CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: SY_Mumi

[2020] DUNE

  [Copy link]
Post time 28-10-2021 11:52 AM | Show all posts
True-X replied at 25-10-2021 02:10 PM
overrated..overhyped....

movie ni lebih pada mood drama backgroudkan space...

tgk la children of dune. si james mc avoy blakon. aku tgk msa skolah dulu.
smpai skrang boleh ingt sbb tkesima ngn mata biru Leto. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 02:43 AM | Show all posts
Filem ni dicanang-canang akan tercalon di Oscar yach!
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni best wlupun slow.. lpstu dia punya cinematografi tu mmg berseni habis lah… sound effect dia awal2 tu mcm tgk cter seram..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:30 AM | Show all posts
I finaly watched this movie. I like it and I'm lookinmg forward to the next part. Also, I decided to read the books.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 27-11-2021 11:00 AM

HBO GO dah keluar trailer, boleh ler try tgk kat astro, kalau tak best pun boleh tgk sekerat jalan, tak rugi pun. Cerita2 boring mcm ni iols perlukan eye candy tapi takde pulak. Iols cuma rasa menyampah sbb timothee dgn zendaya tu ramai fans muda dan fanbase besar. Annoying jah rasa bab overhyped tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
aku tgok minggu lpas...

ok lah juga walau slow

slow sangat sangat...perlahan.lahan

mcm nak mengantuk...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 2-12-2021 10:48 PM

Baru je tgk tadi kat HBO GO. Slow yg amat jalan cerita, 2.5 jam tu rasa terlalu panjang. Nasib baik tgk kat rumah boleh pause sambil selang seli buat benda lain. Cerita 2.5 jam jadi 4 jam sbb asyik pause buat benda lain Tgk sekali cukup ler, tak rasa nak repeat pun, bosan tahap gaban, hampir2 stop walaupun tak sampai stgh cerita pun lagi. Rebecca Ferguson tu nampak muda sgt jagi mak Timothee, interaksi pun tak nampak macam mak dgn anak, macam Rebecca tu sebenarnya penjaga Timothee je, bond mak-anak tu tak nampak, ke mmg sengaja diorang buat mcm tu? Watak Rebecca tu nampak misteri je. Tak tau kenape, rasa mcm sangsi sket dgn dia. Jason Mamao tu setakat selamat dpd 1st attack utk mati 2nd attack tak sampai 20 minit kemudian. Pendek kata, semua mati ler sblm mak dgn anak tu sampai kat fremen.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
aku ingat jason momoa akan lawan batista..tp mati awal

apocalypse..thanos..aquaman mati habis...hahah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2021 08:53 AM | Show all posts
kaka tak sempat p cinema tgk cite ni, udahnya tgk kat HBO asteruk go jer. tapi tak abes lagi nengoknya. sound/bunyi dlm movie ni best giler dengar kalau psang tru speaker tv tu. cuma slow sket laa cite ni. overal not bad laa, best juga kalau sape tau cite ni dolu2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 12:24 PM GMT+8 , Processed in 0.073754 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list