CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: qqOfficial

Edisi Memilih : Siapa PELAKON WANITA SENIOR POPULAR 2020 (yg masih aktif berlako

  [Copy link]
Post time 13-10-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok dah vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-10-2020 03:50 PM | Show all posts
RumiMenari replied at 13-10-2020 12:41 PM
Ooo yessss dgn suara dia yg serak2 tu... plus nama pun mak leha.. syaitonnn sgt watak dia

nntikan benang poll utk Antagonis pilihan pula....tp benang in the making .... heheheh...

siapa antagonis kejam 2020 pilihan caritizen...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Temenung replied at 10-10-2020 04:53 PM
Yg iols tau zaryn pernah jadi mak tiri elizad dlm drama teman lelaki upahan dulu

Mcm lama ...

nak tengok zaryn sekarang kena bayo. Dia banyak muncul dln astro first, viu , iflix... kat TV dah jarang...kot sekali sekala keluar TV1. Dia mmg dramatis yang bagus..x rugi ambik dia blakon
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 9-10-2020 04:12 PM
Yes dasat kan depa. Masih boleh dpt watak utama.. Tak sesia ritrud benam kepala lizda dlm swimming ...

Tak silap bayaran Rita dan Erra masih tinggi sampai sekarang utk berlakon drama. Maybe sebab pandai jaga rate dari muda, komitmen bagus rating pun bagus. Itu yang bertahan sampai usia 40an. Dulu2 Aida Rahim pun lebat jadi heroin ..padahal masa tu dia dh 40an usia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 13-10-2020 11:49 PM
nak tengok zaryn sekarang kena bayo. Dia banyak muncul dln astro first, viu , iflix... kat TV dah  ...

Patut la dah beralih ke streaming rupanya..

Iols setiap kali tgk zaryn mesti ingat drama Rafflesia dulu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
luvcomot87 replied at 9-10-2020 11:18 AM
Yg mendunia skrg liza abdullah,kismah johar,elly mazlein.. Tp meols hrp elly mazlein leh sngkut kate ...

Elly sesuai bawak watak tu sebab dia tak kisah jadi hodoh, tak control cun
New season ni ngekek aku tengok dia buat muka masa scene bonda dia baru sampai dan dia berdiri kat pintu tengah prekris senyum paksa tu
Coba bayangkan kalau nek ta tin tun bulu mata 7 tingkat yg bawak watak tu, harus hancus ke laut dalam dan jadi hambar watak muna
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Temenung replied at 14-10-2020 12:19 AM
Patut la dah beralih ke streaming rupanya..

Iols setiap kali tgk zaryn mesti ingat drama Raffle ...

Best kan drama tu. Unpredictable
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 11-10-2020 01:45 PM
Watak zaryn byk jd kakak2 hero heroin..kakak2 ipar...kakak2 angkat... kakak2 offcmate hero heroin, ...

& jadi bini bernombor chuolsss...cmtu2 jela watak sheols.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-10-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 14-10-2020 01:03 AM
Elly sesuai bawak watak tu sebab dia tak kisah jadi hodoh, tak control cun
New season ni ngekek a ...

Nek ta keras kejung control muke,mata tkut nmpk tua u.. kekekekee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2020 05:13 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 13-10-2020 11:54 PM
Tak silap bayaran Rita dan Erra masih tinggi sampai sekarang utk berlakon drama. Maybe sebab panda ...

bila aida rahim a.k.a aida radzwill a.k.a aida khalida bertukar berhijabbb bagaiii...macam tak percaya jer... heheee

sheols kan ala2 zila bakarin dedulu....zila pun sekarang dah berhijab penuh....
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 12:40 AM | Show all posts
qqOfficial replied at 12-10-2020 06:57 PM
setelah lebih kurang 3 hari poll dibuka, berikut adalah update terkini top20 Pelakon Wanita Senior P ...

Aleza Shadan tu pun muda jg dh jadi mak2

Lakonan dia pun mantap, byk job kt Astro jg.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2020 07:32 PM | Show all posts
CikAm92 replied at 18-10-2020 12:40 AM
Aleza Shadan tu pun muda jg dh jadi mak2

Lakonan dia pun mantap, byk job kt Astro jg.

dia geng2 marissa yasmin, early 30s rasanya dah start pegang watak mak2...kpd hero/heroin dewasa...
rasanya jasmin hamid pun sama belum 40an dah pegang watak mak2 kepada hero heroin dewasa



skrg fasha dah masuk dlm list tersebut...


Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 26-10-2020 07:32 PM
dia geng2 marissa yasmin, early 30s rasanya dah start pegang watak mak2...kpd hero/heroin dewasa.. ...

Tp lakonan dia mantap jg. Cuma xde rezeki menang anugerah lg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2020 12:31 PM | Show all posts
update chuolsss..!!!

TOP20 Pelakon Wanita Senior Popular 2020 Pilihan CARItizen yachhh....

1. Liza Abdullah
2. Jasmin Hamid
3. Aida Khalida
4. Fazlina Ahmad Daud
5. Fadilah mansor
6. Dian P.Ramlee
7. Elly Mazlein
8. Kismah Johar
9. Delimawati
10. Marissa Yasmin
11. Ku Fridah (Mak Engku)
11. Fauziah nawi
13. Datin nina Juren
14. Lisdawati
14. Amy Mastura
16. Aleza Shadan
17. Zarina Zainudin
18. Kuza
19. Norlia Ghani
19. Rosnah Johari

apakata chuolsss....teruskan mengundii kepada siapa yang belum mengundi...!!!...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2020 12:34 PM | Show all posts
nampakknyaaaa acik LIZA DOLLAH A.K.A Liza Abdullah a.k.a Mak Leha (7HM2) terus unggul berada di tempat #1 pilihan CARItizen....!!!



semoga akan ada Anugerah utk sheols nanti.....

Anugerah Pencapaian Seumur Hidup masa FFM atau ABPBH ..... hehehehh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2020 12:46 PM | Show all posts
seteru Mak Leha dlm 7HM2, acik Jasmiah Hamid pun terus unggul mengikuti rapat kedudukan num #2...

T A H N I A H ..!!!



seterusnya, di tangga ketiga, antara artis paling seksi di ibu pertiwi sekitar 90an, yg sekarang ni sejukk saja mata melihat keberadaan sheols,

acik Khalidah Adibah Ahmad



di tangga keempat, surprisingly, sheols berada di top 5 yach, tahniah acik Baby ....



dan....di tempat kelima, Kak Chik a.k.a (Datin) Fadilah mansor balu kpd Allahyarham A.Rahman Hassan, yg juga ex kepada Sutradara Mat London ataupun nama sebenar Ahmad Ibrahim (Presiden FDAM)


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-10-2020 01:18 PM | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 27-10-2020 01:45 PM

Award mak mertua paling jahat  : Fazlina ahmad daud/ Mak Engku/Jasmin Hamid

Award mak mertua baik lemah lembut : Aida Khalida/Rosnah Johari/Lisdawati

Award Mak mertua Hot  Seksi : Maria Farida
Award Mak Mertu Mulut Banyak /Kep0h Kecoh : Liza Abdullah the legend of mak2 mertua
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2020 01:27 PM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 27-10-2020 01:18 PM
Award mak mertua paling jahat  : Fazlina ahmad daud/ Mak Engku/Jasmin Hamid

Award mak mertua bai ...

mar mertua hot/seksi : Zila Bakarin chuols taknak nominate kah???? heheeheee...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:43 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 27-10-2020 01:27 PM
mar mertua hot/seksi : Zila Bakarin chuols taknak nominate kah???? heheeheee...

itu masa belum pakai tudung
dah pakai tudung jadi mak mertua baik je laaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 09:37 AM GMT+8 , Processed in 0.114033 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list