CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6792|Reply: 20

Aktor Kim Won Hae positif COVID-19, penggambaran beberapa K-Dramas ditangguh

  [Copy link]
Post time 20-8-2020 11:46 PM | Show all posts |Read mode
Edited by wtvmjls at 20-8-2020 11:51 PM

Copy the Code


Aku tak sure korang familiar ke tak dengan pakcik dua orang ni, kalau biasa tengok drama or movies maybe akan cam dorang sebab banyak berlakon as supporting actor. Kim Won Hae (baju biru) pernah berlakon dalam Strong Woman Do Bong Soon, Hwarang, Signal and Heo Dong Won (baju hitam) pernah berlakon dalam The Outlaws, When the camillia blooms. Dua dua disahkan positif.

Tadi ada indo kdrama fanacc buat summary macam mana boleh spread

1. Salah sorang pelakon ongoing drama KBS Men Are Men, Seo Sung Jong disahkan positif semalam and dia ada terlibat dalam musical yang turut ada 14 staf yang positif.
2. Kim Won Hae pun terlibat dalam musical sama dan positif.
3. Kim Hee Jung disahkan positif lepas ambil gambar dengan Kim Won Hae, 12 August
4. Heo Dong Won pun ada contact rapat dengan Seo Sung Jong, turut positif.
5. Go Ara, Seo Yi Sook, Ye Ji Won yang tengah shoot drama sama dengan Heo Dong Won tengah tunggu result test. Lee Jae Wook, dalam drama yang sama tengah tunggu kena buat test ke tak
6. Pelakon Oh Man Seok (Crash Landing On You) pun tengah tunggu test result sebab ada contact dengan stylist Heo Dong Won yang turut positif sebab tak pakai mask.

Basically dramas yang tengah shoot sekarang dan music shows kat sana dah kena postpone sebab ada staffs dah positif dan ada yang close contact dengan positif. Maybe korang tak familiar dgn nama dorang, tapi kalau tengok muka cam kot

credit: https://www.soompi.com/article/1420371wpp/kim-won-hae-and-14-other-participants-of-theatrical-production-test-positive-for-covid-19

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-8-2020 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat sembuh Kim ahjussi
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Korea ni aktiviti hiburan masih aktif. Menunggu masa je covid.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-8-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 21-8-2020 12:15 AM
Korea ni aktiviti hiburan masih aktif. Menunggu masa je covid.

Betul. Haritu nampak cam active takde pape
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg baju biru tu familiar sbb mmg folo citer signal, hwarang.. Best dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 10:13 AM | Show all posts
korea cm punya entertainment industry mcm rilekk je...iols aritu pelik gak eh running man still mcm biasa igtkan diorg stop atau buat dlm studio je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-8-2020 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
mily replied at 21-8-2020 02:19 AM
Yg baju biru tu familiar sbb mmg folo citer signal, hwarang.. Best dia berlakon

drama signal best sangat. sampai harini rasa nak tengok lagii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-8-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 21-8-2020 10:13 AM
korea cm punya entertainment industry mcm rilekk je...iols aritu pelik gak eh running man still mcm  ...

tu la. tak nampak sangat dorang take precautions. iols terkejut haritu ada satu drama yg tgh shoot dari bulan 6 haritu takde social distancing pun actors tu time press conference. dalam drama pun siap french kiss lagi
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-8-2020 11:46 AM | Show all posts
oo kesian pacik baju biru tu.. iol suka tengok dia belakon watak2 kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga sembuh.,  

korea ni tak buat pkp sebab rakyat tak nak rasanya.  Sebab hari tu durian kimci ada sebut tapi tak terang2 sangat.

Dorang ni mcm amerika la juga agaknya kalau buat lock down. Tapi versi sopan sikit. Yg baiknya walaupun tak buat lock down dorng terus bagunkan apps yg boleh pantau pergerakan rakyat mcm My Sejahtera. Kemudian sebab tak buat lock down dorng dengar cakap kerajaan la juga bab2 covid ni.  Bukan nak buat teori konspirasi ntah apa2. Kata selesma biasa dll.

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pacik baju biru tu mmg kenal sbb ade tgk dlm strong women dia bawak dua watakk.. satu gangster satu ala2 lembut... tp mmg kelaka... apepon semoga cepat sembuh utk mereka semua..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakcik baju biru tu slalu berlakon jadi pendakwaraya..tak pun polis
Retis tvN kah dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Korean skrg dah gelombang ke tiga kot.
Iolss cam pakcik baju biru tu. Dia berlakon dlm citer Black jugak kan.
Oh Man-seok!!!!

Iolss minat dia lepas tgk Partner for justice.

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pakcik baju biru tu mmg selalu watak lawak. iols sampai nak terkencing2 gelak tengok dia dlm strong girl.jd lelaki lembut siap pakai pengilat kuku hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hyun bin tgh shooting the negotiation sampai jordan sana nun.katanya sampai sept.harap ok la kt sana.masa nk masuk jordan dulu crew n pelakon sume kena kuarantin juga
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
moga cpt sembuh ahjussi.. suka tgk heolss brlakon.. tgk dlm running man pon kelakar jer..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-8-2020 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Muga lekas sembuh oppaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
wtvmjls replied at 21-8-2020 10:55 AM
drama signal best sangat. sampai harini rasa nak tengok lagii

Ya.. Betul2. Walaupun remake Jepun pun.. Yg korean pnye lg best.
Dgr kata nk wat signal 2..sampai skrg x buat2 lg ni... Stranger 2 yg keluar.. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:40 AM | Show all posts
mily replied at 22-8-2020 12:00 AM
Ya.. Betul2. Walaupun remake Jepun pun.. Yg korean pnye lg best.
Dgr kata nk wat signal 2..sampa ...

kan. signal best kan.
tunnel pn best.
voice pn best.
prisoner doctor pn best.
stranger 2...argh.aku tunggu ja depa abes tayang smua episode lepastu br marathon.

any suggestion yg ala2 list kt atas?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
aryyan replied at 22-8-2020 11:40 AM
kan. signal best kan.
tunnel pn best.
voice pn best.

Prison playbook, innocent defendent, black, save me, tell me what you saw, memorist, 365: repeat the year, nobody knows, memorist..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:47 PM GMT+8 , Processed in 4.042768 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list