Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3527
View
27
Reply

Suami Puji Tasha Shilla Semakin Hari Semakin Penyayang

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2020 04:03 PM | Show all posts |Read mode
Semakin hari terserlah sikap penyayang, itu kata suami Tasha Shilla, Muhammad Atiq Idris.


Kata Atiq lagi, dia bertuah memiliki isteri yang begitu penyayang dan mengambil berat tentang dirinya.


  



"Saya lihat sikap Tasha banyak berubah selepas berumah tangga. Makin hari, makin penyayang dan mengambil berat.

"Sejujurnya, kami tak bercinta, jadi hanya mengenali karakter masing-masing selepas berkahwin.

  



  


"Banyak perkara diterokai bersama. Bagaimanapun, bohonglah jika tidak diuji untuk bersabar. Pasangan suami isteri mana pun pasti terima ujian, tetapi setakat ini, syukur kami bahagia.

"Apa yang lebih seronok apabila dapat melakukan ibadah bersama. Itulah yang merapatkan lagi hubungan kami," katanya kepada BH Online.


Sementara itu Tasha pula mengakui yang dia kini sedang melalui fasa bahagia.


Foto: IG


"Selepas berkahwin, saya bahagia bersama suami. Kami banyak menghabiskan masa berdua terutama ketika tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

"Jika ada penggambaran, suami akan menghantar dan mengambil di lokasi. Jika tiada penggambaran, saya pula akan mengikutnya. Orang nak kata kami tidak boleh berenggang pun tak kisahlah.

"Sebab kami tak merasa bercinta pun sebelum berkahwin, jadi inilah masanya. Bagi saya, lebih berkat melakukan kerja bersama suami," katanya.


  







Mengenai soal anak pula, pelakon ini percaya Allah akan mengurniakannya pada waktu yang tepat kelak. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-9-2020 04:05 PM | Show all posts
sifat penyayang atau sebaliknya seorang isteri tu sbnrnya terdorong dari cara suami menguruskan rumah tangga kat rumah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg xberlakon langsung da ke?
Kje pose sweet2 dgn laki je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:24 PM | Show all posts
Jangan diceritakan sangat nanti ada pihak cuba rosakkan kebahgiaan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Suami dia dah berhenti kerja kat Singapore ker? Dulu2 sebelum kawin bukan ke sembang kencang nak hijrah ke SG ikut suami. Yg dah selamat berhijrah jadi tai tai kat spore iols tengok si sasqia dahuri tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
muka diorang saling tak tumpah kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn tunjuk byk Sgt. Nnti dh xde bnda nk tnjk dh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Memangla bercinta lepas kahwin dah kalau ada ferrari menunggu..cuba setakat bawak honda je maunya nak ..yg lelaki sebab perempuan lawa kan..ada bad records sebelum ni pun pejam ajela mata..awal2 ok la sweet mweentnya lama2 asik nak canang betapa suci bersih cinta korang naik meluat den..bukanlah sebab suci hati ikhlas sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam gila lesung pipit dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 14-9-2020 04:06 PM
Mmg xberlakon langsung da ke?
Kje pose sweet2 dgn laki je ke?

Ada ja tgk.latest dgn Azhan Rani..mcm cite kelako pon ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cemana dorang leh berjodohan? Kiranya pilihan org tua ke ye?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan..dan tasha nampak happy. Tanniah
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kening sebijik sama
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:17 AM | Show all posts
memang iras betul kan dia org ni..bahagia ja tengok diaorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:26 AM | Show all posts
yelah yelah..untung lahh
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:34 AM | Show all posts
muka serupa sejibik
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 14-9-2020 08:50 AM
Ada ja tgk.latest dgn Azhan Rani..mcm cite kelako pon ye

Jaman Tori kat Awesome TV kan. Iols tengok channel tu je kat rumah. Astro takda. Lolz
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka husband Tasha ni macam muka husband Ain Edruce, tapi versi cerah dan hidung kecik sikit kann
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:33 PM | Show all posts
lantak ko la tasah oiiii.. husband dia ni mula2 aku nampak tasty aje, tapi terus turn off bila tengok pakai slua pendek tu..badan mcm xstabil lah.muahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 03:38 PM | Show all posts
semoga kekal bahagia selamanya...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list