CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: CARI-MAL

"Baca Komen Mak Jah Buat Darah Saya Naik Turun" - Lufya Omar

  [Copy link]
Post time 1-9-2020 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 28-8-2020 12:35 PM
Tindik ni lama2 tak pakai subang, tertutup balik tisu telinga

Pernah tindik dulu tak serasi or ta ...

Sama la nasib. Spesis xboleh pakai subang. Kecik2 ok jah xtau kenapa dah besar, tindik lg skali, lubang tu xnk kering. 2 hari dah tutup balik. Mls nak tindik dah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2020 09:08 AM | Show all posts
comel anak dia. nampak bijak
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 10:32 AM | Show all posts
kak ipar iolls pon macam tak bagi anak dia tindik

anak dia sekarang phase nak jadi "princess" tu, of course nak pakai subang bagai

haritu meools belikan clip-on earring je kat dia, punyalar suka sampai tido pon tak nak bukak
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 11:05 AM | Show all posts
tunggu lah bdk tu besar sket. masa tgk video tu kesian wehh bdk tu satu trperanjat, meraung wehh kesakitan. mmg bodoh laa pd aku mak nya pun.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sume benda tayang kat ig.. kena kecam..sentap.. sampah!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sakai gk yeaa tiak basah ni.. semua nk up.. iols rse mcm nk amik perhatian ex jee!!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-9-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape yg korang susah hati sgt. Biarlah dia nk rakam anak dia btindik dan share. Korang pun gelepar jgk masing2 nk tindik anak. Korg x suka, x pyh nk compare. Msg2 cara jaga anak opkos lain.. Pe benda pkra mcm ni nk kecam? Bukan dia tgal anak dlm kereta mcm kes tesco tu pun. Yg kes gtu blh la korang kecam.

Sibuk psl bukan budaya melayu la ape la.. Yg korang kawin, buat berinai, bersanding, yg tu budaya mana??

Ak bukan fan lufya ni. Tp geram jgk ngn komen org tunjuk pandai ni. Entah2 korang sibuk judge life org, pdhal korang beranak mcm arnab, pahtu x jaga pun makan minum pakai anak bah kan anak berpeleseran pun x tahu ke mana.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa form4 pernah tindik telinga di sentral market KL dgn kwn2 sekolah.Masa tu rm6 je ..subang rm3.Punya seronok kau dpt tindik..tp lama btl luka nak sembuh,sampai bengkak2 bernanah ..8thn masih ada bau nanah2 kerak2 ..lama2 malas dah pakai subang..terkatup sendiri lubang...pernah tindik kening..blk mlm berdenyut kening..bengkak..kejap je baik..nmpk jht plak tindik kening..lama2 malas pkai subang ,biarkan ia terkatup sendiri lubang..haha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2020 02:21 AM | Show all posts
Edited by faraway1 at 2-9-2020 01:26 PM

Dia tak le tak bius dulu ke.

My daughter 5 bulan masa tindik.

Letak bius, So datang balik sejam,
So yang tindik 2 orang, so Kiri kanan serentak.

Tak nangis pun, so tak sakitlah sebab suntik Vaccine, melaung gitu. So nampak beza di situ.

Lepas tu letak ubat sapu sebulan, so tiada infection.. Plus pakai gold diamond bukan suasa ke apa..

4 tahun lebih dah anak
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Rempitnye cara penulisan lopya ketiak lecak
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kecik2 dah kena tindik telinga gitu.. Kalau budak kecik teringin nk pakai subang, kan ada subang yg jenis sticker, boleh tampal dan boleh tanggal bila2 ja.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:05 PM | Show all posts
I 2 kali tindik telinga..
Zmn sklah rendah dolu2, tindik ngn mak bidan kampung ja..
Pakai pin kuning kecik tu, sapu minyak gamat (ya ampun, mmg x terpikir bab hygienic bagai)
lps tu lama tak pakai subang, tertutup balik. 2nd time, sek men i tindik lg sekali kat kedai mcm anak lufya tu..spray kasi kebas and tembak both telinga serentak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2020 03:33 PM | Show all posts
Aku pun xstuju budak2 bertindik. Kalau anak nak sangat subang beli yg
subang clip tu ja la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2020 06:32 PM | Show all posts
KIM.K replied at 28-8-2020 12:35 PM
Tindik ni lama2 tak pakai subang, tertutup balik tisu telinga

Pernah tindik dulu tak serasi or ta ...

Baguslah tak serasi dan, luka dari tindik bernanah.


Kalau tak bernanah tentu sekarang ni dah hebat, tindik kat lubang pusat, lepas tu bolehlah biji batu berkilau-kilau yang Neelofa jual!


Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 03:44 PM | Show all posts
chinta89 replied at 2-9-2020 11:31 AM
Ape yg korang susah hati sgt. Biarlah dia nk rakam anak dia btindik dan share. Korang pun gelepar jg ...


setuju
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 05:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lufya ni sape????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-6-2023 07:52 PM GMT+8 , Processed in 0.091001 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list