Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16649
View
132
Reply

Tudung Fasha Sandha Dah Terbang?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-9-2020 05:54 PM | Show all posts |Read mode
Nampak manis dan sopan saja apabila Fasha Sandha bertudung sejak Ramadan lalu.


Bagaimanapun, timbul cerita tidak enak apabila suaminya, Aidil Aziz mula berkongsi gambar Fasha tanpa memakai hijab.








Aidil dilihat mula berkongsi gambar Fasha tidak bertudung dua minggu lalu ketika krisis air di Selangor dan memuat naik beberapa gambar percutian keluarga mereka di Pulau Pinang.










"Fasha dah tak pakai tudung ke?" demikian persoalan diajukan pengikut dan peminat mereka.




Kredit foto: IG Aidil




Perkongsian itu menimbulkan tanda tanya di kalangan warganet yang rata-rata lebih suka melihat aktres berkenaan bertudung. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-9-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya lor, tudung pon dah ade sayap
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:58 PM | Show all posts
dia pernah claim dia berhijrah ke?
tak kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dia tk pernah ckp pun dia berhijab.tudung tu akaesori kepala masa pregnant je
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kan ckp dia masih belajar...tak pernah ckp nak brtudung bebetol...
But kepamzlah sgt..why fasha why?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi tertarik dekat laki yg pakai beg galas baju putih tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila pulak dia bertudung. Masa pregnant pun ada je on n off
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Fasha mmg xpernah cakap pon kan die nak bertudung.. Tapi ada ke arah2 tu bgs jugak. Sbb tgk fmly aidil tu mcm islamik gitewww... Semoga korang berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni..dgn retis pun nak menanya mana tudung...buat2 heran
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan ibu masih belajar. Beri ruang.

#donebekapiburayfalrayshaaisha
Gitoooo
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurm no komen.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah... sibuk je ngan tudung org.. jaga tudung sendiri yg bertudung tu.. nanti mulalah jadi penjaga pintu syurga neraka sedang diri sendiri x betul... done bebel
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Selagi tak keluar cerita mimpi api neraka mulut depa sndiri... uols jgn mengharap tudung tu melekat ye...
Means diorang hanya try & error sahaja...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Die blom up lg dpt hidayah ke ape ke.
So blom official bertudung lah tu. Heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Get ready penjelasan panjang lebar kat ig ibu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
penampakan pelik kat gambar guitar hard rock tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bior la dia. Pasha nak terbang sekali pun takpa
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
SIbuk betul manusia pasal tudung orang lain. ...dah kerjaya dia pun artis .....
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala sayangnya.. Mgkn jugak dia slow slow akan bertutup dgn selalu mencuba
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 07:03 PM | Show all posts
Bila masa pulak dia ni berhijab?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list