CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6401|Reply: 26

Kejap-kejap Cek CCTV, Macam Mana Zizie Izette Nak Berlakon Balik Ni?

  [Copy link]
Post time 24-8-2020 03:40 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Zizie




Pelakon Datin Zizie Izette meluahkan terpaksa melupakan sementara waktu hasrat ingin kembali beraksi di set penggambaran kerana berat hati meninggalkan anak-anak di rumah.


Perkara itu dikongsikannya menerusi satu hantaran di Instagram.




  


"Sejak bekerja ni, selalu balik lambat. Macam mana eh ibu-ibu yang kena bekerja tinggalkan anak di rumah?" tulisnya.


Malah, katanya dia sering meminta pengasuh menghantar video dan memeriksa keadaan anak menerusi kamera litar tertutup (CCTV).




  


"Macam mana nak berlakon balik macam ni. Jawabnya, lambat lagi!" ujarnya.


Zizie berkahwin dengan Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Seri Bung Moktar Radin pada Disember 2009 dan dikurniakan kembar lelaki berusia dua tahun, Aadam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izette serta anak perempuan, Aalisa Belle Izette berusia lapan bulan selain dua anak angkat iaitu Nayla Nurjenna, 4 dan Aaric Zayn Izette, 2. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2020 03:48 PM | Show all posts
comei3 anak dia...putihh
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka betul tgk zizie izzeti ni... Anak2 kandung dan anak angkat dilayan sama rata... Kemana sahaja diangkut
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 03:58 PM | Show all posts
Takyah keje la sebab bung pas ni jd KETUA MENTERI, duit banyak nanti bole pi obersea
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau x silap dia ada cafe kan? Dove cafe ke namanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 04:19 PM | Show all posts
comel ank2 dia.. kecik tu mcm lazy eye skit ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
jejarihalus replied at 24-8-2020 03:52 PM
Suka betul tgk zizie izzeti ni... Anak2 kandung dan anak angkat dilayan sama rata... Kemana sahaja d ...

Yes iklas gila dia syg sama semua
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa video ig dia nmpk mcm dirancang.. Bdk2 tgk tb ingt dia heran nmpk mak pak dia.. Kalau dh kenyang mkn. Dpt plak katun fav.. Xgerak walau seinci okay!!! Hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2020 04:32 PM | Show all posts
suka tgk zizie layan anak2.. memang jenis sayang budak2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon ni pekerjaan,untuk cari duit,untuk bayar itu ini.Kalau dah laki duit berkoyan wat apa nk sakit2 kepala.parking jer la kat umah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 24-8-2020 04:29 PM
Kenapa video ig dia nmpk mcm dirancang.. Bdk2 tgk tb ingt dia heran nmpk mak pak dia.. Kalau dh keny ...

Anak sis je kot mcmtu.anak sedara ai kalau tgh tgok kartun pon bila dgr kete bapak dia masuk rmh terus tgl semua.panggil2 excited sbb seharian xjumpa kan.org xsmpat masuk rmh lg dia dh start cerita itu ini
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
berderet2 anak.... subur betul bung mokhtar ye....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel2 dan tertib je anak-anak beliau. Suka tengok
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 24-8-2020 04:29 PM
Kenapa video ig dia nmpk mcm dirancang.. Bdk2 tgk tb ingt dia heran nmpk mak pak dia.. Kalau dh keny ...

Tak jugak.. my anak buah lebih kurang besar2 dioranf ni, bila ayah diorang balik kerja.. bergegas ke depan pintu jerit2 panggil ayah dia sambil gegar2 pintu grill.
Everyday ok, walaupun time tu diorang tgh syok main ke, makan ke, tgk tv ke..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 24-8-2020 04:48 PM
Anak sis je kot mcmtu.anak sedara ai kalau tgh tgok kartun pon bila dgr kete bapak dia masuk rmh t ...

Haa.. Mungkin lain bdk lain gen lain style. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Babies so cuteeeeeeeee {:love
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai. Bahagianya Ada anak ramai
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mizkajura replied at 24-8-2020 09:09 PM
Alahai. Bahagianya Ada anak ramai

Anak ramai kalau sangkak buana pun tak menjamin kebahagiaan kak jura wehh..
Kena ukur poket jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 24-8-2020 10:00 PM
Anak ramai kalau sangkak buana pun tak menjamin kebahagiaan kak jura wehh..
Kena ukur poket jugak ...

Ya betul......



Aku saja nak share.....Aku tetap suka tgk family bahagia yg Ada ramai anak2. Gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nasib anak dorg ni chomel2..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 11:28 PM GMT+8 , Processed in 0.104434 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list