CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Anakanda YDP Agong Dibab*kan Warga Twitter

  [Copy link]
Post time 26-8-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ce tegur elok2.. xpsl je hilangdt radar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 26-8-2020 01:01 PM
adoiii klu ye pn jgn la smpai membabikan org

BBNU ni kdg anggap perkataan "babi" tu penyedap ayat...

Contoh macam orang JDT, depa suka tambah "ek" kat hujung ayat... "Dia memang macam tu ek?".. BBNU punya ayat, "cool babi"...

Bukan semua BBNU.

Begitulah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 04:50 PM | Show all posts
dari style yang tweet tu macam fake account je... tapi iolls rasa since parent dia sendiri pon tak pernah ambil tindakan, kes dia ni pon akan di biarkan sajork
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 04:54 PM | Show all posts
adab mana..terserlah keb*d*h*an..last2 padan muka ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani buat tp x berani tanggung
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 26-8-2020 04:57 AM
tak padan sundel gemok kepam, tau nak bab*kan orang je.

selayaknya la PDRM cari kau sampai ke lub ...

Tengok gambar, i rasa tuduhan u, budak ni acik kepam benar belaka
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-8-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
rosli_nurizzati replied at 26-8-2020 05:26 AM
yang dak twitter ni suka sgt pakai words 'babi', 'bitch', kenapa.. urban ka apa? twitter mmg sampah. ...

Gitulah cara budak2 sekarang upkan diri.. Murahan much
Tahap haiwan sajo diri masing2
Kesiannn bbnu twetter
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 05:08 PM | Show all posts
xy_daen replied at 26-8-2020 04:13 PM
Orang gumuk kepam memang mulut puaka Deen..

Perasan bagus dan ingat ramai orang nak  kat dia.........dah lah bodo.........tak reti tengok cirimin! Harkkkkkkkkptuiiiii!

Wallahualam.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 26-8-2020 06:33 AM
kalau dh ilang dr radar socmed, pdrm bole detect lg tak acc tu

Detect guna ip address
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiada turun darjat paduka puteri dengan kata makian sebegitu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 05:41 PM | Show all posts
nazzse replied at 26-8-2020 05:06 PM
Gitulah cara budak2 sekarang upkan diri.. Murahan much
Tahap haiwan sajo diri masing2
Kesiannn b ...

acah acah educated and woke gittew.. haruslah guna perkataan2 tu nak express statement. tapi serupa apa ja..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
paiayam replied at 26-8-2020 04:33 PM
I tau. I dok tgk mat saleh mcm gigi hadid apa semua dok ckp lagu tu. Tp rasanya dedulu ada ka dok  ...

Mcm x de.. sbb baru2 ni i ada ikut kes chris watt yg bunuh bini n anak2 tu.. i tgk part babysitter budak2 tu kena soal siasat polis.. babysitter tu budak remaja...n dia cakap dgn polis sgt lancar...i scroll komen baca.. ada satu komen matsalleh ni kata "so surprise...not even a "like" came from this teenager's mouth unlike teenagers nowadays" lebih kurang mcm tu la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 06:30 PM | Show all posts
dah le citer bende salah, brand beg pun salah, pastu diakhiri dengan babi.

well bijjj, back at you
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 06:41 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 26-8-2020 04:50 PM
dari style yang tweet tu macam fake account je... tapi iolls rasa since parent dia sendiri pon tak p ...

bukan fake account rasanya, waktu kes hangat kat twitter ada satu staf pusat sains negara tweet kata budak tu fasilitator kat sana..

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 06:47 PM | Show all posts
Hilang dari radar sebab tengah kemas baju,  tapi masalahnya sempadan tak bukak lagi laaa...

Kemana arah tujuan???  Balik kampung menyorok belakang emak ke??

Inilah budak-budak sekarang, tak fikir panjang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 26-8-2020 05:45 PM
Mcm x de.. sbb baru2 ni i ada ikut kes chris watt yg bunuh bini n anak2 tu.. i tgk part babysitter ...

Gamaknya bahasa bbnu matsaleh je kot pastu budak2 twitter ikut. Kononnya baru swag.

Teruk sgt kadang bahasa bdk twitter ni, dengan acah2 rebel dia tu. Rengsanyaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2020 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-8-2020 01:34 PM
propa je cikki twitter tu...  tengok dp pun gemuk cam babi ada hati nak babikan orang....

bagus a ...

Wowww.. Dp baru
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana kat sini kata budak tu gemuk kepam.. akunx nampak lagi gambar nye..takat ss kat profile tu kecik sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nak Komen lebih2..kalau tak ada angin,masakan pokok bergoyang
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya lah... Hrp jd panduan utk bbnu mulot jgn capui sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-9-2023 11:25 PM GMT+8 , Processed in 0.104514 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list