CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

"Lirik Lagu Budak-Budak"- Tiz Zaqyah Diserang Peminat Fanatik Kpop

[Copy link]
Post time 27-8-2020 04:48 PM | Show all posts
Budak bts army busuk kepam.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai obefiend and TZ dah tua. So ko rasa lagu ni x sedap. Korang bukanlah grup yg diorg ni target.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak penah dengar lagi lagu nih. Nanti iols dengar

Iols suka lagu2 ost kdrama, yang idol2 ni kurenggg
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
actually lagu2 kpop lirik2 dia mmg absurd pun bkn baru2 ni je dari zaman dulu kala lg.. dia lebih tu hypebeat je la yg catchy.. content lirik lagu mmg semedang ntah pape.. maybe nature of korean language kot yg bg non speaker akan rasa ntah pape..

but btw iols dah x layan dah kpop2 zaman skrg ni.. too many rookies (bbnu) yg whorryuuss.. termasuk la BTS ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 27-8-2020 07:52 PM
Tak penah dengar lagi lagu nih. Nanti iols dengar

Iols suka lagu2 ost kdrama, yang idol2 ni kuren ...

Kannn...lagu2 ost kdrama lg sedap dan yg nyanyi pun mmg sore sedap...dolu2 aku ingat bts ni "behind the scene"...aduhhhh tatau plak yg tu grup kpop rupanya haha.. Zaman i kenal kpop pun sejak wondergirl, snsd, suju, ft island dan yg selevel jah...pas2 tu plg aku tau pun exo tp tau nama grup ja huhu...pas2 tu ntah grup apa tah...tetiba bts la blekpink la.... culture shock aku dibuatnya...xfhm aku org gelar2 army bagai ni...mcm org bodow xsekola jek hahahaha...donehencap...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ekselen replied at 27-8-2020 08:02 PM
Kannn...lagu2 ost kdrama lg sedap dan yg nyanyi pun mmg sore sedap...dolu2 aku ingat bts ni "behin ...

me ingat BTS tuu BACK TO SCHOOL
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-8-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ekselen replied at 27-8-2020 08:02 PM
Kannn...lagu2 ost kdrama lg sedap dan yg nyanyi pun mmg sore sedap...dolu2 aku ingat bts ni "behin ...



Iols dah kertu2 ni la baru tahu idol2 ni. Selama ni layan ost jah. Tu pun kenal nama grup jah. Sapa ahli haramm langsung iols tak kenal. Lagu ost best2 kan.. playlist iols dari zaman my girl tuh punyalah old skool
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang sekarang kalau cakap kena ada sial babi hanat apa semua eh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama tak layan kpop idol ni.. iols layan k-hiphop jahh percaya lah ckp meols, k-hiphop lagi best drpd malay hip hop
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya sekor2 ARMY. Komen tiz tu biasa jah tu pon nak sentap
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 27-8-2020 09:29 PM
Iols dah kertu2 ni la baru tahu idol2 ni. Selama ni layan ost jah. Tu pun kenal nama ...

Samo lers....yg kenai sikit2 tu pun sbb yg grup 2,3 tu je....yg skrg2 ni haram...
Iols start suka lagu2 ost BOF pastu meleret2 la ke kdrama lain...my girl jugek dan seangkatan huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
iols benci betul army bts ni, defensive sgt mcm idol dorg tu maksum pulak. org lain ada preference lain2 so suka hati la org nak minat ke tak band sampah kau tu. pantang kena petik, sejenis ctboner eh ctzoner. tp army lg annoying berganda2 la
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau x bodoh bukan army namanya..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
X sdp langsung lagu baru BTS tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Budakmomok replied at 27-8-2020 10:15 AM
Ai obefiend and TZ dah tua. So ko rasa lagu ni x sedap. Korang bukanlah grup yg diorg ni target.

So betul lah kan lagu tu untuk budak2? Not an insult pun, itulah target group dorang... Army2 kertu terasa kot huhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Presiden ARMY tu bukan ke dah kertu? Yg naik pentas on behalf of BTS mase menang ABPBH?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2020 09:06 AM | Show all posts
pisangbanana replied at 28-8-2020 12:23 AM
X sdp langsung lagu baru BTS tu

Bukan lagu ini aje, semua lagu2 Kpop dan OST drama Korea aku tak layan langsung.. Baik dgr lagu Saya Anak Malaysia..



Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: dah memang peminat2nya budak2 dan remaja baru nak tumbuh bijik...sama la macam peminat nsync dan kumpulan boyband eropah dulu2 tu....bilik elok2 canti ...

Amboihh sisturrr...cam sisturr penah wat jekk nihh {:thief
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni mslhny bila dah sgt popular smpai jd overrated....komen2 biasa mcm ni pun jd isu....yg kayanya BTS jgk...yg lain dok bergasak la dlm Internet
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 27-8-2020 03:00 PM
kan dia menang aktres terbaik utk tele cite tu.... tp still i nak dia menang best actress utk ffm
...

Yesss...kaka tak pernah miss tgk drama n pilem tizz...cantik dan mmg pandai berlakon...dia nyanyi pun sedap tau...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-6-2023 10:17 AM GMT+8 , Processed in 2.546054 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list