Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2093
View
32
Reply

"Harap Boleh Terima Walaupun Macam Kayu,"-Ismail Izzani Serius Nak Berlakon

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2020 01:54 PM | Show all posts |Read mode
Ismail Izzani dah mula serius dalam bidang lakonan.


Sebelum ini dia mencuba nasib menjadi pelakon kerana selesa bergandingan dengan Nabila Razali.


  



"Awal-awal dulu berlakon untuk ambil pengalam sahaja, lebih-lebih bila tahu Nabila adalah salah seorang pelakonnya. Dia punca saya setuju! Mungkin sebab kami saling kenal, jadi proses penggambara berjalan lancar dan saya tak kekok.

"Berlakon dengan orang baharu umpama pengalaman baharu, rasa gementar dia lain macam," katanya kepada mStar.




Foto: IG


Dalam masa yang sama, Ismail kini bersedia menerokai dunia lakonan dan memperbaiki mutu lakonan.


Banyak teknik lakonan dipelajari dengan Naim Daniel.


  



  



"Kalau ada rezeki dalam bidang ini saya terima sahaja dan akan terus belajar dari kesilapan. Saya mahu serius mencari ilmu lakonan. Cuma harapan saya penonton akan terima lakonan saya walaupun akan nampak kayu sedikit," tambahnya. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-9-2020 01:58 PM | Show all posts
rambut tu tlg sikat elok. dh nampak cm rambut kim k bangun pagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang sekarang trend pompuan kalau tangkap gambar semua nak tutup mata & tunjuk piss ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 14-9-2020 01:58 PM
rambut tu tlg sikat elok. dh nampak cm rambut kim k bangun pagi

Nampak busuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:26 PM | Show all posts
berlakon lah dik.. xde sape nak halang..
nti nak byr kete merc benz bulan2 lagi.. ehh ke dia beli cash?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak Orka kan dik mail ni? Watpe susah payah berlakon...kalau betul2 berbakat tu xpela
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:34 PM | Show all posts
Acah2 nak jadi hero dambaan gadis2 mcm fattah amin ke dik
takyah la dik
wajah anda cm budak tak cukup umur belum mumayis

elok teruskan nyanyi jela DIK OI
belajar vocal sungguh2
belajar muzik belajar piano
supaya dpat jadi pemuzik profesional

nak jadi pelakon???
dik..tak semua org tu dilahirkan ada kelebihan dari segi muka
dan muka ni ada byk jenis
mcm kamu ni sejenis muka tak matang siapa la berkehendakkn jadi hero dalm mega drama atau filem??

please dek sedar diri
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:39 PM | Show all posts
muka dia tiada nilai komersial utk jadi  hero. jadi wtk pembantu mungkin. tapi baik menyanyi je mael
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:43 PM | Show all posts
tak pe...
awal2 berlakon kayu tu tak pe dek Mail
Nabila Huda dulu awal2 berlakon pun agak krik2
tapi kalo dah pas 3 tahun masih kayu....dek Mail pikir balik hala tuju sebenar ye?

Baru je nengok kat "Running Wild with Bear Grylls"
David Bautista tu lepas dia berenti wrestling, dia amik kelas lakonan dulu baru dia berlakon
So pe kata dek Mail pun g kelas lakonan dulu (kalo betul serius la...)
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
watak samseng skolah boleh la dekk
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:53 PM | Show all posts
elokk laa blaja ngn ND..
sesuai  sgt dgn muke kalau bwk watak2 lembam..
watak terencat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dia baik dak Yonniboi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mcm poyo sikit
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:12 PM | Show all posts
Muka budak ni macam tak cukup zat
Berlakon la Mael oi, yang penting jangan jadi hero.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyanyi je la mael oi.. Lagu pun best2... Berlakon tu takyah la.. Masih mcm kanak2 ribena lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia maintain lawa smpai skrg. Itu je aku nk bgtau
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:02 PM | Show all posts
Time2 tengah ada nama ni sambar je peluang yang ada.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka mail ni iols perasan mcm muka anak misbun sidek. Yg nama misbun ramdhan tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:08 PM | Show all posts
mail, jangan la skip leg day kat gym tu, kepala kecik, badan buff, kaki ranting, kau dah kenapa gggggrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap boleh terims hencapan sebab ko pon admit ko berlakon kayu khen
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list