Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
7435
View
49
Reply

"Dah Nak Mampus Sangat Ke Kacau Suami Orang Tengah Malam?" - Ellie Suriaty

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2020 12:56 PM | Show all posts |Read mode
Marah betul nampaknya Ellie Suriaty dalam hantaran terbarunya di Facebook.








Pelakon dan pengarah berusia 50 tahun itu mendedahkan  seorang wanita mengganggu suaminya, Azri Iskandar pada lewat malam.

"Nak apa asyik cari Azri Iskandar Atau kamu nak saya yang cari kamu? Kot ya pun nak jual produk, apa kejadahnya hubungi suami orang tengah malam?

"Dah nak mampos sangat ke sampai kau terdesak tengah-tengah malam?" tulisnya.




Kredit foto: FB Ellie




Katanya, wanita itu tidak melayan permintaannya untuk menjadi senarai kenalan di Facebook.


Malah, dia menyeru sesiapa yang mengenali individu terbabit untuk menasihatinya supaya berhenti mengganggu suaminya. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-9-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rempit gak pah bedah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 01:26 PM | Show all posts
ok..
saitamaok.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pah bedah kena banyak belajar dgn kak mah cara nak jaga suami supaya x dicaras....tengok tokjib encem kulit putih merah pon xde pompuan berani kacau hokay
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
suami kamu melayan sama ke idok, pah bedah oii.. kalau idok.. usah le kamu riso..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:14 PM | Show all posts
merge jer laa dgn benang sebelah.. kan dah ada psal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka mcm mak lampir mana x suami cari lain. Bukan ke sheols dulu ex stewardess? Xkan skrg x pandai grooming?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pah Bedah boley order jamu dgn bini syamtila.elakkan bersawang dan kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 03:57 PM | Show all posts
Suami pun dah bosan dengan pah bedah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 04:46 PM | Show all posts
hAati2 pah bedohh.. esok2 laki lari hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
husna_amal: Suami pun dah bosan dengan pah bedah ni.

{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh kan??? Kalau kak kiah pun bosan... Smoking x hengat bibiaq hitam..muka pun  busuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 14-9-2020 08:19 PM
{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh kan??? Kalau kak kiah pun bosan... Smoking x hengat bibiaq hit ...

Betul
Mmg kuat betul smoking
Depan ank kecik sdr (masa tu) pun dia smoking jg, apa dia kesah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 14-9-2020 08:43 PM
Betul
Mmg kuat betul smoking
Depan ank kecik sdr (masa tu) pun dia smoking jg, apa dia kesah

Ada sekali tu dlm Nona ke mana tah dorang terlupa sensor dia tgh smoking sambil direct movie...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 14-9-2020 08:50 PM
Ada sekali tu dlm Nona ke mana tah dorang terlupa sensor dia tgh smoking sambil direct movie...hah ...

Agaknya dia pun xkesah kot org tau kan
Dia bkn ambik pot sgt apa ckp org
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 09:16 PM | Show all posts
mmg azri iskandar tu betingkat ensem tak padan dengan kau elly

apa ilmu kau pakai elly

aku ttp menyukai lakonan pah bedah yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 14-9-2020 09:04 PM
Agaknya dia pun xkesah kot org tau kan
Dia bkn ambik pot sgt apa ckp org

Hahahahaah khenssss... Melayu libral gituh
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
macaiPH replied at 14-9-2020 09:16 PM
mmg azri iskandar tu betingkat ensem tak padan dengan kau elly

apa ilmu kau pakai elly

Azri iskandar ni kak kiah penah baca tau kisah hidup dia dlu ..sedih n kesian gak zaman dia kecik ...rasanya dia kwen dgn pah bedah ni dia duda ..ada ank gak rasanya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87: Pah bedah kena banyak belajar dgn kak mah cara nak jaga suami supaya x dicaras....tengok tokjib encem kulit putih merah pon xde pompuan berani kacau h ...


Kakmah dulu lawa juga, puteh gebu. Cuma dah tua2 ni iras2 witch sikit
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 09:34 AM | Show all posts
Aku baca caption dia kt socmed tu.....dlm loghat Poh Bedoh.....
Sgt ler berbau dan berbunyi Poh Bedoh
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 09:36 AM | Show all posts
bagus acik elly.. sebelum pencaras nk buka langkah dia dh stenbai penyapu depan pintu.. gud job i like.. pencaras ni jgn di bagi muka nampak bunga2 tahik je harus di serang kaw2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list