak2 sheols adalah mak2/mak mertua/ maklong/mak ngah/mokcik/moyang.... kpd hero heroin pelakon drama2 dan filem melayu/malaysia


ayooooo tolong faham kriteriaaa yachhh..!!!!!

ok..,meols dah tambah jadi 95 artis.... haaaaaaaa....pilihhh...!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 10:51 AM | Show all posts
matchstick replied at 9-10-2020 10:35 AM
Fasha sandha dh boleh masuk list ni kot..memandangkan lisda, dynas yg lebih kurang sezaman dgn sheol ...

dah dimasukkan ...heheee

sbb fasha pun dah belakon jadi mak2 hero/mak2 kpd anak remaja (sedap....)...ehhh tiberhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2020 10:52 AM | Show all posts
limaupurut20 replied at 9-10-2020 10:30 AM
ANNE NGASRI DARLING NGASRI PUN TAKDO

anne ngasri pencenn dah berlakon .... dok sibuk politik sinun bersama tok laki..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Anne Hamid. Blakon bagus. Pengalaman byk. Tp syg watak tambahan je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-10-2020 10:58 AM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 9-10-2020 10:53 AM
Anne Hamid. Blakon bagus. Pengalaman byk. Tp syg watak tambahan je.

anne hamid atau anne abdullah...chulols??
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aida Khalida tu best. Watak jahat ke baik tak over2. Real lakonannya
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg mendunia skrg liza abdullah,kismah johar,elly mazlein.. Tp meols hrp elly mazlein leh sngkut kategori komedi.. Sbb sheols boleh carry watak mona kg people tu dgn baguss.. smp rmi yg mntk smp 2 musim.. tah2 nnti smpai bermusim2 kg people tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dalam ramai2 tu Rita Rudaini dengan Erra Fazira je yg maintain heroin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 08:32 AM GMT+8 , Processed in 0.120454 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list