Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13065
View
152
Reply

Ben Amir Dan Daiyan Trisha Makan Berdua. Ada Apa-Apa Ke?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-9-2020 03:44 PM | Show all posts |Read mode
Gambar Daiyan Trisha sedang duduk makan berdua bersama Ben Amir menjadi bualan ramai.


Menurut Miss K dari Gempak, gambar tersebut dikirim oleh seorang peminat.


Foto:Gempak


Dalam gambar, macam kedua-duanya sedang menikmati sarapan pagi di sebuah kafe yang dikatakan terletak di sekita Damansara.


Menurut Miss K lagi, dalam IG Story, Ben dan Daiyan juga ada memuat naik gambar makanan.


Ben tulis 'hungry', Daiyan pula tulis 'not even hungry'.


Foto: Gempak


Menurut sumber lagi kedua-duanya pun dah mengikut IG masing-masing.


Mungkin bertemu untuk berbincang urusan kerja agaknya.


  



  



Tapi kalau bercinta pun apa salahnya kan? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-9-2020 03:51 PM | Show all posts
Baru makan berdua dah dikaitkan ada apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 03:52 PM | Show all posts
x pernah rs pn ben ni nsem....  ben n keith foo ramai meratib hensem tp tidak di matakuu,...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:02 PM | Show all posts
Dorang dah lama la follow each other kat IG. since December last year.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lattehazelnut at 28-9-2020 04:05 PM

oh i ingat dia nak sambar dato ke or anak dato ke.. sbb mcm gi art show or whatever..
Sekali bercinta dgn ben amir, pelakon kelas b or c..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepadan..asal tak caras pasangan org
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
okay lah tu at least dia keluar dengan orang lain... Dari asyik keluar dengan joobsies je
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:06 PM | Show all posts
yg nampak makan dgn tepon je masing2
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:07 PM | Show all posts
Harapnya Daiyan berjodoh dengan lelaki yang lebih stabil daripada segala aspek.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya Joobsies tu sapa dgn Ben Amir ni? Yg pasti muka dia tak friendly n tak fhm Ben kemana2 dgn Joobsies sekeluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Taktik nk upkan bakalan drama berdua kah..aku speku jer ni.. igtkn dak daiyan ni dgn barbiesha ferosha..kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:12 PM | Show all posts
ejrazak replied at 28-9-2020 04:10 PM
Sebenarnya Joobsies tu sapa dgn Ben Amir ni? Yg pasti muka dia tak friendly n tak fhm Ben kemana2 dg ...

PA / manager Ben skrg. Dia dgn hubby dia la skrg manage ben.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 28-9-2020 04:12 PM
PA / manager Ben skrg. Dia dgn hubby dia la skrg manage ben.

Ohh gituu... manage Ben. Tp apasal nmpk mcm xde hasil je function laki bini ni...Karier Ben dlm industri mcm makin ke laut dlm je. Sapa retis lain yg laki bini ni pnh manage?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Gebu peha daiyan
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols ni dah buat mcm2 percubaan tapi tetap sendu. Sape management sheols? Try management bella pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:23 PM | Show all posts
ok laa sesuai jgk both ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Daiyan ni body cantik

Cuma muka overdose buat

Dah mcm muka dynas, garang
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Daiyan ni apa product dia yg paling hebat? Drama/film?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 28-9-2020 03:52 PM
x pernah rs pn ben ni nsem....  ben n keith foo ramai meratib hensem tp tidak di matakuu,...

Geli tgk dia pose acah sexy hahaha, muka dia kasar bengis mcm penjahat cite tamil lol
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:32 PM | Show all posts
cruz2 replied at 28-9-2020 04:04 PM
Sepadan..asal tak caras pasangan org

Betul tu, sama-sama single.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list