CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Pengantin Satu Malam Halalkan 'One Night Stand? Sanggup Demi Lariskan Drama

  [Copy link]
Post time 29-8-2020 02:13 AM | Show all posts
Tak tengok jadi tak boleh comment.

Bulan kemerdekaan ni Ngah tengah layan cerita-cerita patriotik.  Hari ni cuti, dari pagi marathon filem & drama.

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru rewatch my secret romance
Wlupun buruk je cerita ni
Lagi x sanggup tgok drama melayu ni
Omg sgt
Btw ppuan heroin ni cantik
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Amelia nampak kurus sgt
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata peminat drama open minded,tak suka drama tv3 pi tgk tv hijrah .Buang tv lg bagus dok atas pokok dlm hutan .
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk aje sbb suka tgk edika yusof blakon bkn si nazim sound tk brpa dgr sgt drama ni subtitle english pn nan hadoo
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah tgk Cite2 melayu yg mcm ni.. Husband ak tgk yg kat tv1.. Dah lama gile x tgk cite melayu.. Dulu tgk mase cerekarama tv3 ari sabtu mlm.. Skang ada lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 29-8-2020 12:28 AM
Iols layan tgk Mukhlis kat tv1. Lagi best.

Aku siap merempit lg kat YouTube tgk.. Penat aku menangis je.. Lps tu laki aku lak merempit.. Dia cis ke aku x bgtau akhir mcm tu.. Hahaha padan muka Sama2 tertipu.. Siap menangis lg... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 29-8-2020 06:30 PM
Aku siap merempit lg kat YouTube tgk.. Penat aku menangis je.. Lps tu laki aku lak merempit.. Dia  ...


Walaupun cite macam berangan tapi masih boleh diterima. Jalan cite pun lain skit. Mukhlis 2 nnt Sofia mati. Masing2 berebut harta. Mukhlis jadi baran mungkin sebab kesan pembedahan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 29-8-2020 07:33 PM
Walaupun cite macam berangan tapi masih boleh diterima. Jalan cite pun lain skit. Mukhlis 2 nnt  ...

Dah ada kat YouTube ke.. Tp citer ni mmg dah lama kan
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Once uols tgk drama2 us, spanish, korang akan flip hair kn ajer drama bodoh mcm ni. Xphm masih ada yg tgk
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 30-8-2020 07:53 PM
ina_na replied at 29-8-2020 11:01 PM
Dah ada kat YouTube ke.. Tp citer ni mmg dah lama kan


Mukhlis ni dah lama. Taktau masa bila tayang. Iols perasan tahun bila tu tayang pukul 7 pagi kat tv2. Masa sahur layan tgk drama tv1 tv2 pukul 4 pagi 5 pagi.
Kadang2 pukul 1 pagi ada gak tayang drama. Ni masalah rtm tayang drama best tapi masa tak konsisten dan tak sesuai.

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 30-8-2020 07:51 PM
Mukhlis ni dah lama. Taktau masa bila tayang. Iols perasan tahun bila tu tayang pukul 7 pagi kat ...

Ha ah mmg citer lama.. Shanaz ms ni pun kurus lg.. Tp aku tgk yg 1 nye je.. Rs x nak dah merempit yg 2... X jd keje sudahnye.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada sekali tertengok cerita ni sekali laki aku nampak norish karman pegang pistol nak tonyoh2 ex gf nazimah terus dia tukar channel lain. Ceh
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk cita ni.. Amelia tu cntik amat.. Tp org yg bli novelnya ckp novel tu part tgh2 jadi boring x dpt nk hbiskan novel.. Jdi aku nk tgk drama ni mcm mana..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 09:19 AM | Show all posts
krustykrab replied at 28-8-2020 07:51 PM
Komen aku:

- makpak kg, tp speaking omputih cam lawak gila

mgkin cite ni pasca covid...mak pak kluster kayangan urban pindah kg sbb bisnes dedi telungkup sbb sblm covid tu dedi asik minum fresh oren smbil kanselkan meeting..ahahaha ok fine x klakar
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat nak tau and tak minat nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana nushrul aliff boleh jd nazim? Geli aku. Nama sebenar lagi sedap. Xnmpk gayah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau edika yusuf tu yang bawak watak nazim tu nampak la romantis dan seksi. Ini dengan nazim kpop ni, nampak macam gay je. Foundation dan lipbalm tebal. Nanti perempuan pula yang menujah. Pelik betul casting drama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 01:21 PM | Show all posts
Padanla bila ku tanya sama adik lepas cite mak leha ni cite apa..
alaa  cite tak best.. hero dia mcm perempuan...
puas pikir.. rupanya nazim... ketara kot foundation dia tebal gilos
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 03:12 PM | Show all posts
si amelia ni pelakun kanak2 kan dulu

pesal dh tua ni belakun kemain kayu mcm tk pernah berlakun

syg la pakej dh ada tp tu la kejung pulak

nazim ni iols suka dulu dia blakun ngan lofa sbb dia mcm jantan dlm drama tu hiihi

kau yg terindah..mmg hensem sgt dia masa tu  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 11:53 PM GMT+8 , Processed in 0.152027 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list