CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 9335|Reply: 31

Titip Ucapan Maju Jaya, Daiyan Trisya Dikata 'Cuba Try' Luqman Hakim

  [Copy link]
Post time 18-8-2020 02:50 PM | Show all posts |Read mode
Bangga rasanya apabila pemain bola sepak remaja negara kita, Luqman Hakim berhijrah ke pasukan KV Kortrijk di Belgium.




Kredit foto: BH Online/IG




Keterujaan itu turut dikongsi rakan selebriti termasuk Daiyan Trusya yang menitipkan ucapan dan kata semangat buat penyerang muda itu.

"Saya sangat bangga. Malaysia boleh. Semoga maju jaya, buat kami bangga Luqman!" ciapnya di Twitter.







Berikutan itu, ada komen-komen nakal ditinggalkan warga maya untuk mengusik mahupun menyindir Daiyan.




Kredit foto: Twitter




Puji ada maksud, katanya. Takkanlah beri kata semangat pun tak boleh, kan? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-8-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde hasil kerja ke penyanyi latar utk lagu sendiri ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
club ni vincent tan punya..dia amikla freshie senang nk manage dari senior
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 03:35 PM | Show all posts
alaa sekadar wish jer lah... netizen ni pun tak agak2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 03:39 PM | Show all posts
owh peliiiiissssssssslaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 03:43 PM | Show all posts
entah2 diorang memang buddy2 kat luar.. kowser netizen
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 18-8-2020 02:59 PM
Takde hasil kerja ke penyanyi latar utk lagu sendiri ni?

Ni bakalan ganti lopak tau...brand internesel je skang
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Knpe apa2 yg minah ni buat, dak2 twitter akan bash ya? Ramai haters ke
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-8-2020 03:57 PM | Show all posts
biar la dia nak wish pun.. apa korang ingat korang je ker blh wish ??

artis tak leh wish ker ? adoi laa..  netizen dan ngek ngok berpisah tiada !
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak sokongggggggg. Gitu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je wish..apa mslh .nape ramai sgt gelabah tetek?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 04:45 PM | Show all posts
Takkan tu tahap dia bercinta dengan player bola sepak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian minah ni asyik kena hencap aje
Buat lah apa pun, mesti kena hencap. Tabahla Dayan
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la dia ni buat sampai selalu kena bahan. Dia ni tak nampak problematic sangat pun so far.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne: Knpe apa2 yg minah ni buat, dak2 twitter akan bash ya? Ramai haters ke

Kan ahaha i pun perasan..
Xde la rasa dia annoying sgt pun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Oberrrr la netizen, takkan la deyan ni berminat dengan ikan bilis, baik cari jerung besor, leh belikan barang branded all the time. Duhhh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-8-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik harap esok2 chuols dpt lah English vocab bebanyak sket jadi chuols nampak lah yakin sket bila becakap dgn reporter tuh
Alang2 dah pemes takdan nak main match lagi khennnnz

Lagi satu acik nak pesan dok sana tuh jgn minum arak pulak ye nak
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nk salah kan retis2 pompuan je?? Kalau player jantan tu sendiri gatal batang nk bercinta dgn retis sampai binasa karier.. its take two to tango gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 12:40 PM | Show all posts
maaf la aku tgk footballer ni muka dia ermm..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 03:23 PM | Show all posts
biarlah dia nak wish gitu pun....kot tersangkut pun bukan laki/ bini orang...gitu.....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 12:13 PM GMT+8 , Processed in 0.084897 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list