CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Ibu Neelofa Tak Kisah Calon Menantu Mualaf Tapi...

  [Copy link]
Post time 24-8-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow foto kat atas kapal tu.. Lofa atas kapal siap pakai stokin uols.. Mmg nmpak sheols mcm nk tutup aurat betol2 gittew...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
News prince mateen ngah cari jodo...ni mesti nak hint2 prince mateen anaknyer available..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 07:12 PM | Show all posts

kan uols motif sebut mualaf? bukan ke mama tini nak lopa dapat laki yang segala2nya lebih dan jauh lebih UP dari lopa supaya ada RASA HORMAT? gituuu family mama tini, hormat kena jenis see my level,... humble pebendanya if org tu kena up dari kau baru kau nak hormat.

org kalau betul2 humble, dgn pak gad, penebar roti canai dan pelayan pun dilayan dgn hormat .. seram i tgk adik lopa si LMK duk hinakan org...nasib baik lopa tersungkur di pagar istana dan kena pang oleh mak marion

tok hans deserve better.. heols handsome, rasanya kaya jugak kan.. toksah la dgn lopa n family pprt sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 24-8-2020 07:12 PM
kan uols motif sebut mualaf? bukan ke mama tini nak lopa dapat laki yang segala2nya lebih dan jauh ...

opkozz la sis
walaupun iols x gemor dgn tok hans,tp jujurin i harap dia dpt yg terbaik
nmpl la tok hans ni sejenis hati lembut.cuma jodoh lambat jah.lg helok kalo dia kawen dgn nasha aziz, persis lakonan depa dlm laila isabella
pasal nk menantu kaya raya tu, dlm bln lps iols saja nk skodeng ig harris baba (adik ipar nellisa - adik lopak yg duk sabah tu) sbb nk tgk anak dia yg comel,aleena dan umar
skali aku tgk si harris tu duk menayang peacock/burung merak belaan family in laws dia.see..betapa kaya nak mampos nya in laws nellisa ni.siap bela burung merak ok kat dlm kwsn rumah
nak bela merak bagai ni kene ada lesen la, nak jaga bukan senang.apa khelass kucing2 parsi ni sume
sekian, kisah iols busybody kat ig retis lain
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
fishcracker replied at 24-8-2020 05:52 PM
Janji khaaaaayeee khuens acik tini....kaching!!

Ya!!! Inilah jawapan yg kita cari2, 50markah untuk anda.......kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk nya alasan.. dr tahun2 lepas.. lepas.. dan lepas.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-8-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nafham at 24-8-2020 09:10 PM
~boolean replied at 24-8-2020 04:27 PM
sejak akhir2 ni lopa nampak lagi tua dari umur..

nampak muda sikit aja dari mamatini..


Kan. Muka jd ketat, tua, sembam mcm br bgun tido. Muka kertu sblm usia pun blh jd duta rantau asia tenggara
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 07:58 PM | Show all posts
Teringat rizalman jadi guest kat Meletop, dia cakap lopa kau ni tak yah kawin sebab requirement dia tak masuk akal dan si lopa ckp sheols nak jugak kawin

tapi bila media tanya, jawapan dia, "saya happy bersendirian". Hajah dah meronta2 nak berlaki tu, sampai si mama tini kena bagi statement gini

Cannot brain dlm video alif shukri yang mama tini cakap anak2 dia akan rasa hormat bila laki tu ada lebih dari dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Irl mamatini lah yg terpaling cantik wlau dah tua lopa jauh kena tinggal gan mak sendiri. Iols pun perasan sheols nmpk kertu now
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 08:10 PM | Show all posts
lofa nampak tua... tapi mix pakistan memang senang nampak tua kata forumer...
terasa iolsss tauuu... iols dah la mix eurasian + sphagetti carbonara + chicken chop + mcdonalds
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 08:58 PM | Show all posts
hans dengar2 dah masuk pkr ye?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
disneyrecess replied at 24-8-2020 08:00 PM
Irl mamatini lah yg terpaling cantik wlau dah tua  lopa jauh kena tinggal gan mak sendiri. Iols ...

Khenn..mamatini masa muda mmg cantik kalah anak2 dier smua..so boleh agak lar Muka anak2 dier dah tua ala2 mamatini..lopa pun Makin iras mama dier..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah ke i kate kalau i bosan gile dah dgn nelofa ni??
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 nelofa nak keluarkan stokin nelofa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rotijohanz at 24-8-2020 09:31 PM

bru blik dr stalk ig igs lopah......
amboi amboih lopah bseri skrg yer....
igs penuh muka sheols sbsr alam dk tgedik acah malu malu kucim.....
poyo gk minah ni mnjang dk hala kamera knon nk tnjuk beg pdhl dlm ms yg sm nk tnjuk stokin ustad beli ker tu......

alah lopah kau kalau nk brubah diam diam jer la.....
motip dk tnjuk tyg kaki bstokin mtk pujian ker
tp bgus gk ada niat brubah ke arah kbaikan.....

msti nti kawin lopah akan patuh pd suami 100%.....
dr retis lain yg tggu hidayah xkunjung
tiba.....

smoga bjodoh la dgn ustad riz tu yer....
sbb aku tgk mcm xsabar sgt tu nk nikah......
ahgitu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahaiiiiii ko kawin ke tak kawin ke...esok rakyat tetap kena p keja.

Ingat semua org ke heran kat kau anak beranak. Y bother y bother y y y y y y {:nose
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritu iolls tgk kat ig story Tokri ss pemenat tulis Tokri dah berjaya didik jah pki stokin,pastu Tokri reply jah kan rmi pemenat so boleh ajak pemenat dia ttp aurat ngan betul juga
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 11:42 PM | Show all posts
alesandra replied at 24-8-2020 08:58 PM
hans dengar2 dah masuk pkr ye?

ada satu interview heols few yrs back, org tnya what is next for him, hans ckp nak jadi politician
on his IG pun macam dah nampak petanda bakal menjadi politician... teringat lawak ke der si afdlin, heols ckp kerabat pahang siap bagi Dato, tapi still xde girls yg sudi jadi bini hans.. la ni if betul jadi politician, n still x berbini..tak tahu la gimana
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Hjh dah pakai stokin n bau nasi minyak kuat sgt...gitu uols kata anaas

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2020 01:39 AM | Show all posts
hans tu kristian kan. so, tak payah nak sunat lagi lah. sebab dah bersunat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-6-2023 01:51 AM GMT+8 , Processed in 0.124110 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list