Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5279
View
74
Reply


Louis Vuitton lancar pelindung muka harga RM3,990. Ada cetakan monogram dengan l

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2020 12:37 PM | Show all posts |Read mode
Louis Vuitton lancar pelindung muka berharga RM3,990 - Kosmo Digital
2 minutes



PARIS – Firma fesyen Perancis, Louis Vuitton (LV) mengumumkan tawaran pelindung muka buatan sendiri berharga £750 (RM3,990) sebagai satu alat membantu mencegah jangkitan virus korona bermula 30 Oktober ini.

Menurut laporan portal The Street, peralatan pelindung muka itu mempunyai tali pengikat bersifat elastik dan cetakan monogram dengan logo jenama mewah LV.

Visor pelindung muka LV jenis fotokromatik boleh bertukar warna daripada keadaan jernih menjadi gelap bergantung kepada pantulan cahaya matahari.

Selain itu, pelindung muka LV boleh bertukar menjadi topi dengan menolak visor ke atas.

Alat pelindung diri itu akan dilancarkan sebagai sebahagian daripada Koleksi Cruise Louis Vuitton 2021.

Louis Vuitton dalam satu kenyataan mengesahkan bahawa pelindung muka mewah yang akan ditawarkan itu direka dengan menitikberatkan soal gaya dan memberi perlindungan kepada setiap pemakainya.

Portal Metro UK pula melaporkan Louis Vuitton menjadi firma fesyen terbaharu selepas Burberry yang melancarkan alat pelindung muka sendiri pada harga lebih murah iaitu sekitar £90 (RM478) setiap satu.

Produk ciptaan Burberry diperbuat daripada material fabrik dan sebanyak 20 peratus daripada setiap hasil jualan akan disalurkan kepada Dana Komuniti Covid-19 Yayasan Burberry. – AGENSI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-9-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sat lagi habislah si @gadget sengkek tu mai kutuk 7 keturunan luis dekkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 12:43 PM | Show all posts
baik beli handbag je terus...tambah bbrp ribu lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya.. Aku tengok kat IG semlm.. Ramai juga omputeh kutuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 01:00 PM | Show all posts
dia punya visor tu polarized tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
X pe esok keluar imitation
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis internesenel sesuai pakai. Sbb duit berkepuk xtau nk buat apa. Kalau takat pounder timbang kilo, kek MLM, xpayah la downgrade nama LV ni naa
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 01:31 PM | Show all posts
aku tunggu yg copy ori punya

nak eksen kat ofis
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa Alip sukeri dan bibik Yusuf antara org pertama di msia yg akan beli
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:16 PM | Show all posts
mesti ada tiruan pasnih
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:47 PM | Show all posts
jadi ribu2 tu sebab nama brand je ke? ke ada lagi special pasal benda ni?
aku nk beli under armour harga seratus lebih pun pikir byk kali. sebab berbaloi ke blanja tu utk face mask? tp dia claim pakai masa bersukan pun boleh. tahiyetahidak letuwww..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:49 PM | Show all posts
Hodoh nya, tunggu bam jat beli
Takpun diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak dilupakan AC Mizal and Emilia
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:53 PM | Show all posts
sarah82 replied at 14-9-2020 01:54 PM
Akhirnya.. Aku tengok kat IG semlm.. Ramai juga omputeh kutuk

tau takpe...

dengar tu @pooh~key


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:54 PM | Show all posts
kita tengok sapa yang jadi org pertama beli....hahhha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Harga 2 botol serum wajah saye~
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:12 PM | Show all posts
allshares replied at 14-9-2020 02:06 PM
Rasa Alip sukeri dan bibik Yusuf antara org pertama di msia yg akan beli

bibik yusuf tu siapa?

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
gadget replied at 14-9-2020 02:53 PM
tau takpe...

dengar tu @pooh~key

Aku baca saja.. Ramai x puas hati sebab mahaikan.. Mcm membazir
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:21 PM | Show all posts
msalahnyer sape jer yg pakai face shield.. kalo face mask maybe ramai la kot org beli
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:24 PM | Show all posts
mahal gilerrr...baik beli bag
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list