Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1548
View
10
Reply

Bertengkar Dengan Isteri, Lelaki Hempas Anak 3 Tahun Sampai Mati

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2020 02:01 PM | Show all posts |Read mode
Pertengkaran pasangan suami isteri menyebabkan anak perempuan mereka meninggal dunia selepas budak berusia tiga tahun itu dihempas ke lantai oleh bapanya.


Memetik NDTV, kejadian berlaku sekitar jam 9.30 pagi pada Ahad di rumah mereka di kampung Barola, Noida di Uttar Pradesh.


Dalam kejadian, ibu mangsa, Renu turut cedera dibelasah suspek.




Gambar hiasan




Menurut jurucakap polis Ranvijay Singh, anggota yang tiba di lokasi mendapati kanak-kanak berkenaan sudah meninggal dunia, manakala ibunya cedera sebelum mereka dibawa ke hospital untuk tindakan lanjut.

"Jiran dan penduduk setempat mendedahkan bahawa lelaki berkenaan seorang kaki mabuk dan sering bergaduh dengan isterinya," katanya.


Difahamkan, suspek dikenali sebagai Amit cuba menyembunyikan perkara sebenar dengan memaklumkan keluarga isterinya bahawa kanak-kanak itu meninggal dunia disebabkan perkara lain.


Polis kini giat memburu suspek yang melarikan diri. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-9-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali dah mabuk tu hentak kepala sendiri kat dinding. Benci betul aku dgn orang pemabuk ni. Anak pulak jadi mangsa. Dalam Islam minum arak tu haram...40 hari ibadah kita tak di terima. Semoga ke neraka abadi lah siapa yg minum tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:47 PM | Show all posts
Tak baca habis pun dah boleh tahu dari negara mana berita ni.  Orang tengah mabuk bukan boleh buat kira membunuh pun dia sanggup.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
India, indon, china, hari2 ada je news pelik2 dr sana
Agaknya sebab ramai sgt ummah kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:54 PM | Show all posts
orang orang uttar pradesh ni memang berperangai pelik ke. berita pelik2 je semua asal dari sana. ada tak research ke study ke yang buat dekat negara ni kenapa kaum kaum lelaki dia perangai mcm lahanat. bunuh anak, rogol budak rogol perempuan rogol orang tua.eh yang pelik2 je lah semua.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku cakap ni, ada yg report aku suka perli..

Tapi peduli apa aku kan.. leluhur & mabuk berpisah teda
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan isterinya ttp menyembah si laki yg dianggap tuhan tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:04 PM | Show all posts
Sebelum bernikah pastikan bakal suami anda tu bukan orang yang panas baran. Selidik betul2 kalau tidak sengsara seumur hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Wartawan Cari ni asyiiik post cerita obersea.... Especially dari India
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
alahai anak jd mangsa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 12:25 PM | Show all posts
mabuk jaa buat hal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list