CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 43703|Reply: 146

'Dulu Aku Pun Kaki Backup Dia' - Kak Mel Sindir Aliff Syukri Ego

  [Copy link]
Post time 18-8-2020 06:25 PM | Show all posts |Read mode
Nampaknya, tindakan usahawan popular Datuk Seri Aliff Syukri membidas dakwaan pelanggannya mendapat kritikan bekas pembantu peribadinya, Melati Abd Ghani.




Kredit foto: IG




BACA JUGA: "Terima Kasih Viralkan Resort Saya" - Aliff Syukri Dedah Perangai Jakun Penginap


Melati atau Kak Mel mempersoalkan tindakan Aliff yang tidak mengalah, sebaliknya menyalahkan kembali pelanggannya.















"Bila pelanggan merungut, minta maaf dan perbaiki. Bukannya menyalahkan pelanggan. Macam mana punya mentaliti la.

"Baru seorang pelanggan merungut dah bitter. Sudah-sudahlah tu bangga diri," tulisnya di Insta Story.














Dalam masa sama, Kak Mel berpendapat normal bagi kanak-kanak lasak bermain. Malah, dia sempat berseloroh pernah menjadi 'kaki backup' Aliff.


Kak Mel juga sempat menyindir pihak dipercayai staf Aliff Syukri supaya berhenti 'kipas' bos mereka.







Kredit foto: IG




Siapa yang diperkatakan tu? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah mcm marah sgt dgn ex bos dulu bukan main kipas dan backup lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Team kakmel .. Jom sokong kakmel perang sotong .
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti kakmel sound pape kan
Terus notis 24jam
Jd pompuan je la alif oi
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 06:47 PM | Show all posts
Tak sebetulnya kau batu api jah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 06:48 PM | Show all posts
bukan kaka yebby and laki dia ka yg  beria dok  backpup skali..maklumla dpt job besar psg cctv..masyuk kottt..tak sesia jd nasi impit datin
tindakan menyiarkan cctv customer tu mmg tak profesional.
orang kata what you give you get back..
bukan ke si alip ni kalau pergi oversea, dok bawak periuk belanga berkelah tepi longkang...masa kat eport pun dok kenduri durian.. 2 x 5 ja perangai
hellooo..rasa in la yer..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Strategy marketing nak naik kan nama yg da sendu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 07:14 PM | Show all posts
siapa nak lelaki kaya-raya tp mcm xcerdik dan suka buat video ko meneran beranak sekalipun???


sebenarnya ramai yg  suka


masih ramai yg xsanggup berlakikan org mcm ni... perempuan yg berani menolak lelaki kaya adalah wanita yg berdikari dan boleh berperang di medan perang sendiri.

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Penjilat2 yg dlm video2 alip masak dodol dan review produk sampah tu x join sekali ke? Si botal dgn sorang perasan hensem tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 07:38 PM | Show all posts
unguaurora replied at 18-8-2020 07:24 PM
Penjilat2 yg dlm video2 alip masak dodol dan review produk sampah tu x join sekali ke? Si botal dgn  ...

jubor ayam lg handsome dik, kalau laki sajat tu pun handsome
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 07:54 PM | Show all posts
Cekla replied at 18-8-2020 06:48 PM
bukan kaka yebby and laki dia ka yg  beria dok  backpup skali..maklumla dpt job besar psg cctv..masy ...

Patutlah heran dalam IG yebby apsal pi tunjuk video cctv tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 07:55 PM | Show all posts
I have no idea pumpkin
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka tgk igs kak Mel lepas Berhenti kerja. Rajin dia anak beranak berniaga. Nampak normal Sgt kak Mel ni sejak x kerja dgn si sotong. Kalau tidak, dulu ckp menyembur2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
oooooo dah tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 08:04 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 18-8-2020 08:03 PM
oooooo dah tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

sis vokuru jelah ada teks teks , yg lain jgn claim. dia kan hantu kopek cariforum
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus nampak bijak sikit kak mel sekarang..dulu masa dgn lip fondan nampak bodoh dan pprt sgt
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki kipas tokey mmg celaka.. paling bangsat keparat,  dia dok jadi nasik tambah..cerita habis segala hal2 kecik yg tak signifikan + kisah peribadi.. punya la nak tunjuk kat tokey dia baguih, backup tak sangka apa yg tokey buat walaupun benda tu salah..
last2, tak lama pas tu ngan dia2 tokey halau mcm tu je.. kalau jumpa org mcm ni kat tmpt keja hangpa, bg no tepon ni kat dia..
1-800-GIMAMPOS..
.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 18-8-2020 08:13 PM
Terus nampak bijak sikit kak mel sekarang..dulu masa dgn lip fondan nampak bodoh dan pprt sgt

Biasalah tu dlu makan gaji dgn sotong tu..terpaksalah nampak bodoh.skg ni la masanya nk balas dendam.dpt bayangkan berbakul makian kak mel ni terima dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu hg pon backup dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni salah satu cth pekerja yg takbole amek bekerja. Time elok,kemain kau jilat jubs ponen ni khenz, tapi bila time x elok, org lain yg bergaduh kau lak amek ksempatan nk bukk smua aib ponen ni yihh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:26 AM GMT+8 , Processed in 0.097567 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list