Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3726
View
20
Reply

"Kertu Sewel" - Siapa Dengki Fitnah PA Umie Aida?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-9-2020 02:18 PM | Show all posts |Read mode
Dalam satu hantaran di Instastory, Datin Seri Umie Aida mendedahkan diganggu seorang individu yang memfitnah pembantu peribadinya (PA).








Menerusi paparan skrin perbualan di WhatsApp, individu berkenaan sertakan sekali perbualan dengan PA terbabit.


Antara butir perbualan itu menyebut bahawa Umie sudah 'kertu' dan seorang yang 'gila dan sewel'.


"Dulu perangai dia tak tunjuk. Sekarang sejak saya kerja dengan dia, dia memang gila," tulis individu didakwa PA terbabit.




Kredit foto: IG Umie Aida




Justeru, Umie meminta individu berkenaan supaya berhenti memfitnah 'PA kesayangannya' dan memberi amaran bahawa dia mengenali siapa individu terbabit. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-9-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Royanan retis kertu kat igstory pun korang buat berita
Sapa laaaaa yg set SOP dept reputz porem cari neh
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp umi plastik tu mmg kertu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis dah sendu pun nak up cerita

Dah lama takde publisiti ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kalau org hantar mesej gitu kiv jelah dulu. Tak payah husnuzon potong kaki punya..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 03:36 PM | Show all posts
Lain kali mention nama orang tu jadi takde lah kita ni nak berteka-teki siapa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik umi memang dah kertu pun
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram tgk muka ko acik dukun
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 07:50 PM | Show all posts
laki dia tali barut atok, buat keje2 atok. elok la kasi anak bini makan hasil keje2 mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku musykil retis2 yg dah kertu dan tak aktif ni kan, PA dia tu tugas nya apa? Bukan ada aktiviti lakonan pon nak disusun. Keje pon xde. So, apa peranan PA tu dan gaji nya berapa je lah ye?

Kalau kau superstar mcm siti ke, yg sentiasa bz dan aktif aku percaya la ada PA. Paling koman pon budak bbnu yg aktif sana sini sesuai la ada PA. Ni kau dah kertu, apa je la keje PA tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 28-9-2020 08:10 PM
Aku musykil retis2 yg dah kertu dan tak aktif ni kan, PA dia tu tugas nya apa? Bukan ada aktiviti la ...

Beli makanan kucing ngn lampin anak mgkin??
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lainnya muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
apa aje keje PA dia ni? nak kata bantu time shooting berzaman dah umie ni tk berlakon.untung la org ada2 bole pasang PA
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat: Aku musykil retis2 yg dah kertu dan tak aktif ni kan, PA dia tu tugas nya apa? Bukan ada aktiviti lakonan pon nak disusun. Keje pon xde. So, apa peran ...

eh sama la soalan ko dgn soalan aku
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 08:50 AM | Show all posts
private2 event kot. g nyanyi2 kat dinner company ke.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2020 10:44 AM | Show all posts
Semoga acik2 kepam dan retis2 kertu
kurang2 kanlah merempan kat social media

aminnn
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2020 10:57 AM | Show all posts
umie aida dah kurussss
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2020 01:09 PM | Show all posts
dah berbaik ke dgn kak ratu???
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2020 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Entablah.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2020 07:53 AM | Show all posts
Kenapa nak libatkan public pulak, kau selesaikan jelah sendiri antara kau dengan pemfitnah tuh? Dasar sungguh.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list