CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Pengantin Satu Malam Halalkan 'One Night Stand? Sanggup Demi Lariskan Drama

  [Copy link]
Post time 28-8-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 28-8-2020 12:25 PM
Hun haqeem tu mcm kayu gak.. Bercakap satu tone jer

Mwleis kekurangan retis lelaki hensem kot. Jd bila banding hun tu dngan qiemkepam haruslah nmpak hun hensem
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 01:29 PM | Show all posts
matchstick replied at 28-8-2020 01:03 PM
Rambut kejung matching dgn lakonan yg kejung..they come in 1 set

hahahaha.. siut jek..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama xlayan drama melayu nih. Yg trending2 pun iols tak tgk inikan pula lead yang kayu kayan dedua
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ni pengantin gaybeard
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 02:56 PM | Show all posts
tak tengok tv so no komen
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 02:57 PM | Show all posts
tak tengok .. tak tahu kewujudan drama ini dan drama sebelum ini
7pm dalam train on the way nak balik ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mohdcrow: Aku lagi pelik ada yang tengok


Err ... saya tengok sebab ada Nazim dan Amelia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols rasa sensual ke walaupun satu malam dengan nazimah rogayah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sambil lalu lalang depan tv iol ternampak heronya, penuh mekap tebal. Omai!

Tapi mak iol yg tgk, biar jerla, as long as she happy.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
x tgk jd x boleh nak komen
biasa pkl 7 pm tgk TV9 layan boboboi
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 04:13 PM | Show all posts
ada yg kata drama ni adaptasi drama Korea?..apa tajuk citer korea tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mampukah nazimah utk 1 mlm itewww?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama ni adaptasi dari novel yg diinspirasi dari drama turki. Bukan dari kdrama walaupon heronya acah2 kpop. Yg drama turki tu lagi la tak syariah compliance dgn scene mabuk2, zina, anak luar nikah. Ai nak tunggu last episode je nak tengok ending...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
knp x samakan dgn ombak rindu ...,
yg lakinya hidup bergelimang dgn zina
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Terlayan sbb bukan sng nk tgk Mustafa Kamal jadi org susah...haha..Neway ost dia best sgt!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Novel dia adaptasi cerita turki
Dalam novel heroin tu kacuk sweedish mata biru patutla ambik amelya h berlakon, sesuai dgn mommy eh susan manon
Nak tau ending drama gak sbb novel dah abis baca dah
Garapan drama tak sama macam novel
Baru layan drama korea epi 1 ni
Macam tak sama pun
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cam bodoh je drama ni
dah la OST lagu jahanam nya suara vokalist tu (x tau sapa penyanyi)
buruk sgt suara,lagu
and opkozz drama ni pun buruk nak mampos
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua dua pelakon bosan. Sorg xde intonasi sorg lagi muka fake
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero heroin kayu...
So boring {:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka tgk drama melayu hihi. Lagipun bukan tgk beria, buat hiburan sambil rileks2 je. Tapi drama ni iols tak tgk langsung wpun mak iols tgk. Selalunya iols join tgk cerita yg mak iols tgk. Ntah kenapa rasa x best tgk nazim sekarang ni. Dlm cerita ni nampak sgt ketebalan Foundation dan lip balm yg dia pakai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 6 Replies : 10
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48325 Replies : 1069
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1184 Replies : 31
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 67982 Replies : 1904
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562
AKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAHAYA, KHAI BAHAR] MULAI 05 JAN 2022 7PM
eddlisa_uyukAKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAH
Views : 674 Replies : 9
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 221 Replies : 11
Ucapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MISTERI , PARANORMAL & SAKTI
FanTasyCreaTioNUcapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MIS
Views : 1145 Replies : 27
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20861 Replies : 626



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 12:49 AM GMT+8 , Processed in 0.071177 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list