CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annehuda

Keeping Up With The Kardashian tamat selepas 20 musim. Plot Twist : Ikat Kontrak

[Copy link]
Post time 10-9-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Time sekolah dulu adelah tgok season awl2...sbb time tu channel E! kt astro tu still free...bolehlah layan tgok ptg2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2020 12:30 PM | Show all posts
Eloklah berhernti dah terlalu lama sangat orang pun dah tak keep up lagi dengan mereka2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 04:20 PM | Show all posts
Esok lusa ada la tu 'Keeping Up with anak-anak theyols' pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 11:43 PM | Show all posts
sepatutnya dah ditamatkan 4-5 thn lepas lg, masa tu rating memang dah menurun. tapi si gayah Seacrest gigeh nak selamatkan projek kesayangan dia nih.

ada yg kata KUWTK di cancel sbb Kris Jenner demand bayaran lebih tinggi, tak padan dgn rating dia org yg sendu.
hati ai yg sentiasa hitam syak the Kardashians bakal dilanda skandal yg menggemparkan, so sebelum dijatuhkan dan dimalukan, baik mengundur diri dgn cara terhormat  
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 12:55 PM | Show all posts
Antara dorang ni,  siapa yg masih muka ori eh?  Aku x  ikuti program dorang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 12:57 PM | Show all posts
finally.....

tak ada faedah langsung mereka ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2020 05:18 PM | Show all posts
babai kim k.. tp pasni dah x mendonia kt tv cane nk survive?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 03:07 AM | Show all posts
Sujud syukur la....kbykn warga US sndiri pun dah muak dgn show depa ni....untglah masing2 buat duit mllui show ni sj....xpyh kja truk2 mcm org2 biasa ni....channel E pun dah xdak kt Astro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Fake giler.. Yg aku igt kalau tgk KUWTK ni, balik2 scene kat dapur, mkn salad.. Dh xde modal agak nya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah2 la tu.. Musim2 covid ni, apa je nk di exposed?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 05:04 PM | Show all posts
padris replied at 11-9-2020 12:55 PM
Antara dorang ni,  siapa yg masih muka ori eh?  Aku x  ikuti program dorang ni..

tggal kendall la kot muka ori... model dah skrg

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetgirl replied at 18-9-2020 02:04 AM
tggal kendall la kot muka ori... model dah skrg

Owh.. Ok..  Cantik gak kendall ni ye..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 10-9-2020 04:20 PM
Esok lusa ada la tu 'Keeping Up with anak-anak theyols' pulak.

anak2 luar nikah?

menormalisasikan kehidupan anak2 seleberiti luar nikah....
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 04:57 PM | Show all posts
sweetgirl replied at 18-9-2020 05:04 PM
tggal kendall la kot muka ori... model dah skrg

dah cucuk bibir dah bagi plumps...

yang masih ori, North West...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 10:51 PM | Show all posts
chikumanis replied at 16-10-2020 04:57 PM
dah cucuk bibir dah bagi plumps...

yang masih ori, North West...

jgn lupa stormi jugak msh ori..tggu sikit hari lg

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 10:42 AM | Show all posts
iolss replied at 17-10-2020 10:51 PM
jgn lupa stormi jugak msh ori..tggu sikit hari lg

stormi ikut kylie takpe, jangan ikut apaknya..haus di lautan dalam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2020 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
padris replied at 11-9-2020 12:55 PM
Antara dorang ni,  siapa yg masih muka ori eh?  Aku x  ikuti program dorang ni..

I rasa kourtney xbyk lari sgt muka asal. Kendall dah buat bibir. Xlawa. Kim n kendall di mata i, sgt la lawa. Tp syg pegi alter sana sini. Season2 awal dlu best layan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2020 01:44 PM | Show all posts
The Kardashians Sign New Deal With Disney and Hulu



It was just three months ago when The Kardashians announced the end of their popular reality series Keeping Up With The Kardashians. But it now appears that the celebrity family still intends on keeping their audience’s attention locked to the TV: The Kardashians has just signed a deal with Disney to create content for Hulu.

The new agreement is a multi-year deal for exclusive Hulu content. According to sources, Kim, Khloé and Kourtney Kardashian, along with their mother Kris Jenner and half-sisters Kendall and Kylie Jenner, have all signed their names onto the contract.Keeping Up With The Kardashians enjoyed a highly successful 14-year run, with the final season to air in 2021, but it remains unclear whether the family will be continuing the reality show under a new name or coming up with an entirely new concept. Sources have suggested that the upcoming project will be premiering towards the end of 2021.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2020 01:49 PM | Show all posts
dani-rox replied at 10-9-2020 11:43 PM
sepatutnya dah ditamatkan 4-5 thn lepas lg, masa tu rating memang dah menurun. tapi si gayah Seacres ...

btul la noks mmg momager Jenner tu giler duit padahal tak sedari diri rating makin menurun.  btw aku tertengok KUWTK ni kat channel astro amende ntah, masa tu episod scott n  kourtney nak prank kris jenner. lakonan kayu  mati je dua-dua tu, prank yg tak kelakar langsung. patutla rating jatuh
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2020 02:24 AM | Show all posts
family nih mcm penjahat dlm citer seram, slasher movies etc... di saat penonton ingat dah mati, rupa2nya dia hidup balik walau pisau dah terpacak di kepala sekalipun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:19 AM GMT+8 , Processed in 0.099500 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list